icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

timona
8. mar 2012

@bambi2 zajtra, no uvidime

bambi2
8. mar 2012

@timona neboj, urcite bude vsetko v poriadku!!!!!!! len nemysli hned na tie zle veci!!! mysli pozitivne, na tie krajsie veci!!!! drzim palce!!!!!

misulik.uk
8. mar 2012

@bambi2 ahoj, mozes ma dat do sukromnej temy? dnes som bola u doktora... 🙂

bambi2
8. mar 2012

@misulik.uk jasne 🙂

iwusca
8. mar 2012

@bambi2 aj ja sa prosim pridat do sukromky 🙂 ja idem k dr v stredu, skor mi to nevyda...to uz hadam bude aj srdiecko vidiet na UTZ 😉

bambi2
8. mar 2012

@iwusca ok

saaskia
8. mar 2012

Baby jedna otázočka, niektore, ženy citia aj uhniezdenie - stalo sa to aj Vám? Ako ste to pocitovali?
Dakujem

bambi2
8. mar 2012

@saaskia ja som citila, 3x ma pichlo v podbrusku a straaasne silno 😉

koriatko
8. mar 2012

@timona aj ja som mala najprv pozitívny test, potom som trochu spinila a 2 dni slabunko krvacala a teraz mi 2 krat vysla druha ciarka slabulinka, slabsia ako 1. krat. Velmi sa bojim, uz sa zmierujem s tym, ze to nevyslo. Ale keby to bol nejaky mikropotrat, nemala by som krvacat viac? Inak dr. mi robil cytológiu a povedal, ze 2 dni mozem slabo krvacat - a tak aj bolo... Preco potom take slabulinke sotva viditelne ciarky na testoch, ked prvy bol pozitivny? Jaaj, tolko mam otazok a dr mi povedal, ze teraz s tym nic nemoze robit, ze uvidime... ☹ bojiim sa

koriatko
8. mar 2012

@zasha a pred tym si mala pozitivny tehu test? Myslis, ze pri mikropotrate su vzdy vacsie bolesti aj krvacanie ako normalne?

tiz
8. mar 2012

Ahojte, aj ja cakam babo v novembri, mozem sa k vam pridat ? 🙂 Rada by som bola aj v sukromnej skupine
@bambi2 mozes ma tam pridat prosim ? 🙂
A vsetkym tehulkam blahozelam a cakatelkom prajem krasne // 😉

kvetinqa
8. mar 2012

ahojte, mozem sa k vam aj ja pridat? 🙂 dnes som si nasla // 🙂

iwusca
8. mar 2012

@tiz ze waaau, ty mas fakt 5 deti??a cakas 6? tak to klobuk dole 😉ty uz si zasluzila matka 😀 ja cakam len druhe, ale pri tom ai aj ostaneme, jz by som mala rada aj viac deti ale financne by sme to asi nedali 😝

bambi2
8. mar 2012

@koriatko to nepochopim ani za svet, preco ked je zena tehu alebo moze byt tehu, robia cyto??? ved ti he nebezpecne!!!¨ 😖

bambi2
8. mar 2012

@tiz jasne, pridame 😉

kvetinqa
8. mar 2012

bambi2 a je aj sukromna tema alebo sme tu- verejne ? 🙂

timona
8. mar 2012

je normalne ze dnes rano a teraz podvecer som si na toaleta vsimla malinko hnedasteho hlienu?inak HCG dnes 659, vcera 383

tiz
8. mar 2012

@iwusca hej, uz sieste 😀 mali sme v plane "len" 5, no ale nejak sa podarilo dalsie, snad uz ale finisujeme 😀 pociatocny sok som uz prekonala, hovorim si, ze ked zvladame 5, zvladneme aj 6 😅
financne sa to da zvladnut, kazde dalsie dieta uz vyzaduje mensie naklady, a nastastie nemame hypoteku, takze sice nemozme moc vyskakovat, ale da sa 🙂

@bambi2 vdaka 🙂

bambi2
8. mar 2012

@kvetinqa hej toto je verejna, chces pridat??

kvetinqa
8. mar 2012

@bambi2 jasne. dakujem. a kde vas najdem?

bambi2
8. mar 2012

@kvetinqa uvidis to nalavo hore niekde v skupinach budes tam mat novembrovky 2012 🙂

kvetinqa
8. mar 2012

@bambi2 oki, vdaka. idem hladat 🙂

borka82
8. mar 2012

@bambi2 Ahoj 🙂 mohla by si prosim ta pridat aj mna? My uz mame tehu potvrdene aj doktorkou. Dakujem 😉

bambi2
8. mar 2012

@borka82 jasne... 🙂

katyka19
8. mar 2012

aj ja čakam po dlhom čakani male babo moj termin je tiež 5 novembra 2012

ingulka85
8. mar 2012

ahojky, ja som na tom takisto, ale som ešte nebola na gynde... Je normálne, že ma bolí stále žalúdok a pravý vaječník... necítim sa dobre...

bambi2
8. mar 2012

@ingulka85 no ak mas bolesti tak chod radsej k dr... aby to nebolo mimomaternicove...

ingulka85
8. mar 2012

@bambi2 Neviem, chcem ísť o týždeň, aby to už aj videl, teraz by to mal byť 5.týždeň... Dnes ma hrozne bolel žalúdok, sem-tam vaječník, ale žalúdok ma bolel veľmi, až tam hore pod rebrami...... Neviem, čo mám robiť, aj unavená som, ale chcem ešte vydržať, tak hádam to je v norme...

bambi2
8. mar 2012

@ingulka85 no neviem ci to je v norme.. nevyzera to dobre... ale ty musis vediet...

ivka228
9. mar 2012

Ahojte dievcata a ja som si v utorok nasla na teste vytuzene 2//. Podla ovu mi predpokladany termin vychadza na 13.11. Dufam, ze bude stastny.
@bambi2 mozes aj mna pridat do sukromnej temy?