Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@ivikuska28 jeee, tak teraz neviem ci napisat super prekvapenie, alebo sok 🙂 😉
@margotka666 tak pre mňa to prekvapenie ani nieje ja som nejak tušila že to bude chalan len muž a potom aj doktor ma presvedčili že to je údajne dievčatko 😉 a nakoniec sa moje tušenie potvrdilo.
@misinka26 Áno, vzhľadom na to, že som po deťoch takmer všetko predala a rozdala, tak teraz musím kúpiť. Už mám kúpenú postielku aj s výbavou, nejaké zavinovačky... pozerám po kočíkoch, ale keďže neviem, čo to bude, tak čakám 😉 . V Koch-u v BA som rodila, ale pred viac ako 17. rokmi, takže od vtedy sa to poriadne zmenilo, ale musím povedať, že už vtedy to bol nadštandard, bola som max . spokojná a to som tam tvrdla už 2 mesiace pred pôrodom.
misinka26 Ahoj, ja som tiez v 23t 🙂 uz som pozerala aj ja kociky, ja tiez neviem ci to neni este skoro, ale rozmyslam, ci nekupim, pretoze uz mi 2 kociky, ktore sa mi pacili cez bazar, predali a teraz uz som nasla dalsi a uvazujem ci ho nepojdem kupit aby mi ho aj tato nepredala .. vecicky mam po malej, takze tie ani velmi nekupujem, mozno neskor dokupim co bude treba 😉
Babenky sory že odveci ale neviete náhodou kedy sa pije tá glukózová voda?Ja si neviem spomenúť... 😉
tak dobre som si tipla...dík
ahojte 🙂 no my ideme na odbery zajtra na tu cukrovku tak uvidime ale bojim sa ze mi zteho dojde zle kedze sladke moc nemusim ☹ ...
mna caka glukozovy test v piatok a tiez sa na to moc netesim tiez neviem ci to zvladnem vypit, a est aj nalacno ma asi aj porazi
ja sa bojim, ze tam skolabujem rovno... tak prinajlepsom ma isto ponapina..
ale vraj si do toho mozme vytlacit citroon...
ja som z tych, ze ked rano otvorim oci, tak musim nieco zjest, inac sa mi zacne motat hlava... tak vzdy hodim pernicek do pusy kym si pripravim ranajky... 😀 😀 😀
@margotka666 no veru aj ja musim nieco rano zjest inac mi je zle ..snad to vydrzim drzte palce 😒
ahojte 🙂 tak mame to za sebou s tym ze sme vypili glukozu a nakoniec zistila sestricka ze mi robia skoro ten test ze mi ho maju robit az za mesiac 🙂 takze este raz v auguste 😅 ale nebolo to take hrozne kedze mi ten cukor zamiesala s citronom aspon viem co ma caka 🙂 a pohlavie tiez este nevieme kedze to nebolo dobre vidiet 😒 takze az za 2 tyzdne na 4D snad sa ukaze 🙂 .ostatne vysledky dobre a male ma 350 g 🙂 takze takto sme prezili dnesny den 🙂
ahojte kočky ja len krátka správička z dnešnej poradne...pokecali sme si s dr., poslal ma na interné vyšetrenie a na cukor, zdrbal ma-tak citlivo, že pri mojej váhe je aj kilo za mesiac veľa-no sa zabijem? aj tak nejak málo priberám. pri prvom som viac pribrala, teraz to asi vylietam pri dcére. to interné som stihla ešte dnes vybaviť a to som sa išla len objednať, no sestrička, že či mám aj teraz čas, že ma vezme, no super, aspoň nemusím mamu na dvakrát otravovať so strážením malej. cukor pojdem až budúci týždeň najskor, načo tak skoro no nie?
a čo sa týka tej glukózovej vody...už som sa poučila, že to musím poriadne rozmiešať a vypiť vkuse, lebo to najsladšie hnusné je na konci. minule som to vydržala, tak verím, že to prežijem aj teraz a s dobrým výsledkom. aspoň, že piť vodu možem. pekný deň
babyyyy, kde najdem tu sukromnu skupinku Novembrovky 2012? odkedy sa to tu zmenilo,tak to neviem najst.. existuje este ? prosim,hodte sem link,ak niektora viete,lebo ja uz to vzdavam 🙂)))
@sabrinka26 Forum - súkromné skupiny - Novembrovky 2012 😉 o členstvo požiadaj bambi2 - napíš jej správu a ona ťa medzi nás pridá 😉
@fifitko25 jeeej,si poklad, konecne som to nasla 🙂)) bambi ma uz pridala, len ked sa to zmenilo,tak som sa k tomu nevedela dostat 🙂)) dakujeeeeem 🙂
ja idem na OGTT buduci tyzden a aspon nemusim utratit za fidorku 😀 bude sladke zadara .
@vi3ka ahojky, a este nieco ti robil, ci len ste pokecali??juj, mne teraz tak nechuti sladke, uz teraz sa tesiiim ☹ na tu cukrovu vodu.... 😖 mne zatial nic nehovoril o vahe, ale ja som posedny mesiac nepribrala a myslela som ze ma za to zdrbe a on nic....
@anulik12 no nemala by si už jesť od 18:00 deň pred a potom to bude trvať asi tak do 10-11:00 hod. ja som to pri prvom predýchala, ale už ku koncu keď som išla poslednýkrát tam, tak som mala na mále, že to pojde von, ale opakovane sa mi tam už nechcelo, tak som to vydržala. 🙂 a najviac z toho všetkého si pamatám jednu úžasnú vetu laborantky: "tak a teraz sa možete už najesť." 😀 😀 😀 to poteší
tak nám prajem všetkým silný žalúdok a dobré výsledky 😉
@maruskamolny nič nerobil, len sa ma pýtal, či ma niečo trápi, či mi náhodou netvrdne brucho a tak. ja tiež nejak sladké teraz nemusím, ale to zvládneme. vieš čo tá váha...to som si sama zavarila, lebo som mala zlý pocit z toho, že nepriberám, tak aby ma nezdrbal, že čo nič nepriberám, tak som povedala sestričke o 2 kg viac no a vypomstilo sa mi to. he he, ale veď ja sa do tej váhy raz dostanem a potom budem hovoriť už len že váha nezmenená. akurát keď som spomínala niečo že pri malej sa vybehám, tak mi nakázal-celej rodine, aby mi malú hlavne večer zabavili, aby som si oddýchla, zrelaxovala, aby mi bruško netvrdlo.
a keď ti možem odporučiť, ak pojdeš na to interné vyšetrenie, tak ti odporúčam dr. Krajňákovú, ordinácia v suteréne Farmakolu, toto je lekár ako sa patrí. fakt. som bola nadšená z jej prístupu. pri prvom som bola u inej, tak tam som sa do 5 min. vybavila a táto sa ma vypytovala všetko možné, proste sa zaujímala o mňa nie o to, aby to mala rýchlo z krku.
@maruskamolny počúvaj nevideli sme sa dnes náhodou? lebo som videla dievča podobné tebe, tak teraz neviem....

@ivikuska28 kamoška takto bola do teraz v tom, že dievčatko a dnes zistili, že chlapček... o mesiac rodí 😀 😀