icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

poisonblu
21. mar 2012

@kachniatko17 to mi je luto...ale neboj, za chvilku budes zase tehu 🙂

maruskamolny
21. mar 2012

@poisonblu tak este budem trpezlivo cakat, dufam ze je vsetko ok

vi3ka
21. mar 2012

@maruskamolny ahojky bardejovčanka 🙂 tak budeme bruškovať spolu? aj my čakáme v novembri ale už druhé. zajtra idem k dr. Určite počkaj tak aspon do toho 7-8 tt. to už by malo byť niečo vidno. ja už 2 týždne viem, že som tehu, ale až teraz som sa objednala k dr. a to bolenie podbruška je normálne na začiatku. mňa to nejako teraz obišlo, aspon som si to nejak nevšimla, ale pri prvom to bolelo aj mňa. no čo ma postihlo teraz skor sú nevolnosti. síce som ešte neobjímala wc misu 😀 ale každé ráno predýchavam, kedy to príde. pri prvom to začalo až od 12.tt. 😖 možno to bude zase dievčatko he he
tak pekné a úspešné tehuľkovanie, nech je všetko v poriadku.

mazula
22. mar 2012

@kachniatko17
Bože, to ma mrzí...

lydia22
22. mar 2012

Ahojte baby tak vcera som si robila testiky vysli krasne // podla tehu kalkulačky som 4+2 k dr.pojdem zaciatkom aprila,termin vychadza na 27.11 aj ja mam zaujem o sukromnu temu.

stastna
22. mar 2012

kachniatko :( držte sa

binka79
22. mar 2012

awojte, ja uz taham 6.tyzden ... a uz mi byva blbo, netravim sice na zachode cas, ale citim sa blbo, je to mozne aby mi tak skoro byvalo zle? pri malej mi bolo az od tretieho mesiaca 😝

binka79
22. mar 2012

este sa chcem spytat, je tu niekto kto caka v novembri z Nitry alebo okolia?

gabinap12
22. mar 2012

@binka79 ...ahoj mne je zle stále dnes mi bolo blbo aj v noci, stále som hladná a keď sa najem tak mi je aj tak zle no čo už musím vydržať...minulý týždeň som si kúpila tehu rifle veľkosť M a dnes zisťujem že ma tlačia tak ako ja budem vyzerať v novembri... Baby nemá niekto náhodou záujem o tehu rifle zn. Mama a ja veľkosť 38 na výšku postavy 160 cm, úplne nové dnes ich mám prvýkrát na sebe ale tlačia ma...

binka79
22. mar 2012

gabinap12 .. presne, najem sa a potom mi je blbo, ale ked si nic nedam, je mi este horsie, veru musime vydrzat 😀

zuzzii
22. mar 2012

ahojte 🙂 mne dnes potvrdil doktor 5+1tt, ale tesime sa zatial potichucku prve 3 mesiace, lebo som mala uz vela komplikacii a 2x nam to uz nevyslo.. ale z jedneho tehu mame krasneho synceka..
Chcela som len, ze sa tu zbytocne nestraste kocky, ze ultrazvuk je skodlivy a musi sa robit co najmenej.. to odkial mate??? Ked som cakala maleho, museli mi robit vela ultrazvukov (za cele tehotenstvo 14!!!) a maly je zdravy ako buk 🙂 Kazdeho doktora, ktoreho som sa na to pytala a vsetci do jedneho mi povedali, ze nie su overene vobec ziadne skodlive ucinky UVZ na dieta.. jedine, ze sa u nich castejsie vyskytuje, ze su lavaci 😉 takze tak...

petka035
22. mar 2012

@zuzzii ale tu sa riešil vaginály utz,ktorý sa robí na začiatku tehu 😉

vi3ka
22. mar 2012

čaute dievčence....dnes som bola u dr. a mám potvrdené tehotenstvo. podľa PM som v 7.tt., ale podľa utz a doktora 4.tt. moja malá guľočka 🙂 už ma ani poriadne nepoúčal, lebo, že už mám jedno tehu za sebou, tak že som uvedomelá mamička a viem čo a ako. a pravdu má 🙂 takže najbližšia poradňa 19. 4. teším sa, len budem musieť každý mesiac otravovať mamu, aby mi postrážila malú. mimochodom zajtra máme menšiu oslavu doma, tak sa to rodinka oficiálne dozvie, som zvedavá, ako zareagujú.
pekný deň žienky 😎

anavi85
22. mar 2012

@maruskamolny ja mám veľké bolesti a vraj ešte teraz to môže byť, že telo reaguje na to, že by si mala dostať menzes, ale ak to pretrváva, tak treba lekárke...ja idem v pondelok na krv, tak jej to poviem...uvidím čo mi povie

anavi85
22. mar 2012

Ako to vlastne oznamujete doma...nevieme ako sa máme pochváliť

kachniatko17
22. mar 2012

@poisonblu no neviem neviem.....prvej si musim dat do poriadku stitnu zlazu az potom budem moct mysliet na babatko, na ktore som sa tak velmi tesila

kachniatko17
22. mar 2012

@mazula ja sama sa nemozem nejako z toho spamatat....najhorsie je ze ani na prvu dcerku som sa netesila ako na toto,

mazula
22. mar 2012

@kachniatko17
moja,drž sa,máš krásnu, zdravú dcérku, a určite mimi ešte príde.Moc ma to mrzí,dokážem si to predstaviť,aj ja mám horšiu baby mániu ako pri 1.Ale určite bude všetko v poriadku, mám kamarádky, ktoré so mnou ležali v nemocnici, i potratili a to vo vyššom štádiu a práve včera sa kamoške narodila krásna dcérka.Starostlivosť o malú Ti to pomôže prekonať, uvidíš,vonku máme slniečko a čaká nás teplučko, budeš s malinkou vonku...prebolí to a onedlho sa budeš tešiť znova.ja som v téme snažilky jar 2012,ahoj

maruskamolny
22. mar 2012

@anavi85 ja to mavam fakt len zriedkavo, taku bolest ako pri menstruacii ale po mi minutke to prejde...ja som pocula ze to sa roztahuje maternica tak preto sem tam picha...no neviem, das mi please potom vediet co ti povedalal lekarka?

