icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

fifitko25
13. júl 2012

@ivikuska28 kamoška takto bola do teraz v tom, že dievčatko a dnes zistili, že chlapček... o mesiac rodí 😀 😀

margotka666
13. júl 2012

@ivikuska28 jeee, tak teraz neviem ci napisat super prekvapenie, alebo sok 🙂 😉

ivikuska28
13. júl 2012

@margotka666 tak pre mňa to prekvapenie ani nieje ja som nejak tušila že to bude chalan len muž a potom aj doktor ma presvedčili že to je údajne dievčatko 😉 a nakoniec sa moje tušenie potvrdilo.

vladkap
13. júl 2012

@misinka26 Áno, vzhľadom na to, že som po deťoch takmer všetko predala a rozdala, tak teraz musím kúpiť. Už mám kúpenú postielku aj s výbavou, nejaké zavinovačky... pozerám po kočíkoch, ale keďže neviem, čo to bude, tak čakám 😉 . V Koch-u v BA som rodila, ale pred viac ako 17. rokmi, takže od vtedy sa to poriadne zmenilo, ale musím povedať, že už vtedy to bol nadštandard, bola som max . spokojná a to som tam tvrdla už 2 mesiace pred pôrodom.

binka79
14. júl 2012

misinka26 Ahoj, ja som tiez v 23t 🙂 uz som pozerala aj ja kociky, ja tiez neviem ci to neni este skoro, ale rozmyslam, ci nekupim, pretoze uz mi 2 kociky, ktore sa mi pacili cez bazar, predali a teraz uz som nasla dalsi a uvazujem ci ho nepojdem kupit aby mi ho aj tato nepredala .. vecicky mam po malej, takze tie ani velmi nekupujem, mozno neskor dokupim co bude treba 😉

lienkad
14. júl 2012

Babenky sory že odveci ale neviete náhodou kedy sa pije tá glukózová voda?Ja si neviem spomenúť... 😉

fifitko25
14. júl 2012

@lienkad okolo 25tt 😉

lienkad
14. júl 2012

tak dobre som si tipla...dík

dzaaja
14. júl 2012

@lienkad ahoj naco je dobra ta glukozova voda?

ankat
15. júl 2012

ahojte 🙂 no my ideme na odbery zajtra na tu cukrovku tak uvidime ale bojim sa ze mi zteho dojde zle kedze sladke moc nemusim ☹ ...

fifitko25
15. júl 2012

@dzaaja to vypiješ nalačno veľmi sladkú vodu a po dvoch hodinách ti vezmú krvičku, aby zistili, či netrpíš tehotenskou cukrovkou.... väčšine žien je z toho zle, lebo je to nalačno a veľmi sladké 😅 a nesmieš nič jesť, kým nemáš po vyšetrení.... robí sa to okolo 25tt

lienkad
15. júl 2012

@dzaaja no pre mna nebola najhoršia tá voda ale to že mi krv brali s prsta a vlastne 2krát mi do toho isteho pychla ihlou a som myslela že vyskočím na mars a ešte mi netiekla poriadne krv že mi musela riadne tlačiť.....čiže veľa piť rano vody......

epsonka45
15. júl 2012

mna caka glukozovy test v piatok a tiez sa na to moc netesim tiez neviem ci to zvladnem vypit, a est aj nalacno ma asi aj porazi

margotka666
15. júl 2012

ja sa bojim, ze tam skolabujem rovno... tak prinajlepsom ma isto ponapina..
ale vraj si do toho mozme vytlacit citroon...
ja som z tych, ze ked rano otvorim oci, tak musim nieco zjest, inac sa mi zacne motat hlava... tak vzdy hodim pernicek do pusy kym si pripravim ranajky... 😀 😀 😀

ankat
15. júl 2012

@margotka666 no veru aj ja musim nieco rano zjest inac mi je zle ..snad to vydrzim drzte palce 😒

ankat
16. júl 2012

ahojte 🙂 tak mame to za sebou s tym ze sme vypili glukozu a nakoniec zistila sestricka ze mi robia skoro ten test ze mi ho maju robit az za mesiac 🙂 takze este raz v auguste 😅 ale nebolo to take hrozne kedze mi ten cukor zamiesala s citronom aspon viem co ma caka 🙂 a pohlavie tiez este nevieme kedze to nebolo dobre vidiet 😒 takze az za 2 tyzdne na 4D snad sa ukaze 🙂 .ostatne vysledky dobre a male ma 350 g 🙂 takze takto sme prezili dnesny den 🙂

