Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
jasne, ze bude 🙂 ja tiez bezim do lekarne dnes po tu macu a ten kotvicnik...ta alchemilka je dobra na podporu pocatia?
@alzbeta828 Čítala som, že vraj prekrvuje maternicu, tým sa ľahšie uhniezdi vajíčko, ale smie sa užívať len do ovulácie.
baby este som sa chcela opytat, ako praktizujete sex pocas plodnych dni, vsade sa pise, ze cca kazde 2-3 dni,takze 2-3 dni pred ovu,v den ovu a ... ? pytam sa jak blba,len chcem zvysit sance na uspesny vysledok 🙂 lebo maleho sme splodili planovane,sex v den ovu a hned na prvy krat to vyslo,takze som to neriesila vtedy...
kukku pytala som sa vtedy na nejake tipy ako napr. vylozit nohy hore a pod. 😉 ci nepoznate nejake dalsie 🙂
no zda sa mi, ze zacinam byt priam posadnuta 😀
@kukku
ok, dik za info,mozno vyskusam aj ja 🙂 inak nepocula si takom geli na podporu pocatia?som nasla nieco taketohttp://www.otehotnenie.sk/eshop/gel-na-podporu-...
blbost?
@alzbeta828 Keď si posadnutá, tak to som aj 😀 Presne takéto veci som riešila aj ja. No my mávame sex hneď po vynechaní menštruácie, cca každý druhý deň a od 10.dňa cyklu sa snažíme každý deň až do ukončenia ovulácie 🙂 Síce aj potom, ale to už len tak 😉 Zatiaľ sme neriešili nejaké extra polohy - vždy ukončíme klasickou polohou (muž je hore) a potom zostávam ležať 10-20 minút v posteli. Ale keďže sa nám nedarí už 3.mesiac, budem musieť pouvažovať, ako uľahčiť malým chlapom cestu, napr. vyložením nohy na stenu 😀 Ten gel nepoznám, ani som o tom nepočula. Mne dr. odporučil vitamíny LadeeVita, vraj zvyšujú počet dozretých vajíčok a uľahčujú aj uhniezdenie.
@kukku
lebo ja som citala,ze nie je dobre kazdy den, ze tie spermie nestihnu dozriet a ze je ich malo potom...tak neviem...ale ked mne ani nepride vzdy v ten isty den ovu, niekedy na 14.,15. a aj 16.DC,tak neviem ako si to mam ustriehnut 🙂
nohy hore som uz skusala,zatial len raz,ale nezabralo 😒 zatial 😉
vraj este pomaha ak ma zena orgazmus aj po tom,ako sa spermie dostanu dnu, ze sa nejak namoci lepsie ten krcok maternice do ejakulatu a tak sa lahsie dostanu az k vajicku, resp. viac sa ich tam dostane...tak neviem...
som myslela, ci nemas taku nejaku vychytavku podobnu 🙂
ja som este pocula o jednej,ale to poradim, ak to pomoze,alebo do IP ti napisem,lebo je to trochu bizarne, resp. negustiozne ci ako to nazvat 😀
@alzbeta828 No pošli do IP, som zvedavá 😵 A Ty si to už skúšala?
Ahojte. Tak ja som z toho MK uz nacisto poblaznena 🙂 Vcera mi to nedalo a isla som do lekarne pre istotu na ukludnenie duse si kupit tehotensky test... (Mala som tusenie, ze aj tak bude negativny, ale nedalo mi to) a pre istotu, ked tak stojim pred vsetkymi tymi vyrobkami pre snazilky, tak hned som si kupila aj ovulacne testy a nejaky krem na podporu ''prijatia'' spermii. Cize vyhlasujem - Uz som uplne CRAZY.... Musim si dat asi oddych a nemysliet na to, lebo sa zblaznim 😀 Ako sa dari vam?