maruskamolny
22. mar 2012

@vi3ka jeeeeeeeeeeej, ahoj bardejovcanka, som rada ze som stretla prvu...ja som tu taka sama, om sa pristahovala do bardejova a este nemam ziadne kamosky...jeeeej, mozno budeme lezat spolu na porodnici 😉 a mozem sa spytat akeho doktora by si mi odporucila?ja totiz este nemam gynekologa..svagrina mi vravela e brnusak je dobry tak neviem...

vi3ka
22. mar 2012

@maruskamolny čauko čauko, no vidíš, tak to máš na figu, že si tu sama. a odkiaľ si? nooo všetko je možné, aj to že sa na porodnici stretneme. to by bolo fajn. ja mám brnušáka (jozefa) čo ma súkromnú ambulanciu. tak ti to píšem, lebo má aj brata, ale ten robí v nemocnici na oddelení, ale má aj pacientky. takže ja ti možem len toho odporučiť. mne vyhovuje.

maruskamolny
22. mar 2012

aj mne svagrina odporucila jeho.....a nevies, berie aj nove pacientky?to tam mam rovno prist alebo sa objednat ked prvykrat?a kedy by som mala ist ked som cca 5-6tt?dakujem

xenia23
22. mar 2012

Caute baby mozem sa k vam pridat?, mam termin 3.11.

vi3ka
22. mar 2012

@maruskamolny netuším, či berie nové pacientky, ale myslím, že keď si tu nová a ešte nemáš svojho gyn. v bj, tak tam zavolaj a spýtaj sa sestričky či ťa dr. vezme, aby si nemusela zbytočne chodiť a keď ťa vezme, tak nech ťa rovno aj objedná. vieš čo, možeš sa aj kludne teraz objednať keď si taký týžden. ja som len 4tt a bolo vidieť guličku, tak aj tebe bude niečo vidieť. síce tam chodí dosť žien, ale možno ťa vezme. máš číslo? ak by si nemala, pošlem ti do IP

althejka
22. mar 2012

Zdravicko, aj ja sa teda zaclenim do novembrovych buducich mamin a vsetkym nam drzim palce. Som v siestom tyzdni, srdiecko bije a ja sa tesim ako besna veverica. teraz mam take 3-4 tyzdne klidek a potom navstevu doktorky a odbery a vsetko to dalsie. zatial nech si krpcek pekne rastie 🙂 hcg som mala uz pred dvomi tyzdnami cez 8000. 😵

zlatik
23. mar 2012

Caute kocky, tak po vcerajsom utz k vam patrim aj ja, cakam tretie babetko 🙂 Minuly tyzden som bola u doktora, vysli mi dva pozitivne testy, tak som natesena ale aj vystrasena k nemu utekala, vystrasena preto, lebo som vo februari brala dva krat antibiotika a mala teplotu, no dufala som, ze bude vsetko aj tak OK. No doktor mi spravil utz a v maternici sice nasiel gestacny vak, no v nom len zltkovy vak a ziadne embryo. No a este som mala v maternici krvnu zrazeninu ktora bola styrikrat tak velka ako samotny gestacny vak. Objednal ma o tyzden neskor. Ja som si pocas toho tyzdna vyhladala na nete informacie, ze to sa stava, ze embryo sa prestane vyvijat a potom sa rozlozi a vstrebe, takze vcera som prisla k doktorovi zmierena s tym, ze ma posle na cistenie maternice do nemocnice. No stal sa zazrak, utz ukazal embryo dlzky 12mm a bijuce srdiecko, hematom mam o polovicu mensi a krasne sa mi zrazil a ma tendenciu sa zmensovat. Doktor ma pre istotu objedna na 4D do Kosic v 12tt, aby sme si boli isti, ze babetko je v poriadku.

ysarion
23. mar 2012

ahojte tehulky, ja som oktobrovka, a teraz koncim s uzivanim vitaminov femibion 800, prechadzam na 400. Co kamosky lekarnicky tvrdia, je to na trhu asi naj, len je to dost drahe (okolo 13E balenie na mesiac). uzivaju sa do 12teho tyzdna. A kedze mi zostalo toho dost vela, skoda to vyhodit... tak ak by niektora mala zaujem napiste mi IP, v BA pripadne doveziem, nech nemusime cez postu 🙂

tak nech sa vam drobcovia poriandne zahryznu! 🙂

anavi85
23. mar 2012

@maruskamolny jasné, že dám vedieť...ale včera večer som mala už také bolesti, že som chcela ísť na pohotovoť, ako keby mi tam niečo prasklo a od vtedy mám kŕče...moja gynka je až v pondelok, tak snáď to nebude horšie...

vejula
23. mar 2012

@ysarion byť tebou tak douživam tu 800... To sa z toho zas nestriela o par dni

vejula
23. mar 2012

@anavi85 10mm ??? To sa mi zda na 5 tt nejako vela. To zodpoveda už nejakemu 7 tyždnu 😉