Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@bambi2 ahoj, mozes ma dat do sukromnej temy? dnes som bola u doktora... 🙂
@misulik.uk jasne 🙂
Baby jedna otázočka, niektore, ženy citia aj uhniezdenie - stalo sa to aj Vám? Ako ste to pocitovali?
Dakujem
@timona aj ja som mala najprv pozitívny test, potom som trochu spinila a 2 dni slabunko krvacala a teraz mi 2 krat vysla druha ciarka slabulinka, slabsia ako 1. krat. Velmi sa bojim, uz sa zmierujem s tym, ze to nevyslo. Ale keby to bol nejaky mikropotrat, nemala by som krvacat viac? Inak dr. mi robil cytológiu a povedal, ze 2 dni mozem slabo krvacat - a tak aj bolo... Preco potom take slabulinke sotva viditelne ciarky na testoch, ked prvy bol pozitivny? Jaaj, tolko mam otazok a dr mi povedal, ze teraz s tym nic nemoze robit, ze uvidime... ☹ bojiim sa
ahojte, mozem sa k vam aj ja pridat? 🙂 dnes som si nasla // 🙂
bambi2 a je aj sukromna tema alebo sme tu- verejne ? 🙂
je normalne ze dnes rano a teraz podvecer som si na toaleta vsimla malinko hnedasteho hlienu?inak HCG dnes 659, vcera 383
@iwusca hej, uz sieste 😀 mali sme v plane "len" 5, no ale nejak sa podarilo dalsie, snad uz ale finisujeme 😀 pociatocny sok som uz prekonala, hovorim si, ze ked zvladame 5, zvladneme aj 6 😅
financne sa to da zvladnut, kazde dalsie dieta uz vyzaduje mensie naklady, a nastastie nemame hypoteku, takze sice nemozme moc vyskakovat, ale da sa 🙂
@bambi2 vdaka 🙂
aj ja čakam po dlhom čakani male babo moj termin je tiež 5 novembra 2012
ahojky, ja som na tom takisto, ale som ešte nebola na gynde... Je normálne, že ma bolí stále žalúdok a pravý vaječník... necítim sa dobre...
@bambi2 Neviem, chcem ísť o týždeň, aby to už aj videl, teraz by to mal byť 5.týždeň... Dnes ma hrozne bolel žalúdok, sem-tam vaječník, ale žalúdok ma bolel veľmi, až tam hore pod rebrami...... Neviem, čo mám robiť, aj unavená som, ale chcem ešte vydržať, tak hádam to je v norme...

@bambi2 zajtra, no uvidime