Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@lencika2
Ahoj, tak to je super, my s manželíkom sme na tom podobne ako vy... tiez snazilkujeme prvý krát a tiež máme mierne stresy... 😉 tak tak a prvý mesiac som si úplne asi sama privodila príznaky tehotenstva bolo mi na zvracanie, trochu mdlo..... no proste vsetky stavy... a test ma vyviedol z omylu... bola som sklamaná, ale teraz to už beriem lepsie... trošku... 🙂
@kukku ahoj akurát sa o tom bavili baby v inej téme že ich muži sa na to tak sústredia že im to až nejde, majú pocit že majú podať nejaký extra, šéci výkon a dopadne to na" mäkko" 😀
Tak som sa troška upokojila, keď už viem, že nie sme jediní 🙂 Doteraz sme to robili všade, kde sa dalo, aby nás malý neprekvapil: v kuchyni, v kúpeľni, v senníku 😀 a včera pekne nachystaní v posteli, kľud, malý u babky ... a nepodarí sa 😒 No čo už, asi sa vrátime k starým zvykom, nebudeme myslieť na počatie, len si budeme užívať 🙂 Uvidíme, ako to dopadne 🙂
Baby tak nám to vyšlo na prvý pokus 🙂
Gratulujem 😉 🙂
@tynamartina jeeej tak gratulujem nech je vsetko v najlepsom poriadku 🙂
@tynamartina GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂
@typa no veru nemáme. no cez dovolenku nebudeme spolu on bude v práci a ja doma tak hádam si nájdeme aj čas na seba 🙂
@tynamartina gratulujem 🙂 🙂 🙂
@karingalova Ďakujem 🙂
@tynamartina aj ja gratulujem, snad sa tu takychto testikov coskoro objavi viac 😉
Ahojte! U mňa to zatiaľ nevyzerá ružovo. Už druhý deň ma pobolieva v podbrušku (ako jemné predmenštruačné bolesti) a v krížoch, tak sa bojím, či nie som prechladnutá. Čo by ste odporučili?
@tynamartina aj ja gratulujeeeeeeem 😀
@tynamartina aj ja sa pridavam k radu gratulujucich a drzim palce, aby ste vsetko bez problemov dotiahli do uspesneho konca 😉
@tynamartina Gratulujem🙂
no ahojte dievčatá mne stále neprišla mrška pobolieva ma v podbrušku aj prsia čakám každým dňom a stále nechodí tak neviem čo sa deje 🙂
@karingalova mozno sa na gynde niekto mylil 😉
ahojte holky, aj my sme sa v januari dohodli, ze v lete sa pokusime o dalsie babo a uz sa nam to veru blizi...tak sa k vam pripajam...na jednej strane sa uz aj tesim, na tej druhej sa aj bojim, ci je uz ten pravy cas...jedno babo uz mame, pomaly bude mat dva roky
@karingalova no mozno fakt ta Tvoja lekarka iba nevidela krpceka a naozaj tam je ;) hm?
baby, ved tu ani nepisete....nechceme predsa aby toto leto bolo plodneeee? 🙂

@lencika2 my sme tiez len teraz vysadili antikoncepciu a vobec sme na to nemysleli. Az tento mesic sme si povedali,ze zacneme planovat 😉 Ale zbytocne sa nenervac,nema to zmysel. Nie vsetko sa podari na prvykrat 🙂