icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

typa
17. júl 2012

@lencika2 my sme tiez len teraz vysadili antikoncepciu a vobec sme na to nemysleli. Az tento mesic sme si povedali,ze zacneme planovat 😉 Ale zbytocne sa nenervac,nema to zmysel. Nie vsetko sa podari na prvykrat 🙂

adamedik
17. júl 2012

@lencika2
Ahoj, tak to je super, my s manželíkom sme na tom podobne ako vy... tiez snazilkujeme prvý krát a tiež máme mierne stresy... 😉 tak tak a prvý mesiac som si úplne asi sama privodila príznaky tehotenstva bolo mi na zvracanie, trochu mdlo..... no proste vsetky stavy... a test ma vyviedol z omylu... bola som sklamaná, ale teraz to už beriem lepsie... trošku... 🙂

tynamartina
18. júl 2012

@kukku ahoj akurát sa o tom bavili baby v inej téme že ich muži sa na to tak sústredia že im to až nejde, majú pocit že majú podať nejaký extra, šéci výkon a dopadne to na" mäkko" 😀

janus24
18. júl 2012

@kukku no my mame presne ten isty problem, nikdy predtym sme to neplanovali a teraz ked sa o tom vela rozpravame ze vtedy a vtedy je to take ine,akoby na silu aj ked to mame radi ale neide to tak, asi je naozaj potrebne nerozpravat o tom dopredu proste zahrat to do autu.či???

kukku
18. júl 2012

Tak som sa troška upokojila, keď už viem, že nie sme jediní 🙂 Doteraz sme to robili všade, kde sa dalo, aby nás malý neprekvapil: v kuchyni, v kúpeľni, v senníku 😀 a včera pekne nachystaní v posteli, kľud, malý u babky ... a nepodarí sa 😒 No čo už, asi sa vrátime k starým zvykom, nebudeme myslieť na počatie, len si budeme užívať 🙂 Uvidíme, ako to dopadne 🙂

tynamartina
19. júl 2012

Baby tak nám to vyšlo na prvý pokus 🙂

tynamartina
19. júl 2012

Baby tak nám to vyšlo na prvý pokus 🙂 🙂 🙂

typa
19. júl 2012

Gratulujem 😉 🙂

janus24
19. júl 2012

@tynamartina jeeej tak gratulujem nech je vsetko v najlepsom poriadku 🙂

kukku
19. júl 2012

@tynamartina GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂

tynamartina
19. júl 2012

@janus24
@kukku ďakujem a prajem aj vám nech sa vám skoro zadarí 🙂

karingalova
19. júl 2012

@typa no veru nemáme. no cez dovolenku nebudeme spolu on bude v práci a ja doma tak hádam si nájdeme aj čas na seba 🙂

karingalova
19. júl 2012

@tynamartina gratulujem 🙂 🙂 🙂

tynamartina
19. júl 2012

@karingalova Ďakujem 🙂

zuzik1983
19. júl 2012

@tynamartina aj ja gratulujem, snad sa tu takychto testikov coskoro objavi viac 😉

kukku
19. júl 2012

Ahojte! U mňa to zatiaľ nevyzerá ružovo. Už druhý deň ma pobolieva v podbrušku (ako jemné predmenštruačné bolesti) a v krížoch, tak sa bojím, či nie som prechladnutá. Čo by ste odporučili?

lencika2
19. júl 2012

@tynamartina aj ja gratulujeeeeeeem 😀

tynamartina
19. júl 2012

@zuzik1983
@lencika2 ďakujem dievčatá, rýchlo ma nasledujte 🙂

janka9900
19. júl 2012

@tynamartina aj ja sa pridavam k radu gratulujucich a drzim palce, aby ste vsetko bez problemov dotiahli do uspesneho konca 😉

janka9900
19. júl 2012

@kukku napada ma jedine nejaky zensky caj 😉 alebo zeby si mala coskoro prijemnu spravicku ako tynamartina? 🙂 🙂

kukku
19. júl 2012

@janka9900 Bárs by si mala pravdu 🙂 , ale zatiaľ žiadne iné príznaky 😒

typa
19. júl 2012

@kukku ale ved s muzickom to skusate vsade ( sa mi tie miesta,ktore si spominala veeelmi pacili). Urcite sa podari 😉

kukku
19. júl 2012

@typa Skúšať skúšame, len teraz mám tie bolesti a bojím sa, či som neprechladla, lebo vtedy sú šance asi menšie.

alka127
autor
19. júl 2012

@tynamartina Gratulujem🙂

tynamartina
19. júl 2012

@janka9900
@alka127 ďakujem dievčatá a šup šup ma nasedovať !!! 😉

karingalova
19. júl 2012

no ahojte dievčatá mne stále neprišla mrška pobolieva ma v podbrušku aj prsia čakám každým dňom a stále nechodí tak neviem čo sa deje 🙂

typa
19. júl 2012

@karingalova mozno sa na gynde niekto mylil 😉

drnduliak
19. júl 2012

ahojte holky, aj my sme sa v januari dohodli, ze v lete sa pokusime o dalsie babo a uz sa nam to veru blizi...tak sa k vam pripajam...na jednej strane sa uz aj tesim, na tej druhej sa aj bojim, ci je uz ten pravy cas...jedno babo uz mame, pomaly bude mat dva roky

lilli251
20. júl 2012

@karingalova no mozno fakt ta Tvoja lekarka iba nevidela krpceka a naozaj tam je ;) hm?

lilli251
20. júl 2012

baby, ved tu ani nepisete....nechceme predsa aby toto leto bolo plodneeee? 🙂