@lenka
si precitaj co som napisala kukku 🙂 tak aspon viem, ze nie som sama, ktorej uz z toho zasibava 😀
@alzbeta828 Ha ha 🙂 Tak nas je tu viac potom 🙂 Neviem, co ma to tak pochytilo.. Inac tie vyrobky pre snazilku su riadne drahe. Vcera som kupovala najlacnejsie ovulacne testy v zlave, ale to aj tak bolo 40 eur 😠 Bolo ich tam 20, ze vraj na cely mesiac, hned som si aj jeden urobila, ved preco nie, ked uz som nacisto poblaznena 😝 Bol negativny samozrejme, ale pokoj na dusi aspon mam 😉 Prosim ta, aj mne napis tu bizarnu IP o snazilkovani, som zvedava 😎
ahojte babenky no ja som mala včera bolesti v podbrušku a bolel ma aj vaječník tak neviem čo to znamená mrchu mám dostať okolo 19teho. zatial nijako zvláštne sa necítim iba ma bobolieva hlava ☹
@karingalova To je ešte dosť ďaleko, tak možno sú to ovulačné bolesti, alebo sa tam deje zázrak 🙂
baby, ktore ste nedockave v testovani, nasla som nieco, mozno ste poculi, citali, spravit si ovu test na zistenie tehotenstva, da sa z neho tehotenstvo zistit skor ako z teh.testu, ale je treba testovat sa kazdy den niekolko dni 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/moze-ovulacny-test-odhalit-tehotenstvo/
aj ked som pisala, ze sa testnem az po vynechani MS,mozno vyskusam bud.mesiac 🙂
hlavne sa to da zistit uz 9-10-11 DPO 🙂
@kukku neviem uvidíme nechám sa prekvapiť dufam,že mrška nepríde už tento mesiac 🙂 a ako sa inak máš?
@karingalova Nemám sa veľmi dobre, mala som taký pocit, že tento mesiac sa to určite podarilo a teraz som veľmi sklamaná ☹ Budúci týždeň ide manžel na spermiogram, dúfam že všetko bude v poriadku 🙂
Baby asi aj u mna to vyzera na mrchu... Bolia ma prsia, picha ma vo vajecnikoch.. ☹ Ale BT neklesla, stale sa drzi hore.. tak uvidime. Vecer dame asi s MM pohar vinka a zajtra sa uvidi..
Je to mozne ze ani jedna z patice ne/cakateliek na mrchu neotehotnela?! 😠 😠
@peteva85 tak ty mas este nadej 🙂
@kukku prepac ak si uz o tom pisala, necitala som vas od zaciatku, preco ide tvoj manzel na spermiogram?
ja sa uz neviem dockat kedy budeme pokracovat v snazeni, aj ked nevidim to velmi ruzovo, kedze staviame dom, tak mm je taky unaveny ze az. ved aj kvoli tomu sme minuly mesiac len tak "odflakli", nechcela som ho nutit. caka ho tolko roboty ... 😒
@mentolka28 Bola som u svojho dr., či je u mňa všetko v poriadku, len ma vyšetril a hneď vypísal papier pre manžela, že kým nevidí jeho výsledky, mňa nebude riešiť. Vraj je teraz problém čoraz častejšie u mužov 😒 Tak uvidíme 🙂 Chudáčik, celý je z toho nervózny 🙂
Ked sa mi neznizi teplota ovsem ked nepride mrcha zajtra tak v piatok rano testujem. Dnes som 13DPO, v piatok budem 15DPO a to uz by malo byt vidno na 10-tkovom Mamateste..
A jasnacka ze sa ohlasim ako som dopadla.. 🙂
@kukku neboj všetko dobre dopadne. ja som tiež bola minulý mesiac sklamaná uvidíme ako to bude tento mesiac ak sa to nepodarí tak nebudem nato tlačiť ked bude mať prísť bábätko tak príde 🙂
@kukku nerobila som ☹ zajtra az.. Ale aj to som na pochybach lebo na womenzone.cz mi vyznacilo ovulku celkom inac ako na fertilityfriend, tak teraz neviem.. podla WZ som dnes 14DPO a podla FF som 10DPO. Kebyze ma pravdu FF tak na 10DPO by mi este test neukazal nic..
Ale ked urcim podla hlienu ovulku tak sa zhoduje s WZ.
BT mam stale hore, tak zajtra testujem.. Nedockava som strasne..
@kukku dufam ze bude dobra.. Uz som isla robit test na xkrat, ale stale som ho odlozila ze este je skoro.. Sama sebe sa divim aku mam pevnu volu 😀
Minula mrcha mi meskala 4 dni / stale mam presne ako hodinky / tak som dufala ze uz bude na teste // a nic.. a hned v den kedy som sa testovala aj prisla 😠 😠 Tak preto teraz si davam na cas.. Kym nevidim biely test tak stale mam aku-taku nadej.. Preto to oddialujem cim neskor..

@majusa4444
@mentolka28
@alzbeta828
Pridávam sa k vám ☹ Dnes mrcha dorazila v plnej kráse 😠 Budúci utorok má ísť manžel na spermiogram, tak uvidíme, aké výsledky dostaneme. Dnes si chcem kúpiť aj alchemilku. Prajem vám príjemné snažilkovanie a dúfam, že budúci jún bude pre nás nezabudnuteľný 😉