Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
ked tak vas citam myslim na svoje tyzdne mesiace dni ako som odpocitavala a tesila sa najradsej by som to vratila spat tie kopanceky v brusku mi chybaju ale za to mam vedla seba krasnuckeho chlapceka nech sa vam darí a aby vam to rychlo a zdravo ubehlo drzkam palce
ahojte, kočky. nechce sa mi to nahadzovať do bazaru, tak sa len tak nahodou pytam, či nechce niektora veci po mojom malom. od narodenia do pol roka ma o oblečenie postarane. su tam 2 zimne overaly, vela teplačikov, vela bodyniek, proste všetko.... ak by mal niekto zaujem nafotim a pošlem. je toho plne velke vreco. popripade spočitam aj kusy. ak nahodou, napište mi IP. su to len tie najlepšie a najzachovalejšie kusy, žiadne veci na donosenie. prepačte ak rušim.
Jaaaaj. Som zabudla napisat ze moj maly je novembrovy, preto som napisala tu 🙂
@dominika_sk Ak by to bol chlapček, tak nejaké veci budem určito potrebovať, po Sarinke mi nejaké dievčenské zostali, ale po chlapcoch som dala všetko preč....
@vladkap pofotim to vsetko a vecer to tu pridam. Ok?
megabalik oblečenia pre chlapca narodeneho v novembri v mojom bazare @vladkap @fifitko25 tu :https://https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni...
Vladkap ty fakt cakas 6te babo ? v dnesnej dobe ? neveriiiiiiiiiiiiim... v dobrom samozrejme... moj drahy tuzi po 5tich a neviem, ako mu to vytlct z hlavy, ze sa to "neda" 🙂
@dominika_sk Dominika, budem musieť s nákupom počkať na 3D sono 25.7., doktor dnes zase nič nevidel, nechce nám ukázať, čo je. Na svoje pocity sa spoliehať radšej nebudem, myslela som, že si dnes budem istá...Tak sa ozvem potom.
@ivinka77 Vážne, pozri si môj fotoalbum. My sme plánovali 3 dievčatá, ale bol to chlapec za chlapcom, až potom sa to podarilo na piaty pokus. S ďalším tehotenstvom som už nerátala, ale pritrafilo sa.... Dnes som bola na sono a nie a nie sa ukázať, ja si myslím, že zase skôr chlapček, ale na pocity sa nedá, dúfam, že o dva týždne na 3D sa to dozvieme. No s tým manželom to budeš mať asi ťažké, keď si niečo vezme chlap do hlavy...tak... neviem,neviem. inak je to super, ja mám celkom dobré deti, pomáhajú si, neflákajú sa, držíme pokope a máme sa radi. 🙂
prave som pozrela...ste krasna rodinka... klobuk dolu, fakt... my cakame druhe dievcatko a ked nam Dr. oznamila, za baba, tak nas ocko skoro vyskocil z koze, doktorka nechapala, co sa deje a dovod bol ten, ze sme sa dohodli, ze ak bude teraz zase baba, tak skusime do tretice este chalana...lebo vacsi kompromis ako 3 ks som mu zatial neodsuhlasila 🙂
@ivinka77 No, ver tomu, že keby to bolo zase dievčatko aj do tretice, po pár rokoch by si začala rozmýšľať, že to štvrté by predsa len mohol byť chlapček.... S Jakubkom (4. dieťa - váźil takmer 4kg a 56cm, ja som mala 48kg, keď som s ním otehotnela a a v čase pôrodu o 12 viac.) som mala príšerne ťažký pôrod a vtedy som povedala, že nikdy viac, žiadna nádej na dievčatko, nič. A pozri ako to dopadlo. Posledné dve deti Sarka a toto miminko sú absolútne neplánované deti. Keď sa Sarah narodila manžel skoro odkvecol od radosti na sále. Teraz chce zase strašne dievčatko, no neviem, neviem.... Tak sa držkajte a prajem, nech to o pár rôčkov vyjde!!! 🙂 😉
no dufam, ze nebudeme skusat az do cisla 6 ako vy 🙂 a kedy budes vediet, co to bude ? dievcatko by bolo supis....nemali by chlapi taku prevahuu vas, ze ? tak drzim palce... a hlavne...nech je vsetko oki a ste obaja v poriadku...
Včera som bola na sono, ale nechcelo sa ukázať. 25.7. idem na 3D, tak tam mi snáď už povie...
@osicka36 U nás všetci čakajú dievčatko... 😨 , ale ja mám od začiatku pocit, že to bude chlapček 😀. Teraz je s deťmi už super, keď boli maličkí toho bolo veľmi veľa, nemal mi kto pomôcť, rodičov už dávno nemám a rodina býva ďaleko, ale vychovali sme sa. Už pri Sarke to bolo super, najstarší Samko mal 10r., keď sa narodila a bol aj dodnes je veľký pomocník, on ju aj prebalil, kočíkoval, nosil, všetko, myslím, že teraz to bude ešte lepšie, lebo už dorástli aj ostatní. Veľmi sa na drobčeka teším, aj keď musím povedať, že dievčatko by bolo úžasné, ale chlapček bude tiež zlatý. 🙂 😉
@vladkap no môj drahý túži tiež po dievčatku 🙂 ..24.7 som objednaná na morfolog. sono, tak dúfam, že sa ukáže a budeme vedieť čo to bude.... ale mne je to v podstate jedno, len nech je zdravučké 😵 .... no aj ja už mám 11 ročnú pomocnicu Andulku, ktorá sa veľmi teší na bábinko 😵 ... tiež mám Samka, ten bude mať v decembri 10 rokov 🙂
Ahojte babenky, ja mam uz po 3D sone a bude to chlapisko 🙂 takze k Sabinke pribudne Dominik ... ale zostala mi hrozne precitlivela, stale by sa iba tulila, ked zvysim hlas ked nieco jej prikazem, tak je upistana a v poslednej dobe ma to vytaca, bojim sa ze maly bude nervacik 😒 Sem tam jej nacapem na zadok, ale mam pocit, ze to nezabera a niekedy nie je rano cas jej vysvetlovat preco si nemoze obliect to alebo ono, alebo pol hodinu vyberat v satniku co si vlastne do skolky oblecie 😢
@vani nemáš zač🙂k ažá žena cíti pohyby inokedy na to niesú pravidlá takže je normálne cítiť pohyby aj neskôr ja mám teraz tretie mimi a pohyby som cítila ešte neskôr ako pri prvom aj napriek tomu,že by to malo byť naopak🙂)mne ale skôr bránilo to,že mám pekných pár kíl naviac🙂
My sme včera absolvovali vyšetrenie v Brne a náš malý je zdravý....spadol mi obrovský kameň so srdca a ked mi to doktorka povedala nevedela som prestať plakať konečne to zo mna všetko opadlo a môžem si užívať tehotenstvo.....🙂)))
Ahojte, som v 23 t tehotenstva, malého čakáme v novembri, chcem sa opýtať začali ste už nakupovať vecičky, kočíky a tak??? ja som niečo pozerala ale stále sa mi to zdá byť skoro. Taktiež je tu niekto kto bude rodiť u Koch v Ba ??
Tak z nášho dievčatka sa nakoniec vykľul chlapček 😀 😀 😀 doktor dostal záchvat smiechu, lebo my na neho 10 minút rozprávame že "dievčatko ukáž sa" a ono ukázalo ...

ja som este velmi nekupovala ale uz sa chystam na tie vsetky vecicky co treba 🙂