icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

kukucka26
6. mar 2012

no 4 dni mi meska tak 17-18 asi ak sa to tak pocita

kukucka26
6. mar 2012

@vi3ka gratulujem kiez by sme sa aj mi takto tesili

gabinap12
6. mar 2012

...baby aj ja sa pridám ak môžem, ak to všetko dobre dopadne tak 11.11.2012 bude mať náš syn vytúženého súrodenca...

keischa
6. mar 2012

Ahojte ... 1 dník som tu nebola a pozerám, že tu pribúda tehuliek a nádejných čakateliek na // ... píšem Vám pretože sa chcem podeliť trošku so svojou radosťou, ale zatiaľ len takou tichou, môj drahý dnes nie je doma, takže viete to prvé ... včera som si robila testík a na svetle som už videla dušíka ... dnes je to už čiaročka ... V pondelok ideme na ultrazvuk ...

keischa
6. mar 2012

prosím o pridanie do súkromnej skupinky Novembroviek

janka369
6. mar 2012

@keischa blahoželám! Normálne si ma navnadila robiť si test skôr ako koncom týždňa 🙂 ,takýto rozdiel v čiarkach behom 24 hod...

keischa
6. mar 2012

@janka369 no ... ale ja som už 31 DC deň po MS ... a asi je rozdiel aj v testoch ... tie woman secret ... ufff ... nejako sa minepáčia ... robila som si aj v nedeľu a nejako sa rozpil a urobil fľaky

martineluska
6. mar 2012

@bambi2 ahoj poprosím o pridanie do sukromnej novembrovky 😉 dakujem

janka369
6. mar 2012

@keischa ja 30 DC, tak počká s testom do zajtra.Ja mám kúpené testy Rapidclear- prúžkový aj kazetový. Uvidím,čo povedia 🙂

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@janka369 ten rozdiel bude testom ja som dnes rano robila vraj najlepšímamatest a nič / nedalomi to kupila som druhý ten čo ty rapiclear a ona sa slabulinká ružová objavila hned apostupne bledla taknechápem lebo hned ju bolokrásne vidno apo hodine už len ako biely duchno bola ružová -nechápačka 😠

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@lucinka1104 ja som dnes 26 DC

janka369
6. mar 2012

@lucinka1104 no ak sa tam objavila,tak asi tam niečo bude.Držím palce aby bolo!Ja testujem asi ráno,teda ak dovtedy vydržím 😉

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@janka369 ja sommala ovu presne ako ty podľa man vo štvrtok by už duch mohol byť

janka369
6. mar 2012

@lucinka1104 dúfajme.Potom môžme spolu kočíkovať, sme "skoro susedky" 🙂

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@janka369 ona bola normálne pekná slabulinká ale hlavne ružová preto nechápem do teraz ked sommala duchov čo jakaždý mesiac boli vždy len taký šedý až na 2 razy kedy sa babo neuhniezdilo ,aleto že čiarka vyšla apotom vybledla sa mi ešťe nestalo celkom ma zaujímalo ako dopadneš kedže maš rovnaký test ja som mala pasik

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@janka369 kde byvaš?

janka369
6. mar 2012
janka369
6. mar 2012

@lucinka1104 zajtra skúsim jeden a ak bude negat. ta v piatok druhý a uvidíme

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@janka369 testni dnes a vo štvrtokalebo teda v piatok

janka369
6. mar 2012

@lucinka1104 keby som nebola v práci,tak už testujem.Už vydržím do rána

vateska
6. mar 2012

ahojte.....chcem sa pridat k vam, ako to funguje, aby som patrila medzi vas 🙂 🙂 🙂

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@vateska len napíš bambi ona ťa pridá švagrinka 😀

vateska
6. mar 2012

@lucinka1104 staci napisat spravu bambi ci sem do novembroviek?

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@vateska nototo je tema novembroviek verejná a bambi založilas skuromnu kde su už len tie ktoré meju tehu potvrdené ale to jej môžeš aj tu že chceš aby ťa pridala ja zatial keciam len tu lebo na teste len duch 😕

vateska
6. mar 2012

@lucinka1104 o.k. moja tak som napisala......no mne mrcha nedosla....takze je to nad slnko jasne, ze som tehu 🙂 🙂 🙂
ale zatial pssssst pre maminou, az po navsteve dr. pojdem za dake dva tyzdne, lebo este je to skoro. 🙂 no ty pises ze druha ciarka nic.....nevadi daj sa ty do poriadku, prestahujte sa a potom mozte aj vy....mozno teraz je stres 😉

bambi2
6. mar 2012

@keischa nejako skoro ides na utz, to sa neoplati este, nic neuvidite a budes muset prist znova. dohodni si termin radsej o 2 tyzdne 😉

lucinka1104
autor
6. mar 2012

@vateska joj stes je až veľký chj v 7 tt to už vidno srdiečko mamina sa staršne poteší zase je to netaj dlho lebo bude smutná ale chapem že zatiaľ nechceš......ty nemáš ducha to ta moja bola ružovkasta a už je biel to je duch ked je biela ako ja by som naradčšej aj tak aprílovčatko no teda mam príznaky
keby bol test jasne negatívny tak nie som smutná lukymu aj timi dnes potvrdili atopický exem takže aspon by sme s nimi išli v lete k moru ak by sa podarilo takže všetko ma svoje pre a proti

keischa
6. mar 2012

@bambi2 tak to navrhol doktor, ja potom odchádzam do zahraničia neviem na ako dlho ... 🙂

bambi2
6. mar 2012

@keischa no podla mna aj ked to navrhol dr. je to zbytocne... nic neuvidi... a nic to nepomoze... ☹

misulik.uk
6. mar 2012

dievcata uz len 2x sa vyspim a pojdem k lekarovi. uz sa nemozem dockat co mi povie. potom sa vam ozvem 🙂