Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zuzkagu jeej, gratulujem 🙂 tak to ti pekne skoro ukazal 🙂
@kukku vidis ja som brala tu MAcu a presne mam teraz na konci pocit, ze mi akurat tak pokazila cyklus...ovulaciu som tiez mala bohviekedy, hlien bol, ale tusim menej kvalitny, ako som pozorovala mesaice predtym, teraz uz 5 dni spinim, prsia sa mi nalievaju ako ked som kojila, kvapka mi z nich mlieko.nebyt toho spinenia tak som presvedcena, ze som tehotna, ale to sa stale zintezivnuje, tak tomu nedavma nadej...test som este nerobila, zda sa mi stale skoro..otras proste. kaslem na vsetky pripravky a od buduceho mesiaca to nechavam na prirodu
@zuzkagu Gratulujem 🙂
@mentolka28 MS by som mala dostať 5.10. a vtedy mám akurát termín aj na preventívku ku gyn., a dúfala som, že už tam pôjdeme "dvaja", ale tento mesiac mám z toho celého úplne zmiešané pocity 😖
@drnduliak K tomuto istému záveru som prišla aj ja 😠 Už som normálne rozmýšľala nad tým, že budem myslieť na to, že bábo nechcem a just sa to podarí 😀
@mentolka28 dakujem, ja len dufam že to nieje nič falošneho 🙂
@zuzkagu gratulujem🙂))
@willy_wonka
@lenka_b
baby dakujem vam, sama som zvedava či to bude silniet a podari sa do uspešneho kanca všetko 🙂
@helka193 no tak testík nevišiel ☹ iba jedna / ☹ už to nechám tak nejdem sa snažiť ked to príde tak to príde
@karingalova ani mne nevysiel, tiez negativny, co uz 😠 hadam nabuduce 😉 drzim palce 😉
joj,baby. Ja viem,ze kazda z nas tuzi po babatku,ale takto si to len zhorsujete. Testujte az ked vam cervena meska. Aspon nech to ma v sebe trochu vzrusenia. Musime byt trpezlive. Ved ktore babo by si vybralo smutnu a netrpezlivu maminu???
ja neviem ci mam ist s tymi naliatymi prsiami k dr ci kaslat nato...bohvie ci mi pomoze ci to mam nechat na prirodu... 😒
@drnduliak aj ja tebe držím palčeky 🙂 aby sme sa aj my čoskoro tešili 🙂
baby je možne že dnes rano je test negativny, neviem čo si mam myslieť, včera tam niečo bolo dnes je čisty, som zmätena
@zuzkagu a bol to test rovnakej znacky s rovnakou citlivostou?
@mentolka28 ano oba su mamatest, na to včera je slaba čiarka tiež robeny rano a na tom to dnešnom robenom rano neni už nič :(
@zuzkagu 😒 tak to nechapem, mamatest su dost spolahlive na to aby ukazovali ciarky len tak hala bala. kedy mas vlastne dostat ms?
@mentolka28 MS mam mat od dnes za 5 dni, fakt som zmätena, preto som si kupila mamtest že je najviac spolahlivy, ale teraz neviem neviem

@kukku ahoj, tak u mna nic, uz som po ovu, ale pochybujem ze nieco z toho, lebo akurat pocas ovu som bola prechladena zospodu ☹ tak sme ani neskusali. zaujimave ze som este nikdy nemala problem s mocovymi cestami. a ako naschval teraz cez ovu. 😠 sice jeden pokus sme mali, ale 4-5 dni pred ovulkou, tak to pochybujem zeby daco z toho mohlo byt.
kedy by si mala dostat ms?