Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@elzu aha, dobre dakujem za upresnenie, ak sa zas nepodarilo, tak si naordinujem alchemilku 🙂 aj ked na poste ma caka Femigard co som si objednala, to je tiez nejaka bylinna tinktura, ci co ,s tym nahodou nemas skusenosti?
Bubulky, ja mam uz treti den zvysenu TT pocas dna od 37°C do 37,4°C. a necitim sa ani trosku chora, ci prechladnuta. 😖 moze to byt z pripadnej cysty? 😠
@willy_wonka Ne, Femigard neznám, ale celé těhu jsem brala Femibion a kamarádky odsud říkaly, že jim i před těhu Femibion 800 hodně srovnal cyklus...tak nevím, já jsem se do toho ještě nepustila, protože je dost drahý a začala jsem s alchemilkou...
@willy_wonka A kde si měříš TT?
@elzu no uvidim ako mrcha tento mesiac pride, potom zacnem brat ten zazrak...
teplotu si meriam pod pazuchou🙂
@drnduliak ani nehovor, ja som za ten femigard aj s postovnym dala 29,95€ a tiez to je balenie na mesiac🙂 ale tak skusit to treba, ked dorazi mrcha vrham sa na tu femigard kuru:D
Mám otázočku, už pár dní mám problém s rôznymi vôňami, všetko mi smrdí, varím obed a smrdí... v tescu som šla okolo mäsových výrobkov a prišlo mi nevoľno, v podbrušku mám divný pocit také pobolievanie ako pred MS, pritom mám dostať až okolo 30., aj som rozcitlivená veľmi, môže to byť spôsobené tým, že som vysadila HAK alebo môžem byť už tehu? kto má skúsenosti s takýmito pocitmi?
@alka127 krásne len nech pekne rastiete 🙂
hm, tak uvidíme, počkám kým mi bude meškať MS a urobím si testík... dokonca aj cikať chodím často, akoby mi tam niečo tlačilo alebo čo... uvidíme, ale hádam si nájdem 2 čiaročky na testíku 🙂
@willy_wonka pozrela som si ze co je ten femigard a je normalne ze na jednej stranke ho maju za 13eur a na druhej za 23 eur. Je v nich nejaky rozdiel alebo iba znacka?
@janus24 za 13? ani nehovor ako som vyysie spominala, mam ho za 29,95:D popravde ani neiem co to presne je zac, iba pozit. ohlasy som nan citala
@alka127 Gratulujem 🙂 babatku aj tebe vela zdravicka
Máte niektorá skúsenosť s užívaním ElastiQ kyseliny listovej? našla som to na nete a chcel by som si cih objednať, v tehulkovaní som používala telové mliečko tej značky pre tehu a bolo super 🙂
tak baby nam to asi nevyslo ani tento mesiac, dnes mi zase nabehlo spinenie, hoci menzes ocakavam az o tyzden.... 😠 je to straaasne otravne, neviem, co to mam s cyklom, ale lezie mi kvalitne na nervy 😠 a uy vyse tyzdna stale citim vajecniky, bolia ma, asi som prechladla alebo co...tak snad nabuduce... 😒
@drnduliak a nemoze to byt uhniezdovanie vajicka? prepac ak si uz pisala ale kolko dni po ovulacii vlastne si?
u mna nic nove, uz mam po ovu ( predpokladam ze vcera alebo dnes prebehla) ale zaroven som prechladla zo spodu, som na wc kazdu chvilku, dufam ze nie zapal moc. ciest. takze zo snazenia nic moc. 😒
a zas mozem cakat dalsi mesiac na ovu, to ma fakt nebavi 😀

@willy_wonka Právě že se má pít od 1DC po OVU...jenže já nevím, kdy mám ovu, tak jsem ji pila jen 14dní-tedy od 1DC do 14DC...a je ožné, že jsem si to tí celé rozházela...nevím...