icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

kukku
2. sep 2012

@kukujka Si na správnom mieste, vitaj medzi nami 😉

kukujka
2. sep 2012

@kukku dakujem za privitanie a drzim tebe aj ostatym zienkam v miestnosti nech sa cim skor drobcekovia zadaria 😉

peteva85
3. sep 2012

@alzbeta828 Macu berieme tablety- ja dve a manzel jednu. Berieme ju len teraz prvy mesiac tak uvidime 🙂
@jancapp ja pijem alchemilku len od prveho dna cyklu po ovulacku a potom uz nie, lebo kebyze sa podari Ti otehotn. tak "vdaka" alchemilke sa nemusi vajicko uhniezdit. Preto sa pije len v prvej polovici cyklu.
Ja som sa este netestovala, baby ste riadne nedockave 😀 😀 Ja zatial odolavam.. Alebo to bolo len tym, ze sme boli teraz cez vikend na piatej svadbe v poradi cez tento rok, tak som nejak nemala cas testovat sa 😀 Este dve nas cakaju, takze tohto roku sedem svadby...

karingalova
3. sep 2012

@lenka_b ahoj veru je ťažké nemyslieť nato ja sa snažím nato nemyslieť ale nedá sa to tá túžba je silnejšia. dala som si to varátať od tohto mesiaca a je to na celý rok tak sa budeme snažiť 🙂 a ja tebe prajem veľa šťastia

choroba3
3. sep 2012

Ahojte chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s braním Duphastonu.
Lekár mi nasadil Duphaston od 21.DC do 25.DC, po 2 mesiace som mala MS o 2 dni, teraz prišlo po 10 dňoch špinenie, potom taká slabá MS na 1deň, ale stále ma neuveritelne bolia prsia, točí sa mi hlava a som unavená. Test vyšiel negatívne, tak neviem či výsledok ovplyvňujú aj rozne druhy testov. Čítam tu veľa informácií, aj o tehotenstve aj keď prišla MS tak neviem čo si mám otom myslieť. S priateľom sa snažíme o mimi 7mesiacov.
Poraďte mi prosím :((

kukku
3. sep 2012

Ahojte baby! Už som stratila nádej, čo sa týka tohto mesiaca, teplota mi začala klesať, tak z toho asi nič nebude ☹ Ako to vyzerá u vás?

@choroba3 Rada by som Ti poradila, ale žiadne skúsenosti s Duphastonom nemám.

mentolka28
3. sep 2012

@kukku mysli pozitivne ako ty hovoris 🙂 nikdy som si baz. tepl. nemerala tak netusim co to znamena ked klesa. hlavu hore 🙂
ja som dnes uplakana, moje male kuriatko je dnes prvykrat v skolke ☹

choroba3
3. sep 2012

Ale aj tak v každom prípadae ďakujem 🙂 Mám nepríjemnéhop gynekológa, keď mám veľa oázok až mám pocit že som mu vobec naobtiaž... :( preto sa skúšam poradiť takýmto sposobom v podstate v reálnom svete s reálnymi skúsenosťami, moj gynekológ bol ešte pred 1r milý, ale teraz nejak začína kašlať na pacientky ... Pripadá mi to tak že mi dal Duphaston a nech má odomňa na 6mes pokoj... v podstate ešte dnes mám slabú MS (čiže 2hý deň MS) ale stále ma bolí hlava vrrrrrrrrrrrrrrr tak skúšam do seba liať vodu ale bleeee nechutí mi ani jesť ani voda :(

choroba3
3. sep 2012

@mentolka28 určite sa jej bude páčiť 🙂

choroba3
3. sep 2012

@kukku neboj všetko bude dobré, dni ubiehajú ako voda .... 🙂

kukku
3. sep 2012

@mentolka28 Prvý deň v škôlke... to bola katastrofa! Aspoň z mojej strany. Ja som ešte malého kojila a strašne som sa bála, ako bude znášať odlúčenie - hoci len na 4 hodiny. Keď som išla pre neho, na moje veľké prekvapenie bolo všetko v poriadku... až ma to zabolelo - môj malý sa zaobíde aj bez svojej maminky - a vtedy som začala plakať. Ale rýchlo to prešlo, keď som videla, že sa malému veľmi páči v škôlke 🙂

mentolka28
3. sep 2012

@choroba3 dakujem, je to chlapcek. 🙂 ale kym si zvykne..... vobec to nezvladam ☹ uz len odpocitavam nech mozem ist prenho. a zajtrajsok si ani nechcem predstavit.
ani ja nemam skusenosti s duphastonom, nemozu to byt vedlajsie ucinky? a radim zmenit gynekologa, aj ja som mala neprijemneho, ked som sa nieco opytala tak len zazeral spoza okuliari. 😠

choroba3
3. sep 2012

@mentolka28 No može byť že sú to vedľajšie účinky... :/ hmmmm
aj si mu kúpila ten kornútok čo sa dáva plný sladkostí? 🙂 som to videla v obchode a že jeeeee a už som si predstavovala jak to kupuijem 🙂) xixixixixi

kalianka
3. sep 2012

Baby, pridavam sa. Ked sme splodili maleho pred troma rokmi, vobec som to dako extra neriesila, povedali sme si, ze skusime, skusili sme a bolo. Teraz sa sledujem, uz mi z toho asi sibe, hypnotizujem tehotenske testy, katastrofa. Vcera som uz na jednom videla ducha... ale dnes tam nebolo nic. Tak neviem. Este cakam.

