Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@mentolka28 aj ja, to si pamätám ako dnes, to vlnenie v brušku 🙂
len občas my ženy dokážeme byť fakt netrpezlivé, že?
Ahojte bola by som rada keby som sa k vam mohla pridat 🙂 my sa snazime cca druhy mesiec o tretie miminko zatial neuspesne ☹ niekedy mam pocit ze by som bola najradsej keby ma manzel obdaroval malymi plavcikki a zo 100% istotou by som vedela ze sa jednemu plavcikovi podarilo doplavat tam kam ma 🙂 na druhej strane mam v hlave strasne predsudky ako su tehu nevolnosti,komplikacie pocas tehu,dlhsi pobyt pred a po porode viem su to len predsydky a tie treba dat z hlavy von. Syncek ma 5,5 r. A dcerka 15 mesiacov 🙂 a ked sa vam mam priznam nie kazdy den mam chut na sexik tak preto som pisala to na zaciatku 😀 niekedy mam pocit ze ani neviem kedy mam ovulku tie priznaky a tak a kedze sa da len vtedy otehotniet :-/
niekedy je lepšie nato nemyslieť a nechať proste voľný priebeh, nesnažiť sa tak....
ešteže existujú takéto stránky, kde si nájdeme podporu a môžme sa vyrozprávať apodeliť o problémy, skusenosti... a tak, občas to pomáha
@lucka120 jasne musim ich dat z hlavule fuc , a ako ste pisali ze vsetko by sme chceli najradsej hned a bez namahy ale co s tou mojou ovulkou kedze sa mi nechce kazdy den 😀 najlepsie to nesilit a moc to neriesit vsak same vieme ze to je zacarovany kruh ak na to prestaneme tolko mysliet tak sa zadari ale da sa to ??? 🙂
@helka193 a to si vsetko zazila? take rizikove tehotenstva? mne pri prvom iba byvalo velmi zle, ale inak vsetko v pohode...a niekde nie je napisane ze musite skusat kazdy den, moja osobna skusenost je, ze "plavcici" vydrzia aj 5 dni v dobrych podmienkach 😅 kluande si na ovulaciu aj pockaju, neboj nic 😉
@helka193 ja myslim ze tych komplikacii casto ani nie je tak vela ako sa o tom vela rozprava...bezproblemovym tehotenstvom sa az tak nechvalime, skor kazdy len vytahuje cim si vsetkym musel prejst...mysli pozitivne, budes riesit ked sa vyskytne, co takto dopredu sa strachovat 😉
@lencika2 gratulujem teším sa s tebov 🙂 ja tento mesiac zase nič nechám to už tak nejdem sa snažiť ani myslieť nato lebo čim viac sa snažim nevychádza to a potom som veľmi sklamaná ☹
ahojte dievčatá čo je tu nové? u nás nič stále len / čiaročka na teste ☹

@huncut tak to isto.. 🙂 ja sa už vééľmi teškám.. začínam byť posadnutá.. 😀