vi3ka
16. júl 2012

ahojte kočky ja len krátka správička z dnešnej poradne...pokecali sme si s dr., poslal ma na interné vyšetrenie a na cukor, zdrbal ma-tak citlivo, že pri mojej váhe je aj kilo za mesiac veľa-no sa zabijem? aj tak nejak málo priberám. pri prvom som viac pribrala, teraz to asi vylietam pri dcére. to interné som stihla ešte dnes vybaviť a to som sa išla len objednať, no sestrička, že či mám aj teraz čas, že ma vezme, no super, aspoň nemusím mamu na dvakrát otravovať so strážením malej. cukor pojdem až budúci týždeň najskor, načo tak skoro no nie?
a čo sa týka tej glukózovej vody...už som sa poučila, že to musím poriadne rozmiešať a vypiť vkuse, lebo to najsladšie hnusné je na konci. minule som to vydržala, tak verím, že to prežijem aj teraz a s dobrým výsledkom. aspoň, že piť vodu možem. pekný deň

sabrinka26
16. júl 2012

babyyyy, kde najdem tu sukromnu skupinku Novembrovky 2012? odkedy sa to tu zmenilo,tak to neviem najst.. existuje este ? prosim,hodte sem link,ak niektora viete,lebo ja uz to vzdavam 🙂)))

anulik12
16. júl 2012

@epsonka45 aj ja mam glukozovy test v piatok 🙂 + interne,si potom napiseme,ake sladucke to bolo 😀

fifitko25
16. júl 2012

@sabrinka26 Forum - súkromné skupiny - Novembrovky 2012 😉 o členstvo požiadaj bambi2 - napíš jej správu a ona ťa medzi nás pridá 😉

sabrinka26
16. júl 2012

@fifitko25 jeeej,si poklad, konecne som to nasla 🙂)) bambi ma uz pridala, len ked sa to zmenilo,tak som sa k tomu nevedela dostat 🙂)) dakujeeeeem 🙂

althejka
16. júl 2012

ja idem na OGTT buduci tyzden a aspon nemusim utratit za fidorku 😀 bude sladke zadara .

epsonka45
16. júl 2012

@anulik12 ani nevrav ked si to predstavim ze to tam pit a ze ake sldke to bude no neviem.ale urcite si piseme ako sme to prezili

maruskamolny
16. júl 2012

@vi3ka ahojky, a este nieco ti robil, ci len ste pokecali??juj, mne teraz tak nechuti sladke, uz teraz sa tesiiim ☹ na tu cukrovu vodu.... 😖 mne zatial nic nehovoril o vahe, ale ja som posedny mesiac nepribrala a myslela som ze ma za to zdrbe a on nic....

anulik12
16. júl 2012

@epsonka45 ja sa skor bojim toho,ze ma nechaju dlho hladnu 😉 urcite to zvladneme,len asi vo stvrtok budem jest len nieco lahsie,pre istotu,ak by sa mi predsa chcelo vracat 😒

epsonka45
16. júl 2012

@anulik12 no ja tiez ze budem uz vyhladovana a este nebudem moct

vi3ka
16. júl 2012

@anulik12 no nemala by si už jesť od 18:00 deň pred a potom to bude trvať asi tak do 10-11:00 hod. ja som to pri prvom predýchala, ale už ku koncu keď som išla poslednýkrát tam, tak som mala na mále, že to pojde von, ale opakovane sa mi tam už nechcelo, tak som to vydržala. 🙂 a najviac z toho všetkého si pamatám jednu úžasnú vetu laborantky: "tak a teraz sa možete už najesť." 😀 😀 😀 to poteší
tak nám prajem všetkým silný žalúdok a dobré výsledky 😉

vi3ka
16. júl 2012

@maruskamolny nič nerobil, len sa ma pýtal, či ma niečo trápi, či mi náhodou netvrdne brucho a tak. ja tiež nejak sladké teraz nemusím, ale to zvládneme. vieš čo tá váha...to som si sama zavarila, lebo som mala zlý pocit z toho, že nepriberám, tak aby ma nezdrbal, že čo nič nepriberám, tak som povedala sestričke o 2 kg viac no a vypomstilo sa mi to. he he, ale veď ja sa do tej váhy raz dostanem a potom budem hovoriť už len že váha nezmenená. akurát keď som spomínala niečo že pri malej sa vybehám, tak mi nakázal-celej rodine, aby mi malú hlavne večer zabavili, aby som si oddýchla, zrelaxovala, aby mi bruško netvrdlo.
a keď ti možem odporučiť, ak pojdeš na to interné vyšetrenie, tak ti odporúčam dr. Krajňákovú, ordinácia v suteréne Farmakolu, toto je lekár ako sa patrí. fakt. som bola nadšená z jej prístupu. pri prvom som bola u inej, tak tam som sa do 5 min. vybavila a táto sa ma vypytovala všetko možné, proste sa zaujímala o mňa nie o to, aby to mala rýchlo z krku.

anulik12
16. júl 2012

@vi3ka od 18tej bude problem nejest,ale snad to zvladnem 😉 uz sa tesim ked budem mat ten test za sebou 🙂

vi3ka
17. júl 2012

@maruskamolny počúvaj nevideli sme sa dnes náhodou? lebo som videla dievča podobné tebe, tak teraz neviem....