mentolka28
3. sep 2012

@choroba3 nie, ale kupila som mu dve nove auticka a loptu akoze bolestne 😀
@kalianka a ktory den cyklu si? inak ty si ako ja 🙂

kalianka
3. sep 2012

@mentolka28 posledny menz. mi zacal 17. augusta... takze este asi nic. Aj ked mavam take cykly chvilami dost nepravidelne, preto ani neviem, ci sme trafili ovu... vlastne, este asi ani teste nemusi byt nic vidno, to len tak velmi chcem. Ach 😀

mentolka28
3. sep 2012

@kalianka aha, cize ani nevies kedy si mala ovu? a kedy mas dostat ms? lebo podla mna test zachyti hcg max. tak 4-5 dni pred ms. aj to len u niekoho. ja som cca 5 dni pred ms a nemam na teste nicovate nic. a ani sa necitim zeby som mala byt tehu. 😒

choroba3
3. sep 2012

@mentolka28 myslím si že je to dostatočné bolestné 🙂

kalianka
3. sep 2012

@mentolka28 no podla priznakov myslim, ze som ovu mala tak pred tyzdnom... hrozne, strasne chcem posunut cas. Hento bol asi daky zly test... Uz aj muzovi som povedala, nech mi to zakaze robit, lebo este ani nema byt co vidno, len tak velmi chcem...
😵

choroba3
3. sep 2012

@kalianka no tak stým súhlasím že niektorým by nám mali povoliť testovať len raz za mesiac 🙂

kukku
3. sep 2012

S testami mám podobnú skúsenosť 😀 Nevidím tam vôbec nič, ale pre istotu si pozriem aj 10x, na svetle, v tme a pod., ale čiarka stále nikde 🙄

choroba3
3. sep 2012

@kukku jasom minule videla ale len ked som nahla test na dennom svetle a iba v 1 uhlu pohladu 🙂 to bola asi z mojej strany čistá sugerácia :DDDD tak som si to pred 4dňami zakázala :D

momobobo
3. sep 2012

Ahoj dievčatá s pár poslednými odpoveďami o testovaní ste ma pobavili akoby ste o mne písali 🙂 no aspoň viem že nie som sama. My sme sa o bábo nesnažili nakoľko už máme doma dve a s manželom sme boli dlho v tom že stačilo , ale vo mne sa niečo zlomilo a ja som už pred letom začala strašne túžiť ešte raz si to zopakovať. Aj keď si manžel dával pozor tak som tajne dúfala žeby niečo akože omylom. Nevyšlo omylom a tak som mu cez víkend povedala keď šlo oproti nám také malé dievčatko že aj ja by som si také poprosila 😀 na moje obrovské prekvapenie manžel odpovedal že "som ti plne k dispozícií" tak sme hneď večer začali aj keď mimo plodné dni ale viem že to myslí vážne 🙂 Inak mrchu mám tiež 7.9. takže potom hurá na to 😀

choroba3
3. sep 2012

@momobobo

taaaaaak držím všeeecky pršteky 🙂 nech sa to podarí 🙂

momobobo
3. sep 2012

@choroba3 ďakujem krásne aj ja držím palčeky tebe aj všetkým ostatným snažilkám a dúfam že čoskoro zmeníme status zo snažiliek na tehulky 😀

kukku
3. sep 2012

@momobobo To je milé, držím vám palčeky 🙂

voskovka
3. sep 2012

ahojte koceny.tak my mame dvoch a chceli by sme dievcatko.menzes som mala 6.8. mesiac predtym som brala HA a vlastne uz novy mesiac som nezacala brat.zacali sme sa snazit.a ovulku som mala asi okolo 18-19teho.dva dni pred ovulkou som dostala krvacanie bola som u doktora a nevedel z coho.tak sme to neriesili.ak mi pride menzes pride ak nie mam ist na odber HCG.tiez som si robila test boli tam slaba druha ALE v lekarni mi povedala ze sa im stava v poslednom case ze sa zlievaju farby tak som cumela a uvidime do menzesu a potom si to radsej encham potvrdit doktorom lebo testy su na nic.

karingalova
3. sep 2012

@kukku nezufajme hádam sa aj my budeme čoskoro tešiť s dvoch // 🙂 ja som tiež taká ked si robím test tak tajne dufam že tam budu // a pozerám to aj na svetle aj v inom uhle a potom príde sklamanie. ale verím v to že sa to čoskoro podari nám ostatním a budeme sa spoločne tešiť 🙂

peteva85
3. sep 2012

@majusa4444 @alzbeta828 vy ste ako na tom? uz ste sa testovali?
@mentolka28 a @kukku budete sa este testovat alebo uz pockate az na mrchu?
Ja som test nerobila, ale nemam nejak pocit zeby som bola tehotna.. asi skor nie ako ano.. ☹

mentolka28
3. sep 2012

@peteva85 no ja uz pockam do piatka , aj tak som presvedcena ze tento mesiac nic, tak nech neminam tolko na testy , mne jeden nikdy nestaci 😀
som zvedava ci vydrzim 😅