icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

huncut
8. okt 2012

@zabka888 ostáva nám len držať si palce 🙂

zabka888
8. okt 2012

@alka127 tak to super, lebo si sa sústredila na niečo iné a bolo to 😉 no mne sa práve asi rozbieha mrcha, takže tento mesiac zase nič ☹ a to som už na to ani tak nemyslela, snažila som sa to úplne vypustiť z hlavy 😒

zabka888
8. okt 2012

@huncut jasnačka silno silno 😀

alka127
autor
8. okt 2012

@zabka888 asi preto🙂moj manžel povedal, že má šikovných chlapíkov😀čoskoro sa pridáš k tehu aj ty, príde to nečakane🙂držím pršteky🙂

drnduliak
8. okt 2012

tak ja som si dnes po dlhej dobe prakticky zaspominala na tehotenske rozhovory so zachodovou misou, ale zial, nie vdaka tehotenstvu ale kvoli tym hnusnym hlienom 😖 ja uz chcem byt zdravaaaa, nervy!!! 😠
babulky aj ja sa nadejam, ze do vianoc sa to podari, strasne by som chcela 😵

huncut
9. okt 2012

@drnduliak lae neboj, do Vianoc to máme ešte vyše 2 mesiace takže hádam sa pošťastí, treba veriť 🙂 už fakt budem myslieť pozitívne, skončí mi menzes a ideme na to, nebudem počítať plodné neplodné ale užívať si to a hotovo 🙂 bude to aspoň bez stresu

huncut
9. okt 2012

@zabka888 som zvedavá, ktorá tu dá pozitívny testík 🙂

huncut
9. okt 2012

@alka127 aj my držíme palce 🙂 nech ste zdravučký 🙂

zabka888
9. okt 2012

@alka127 dakujeeem moc 😉 ja prajem nadalej bezproblémové tehulkovanie 😉

zabka888
9. okt 2012

@huncut no to aj ja 😉 ale tento mesiac to nebude ☹

zabka888
9. okt 2012

tak prišla potvora jedna!!! 😒 ☹ 😢 začíname odznova..

karingalova
9. okt 2012

@alka127 ahoj alka no ako sa máš bruško rastie? ja sa mám fajn tehu ešte nie som ☹ ale nechávam tomu už volný priebeh užívam si každe milovanie a nemyslím nato. vychutnávam si že sme v domčeku už sami dvaja ten klud a pohodu. veľmi by som si priala keby sa to čoškoro podarilo a najkrajšie by to bolo keby som mohla drahému oznámiť že bude tatkom ale dufam,že aj nato príde.

karingalova
9. okt 2012

ahojte tehulky a buduce tehulky ako sa máte? 🙂

karingalova
9. okt 2012

chcem sa vás niečo opýtať neviete čím to može byť ked doteraz mi mrcha chodila načas ako hodinky mala som 28dňový cyklus ale pred 3mi mesiacmi sa mi posunul až na 33-35dňový nemože to byť aj so stresu? bola som aj u dokyho ale všetko je v poriadku buduci mesiac pojdem na preventívku tak sa ho ešte skusim nato popýtať

kukku
9. okt 2012

@karingalova Ahoj! No, podobne to mám teraz aj ja. Doteraz som mala pravidelné cykly 30-31 dňové a tento mi trvá už 35 dní a keď som už čakala mrchu, zrazu mi vyšlo podľa BT ovulka a to na 29.DC 😲 Teraz sa mi posunul celý cyklus a mrchu by som mala dostať namiesto 5.10. až niekedy 16.10. 🙂 A iba tento mesiac som pila alchemilku, tak možno ten celý chaos spôsobila ona 😠

drnduliak
9. okt 2012

@kukku tak ale potom este nic nie je stratene a mozno otehotnies teraz 😉 drzim palce 😉 btw, ja som tiez byliny odpisala, su sice nenapadne, ale mne veru tiez rozhodili cyklus, tento druhy uz vyzera byt v poriadku, akurat ze mi je to prd platne, kedze nesnazilkujeme... 😠

drnduliak
9. okt 2012

@zabka888 ☹ prevrat list, novy cyklus, nova sanca 😉

kukku
9. okt 2012

@drnduliak Zatiaľ to vyzerá nádejne, ale nechcem to zakríknuť 🤐

drnduliak
9. okt 2012

@kukku tak drzim palce, co ty vies, nakoniec budes tu alchemilku este velebit 😉

kukku
9. okt 2012

@drnduliak Ďakujem a možno to tak naozaj bude 😉

karingalova
9. okt 2012

@kukku no ja som nepila nič žiadnu alchemilku tak neviem z čoho sa mi to takto posunulo a k tomu ma posledný mesiac dosť často bolieva hlava aj dneska už 2deň a nechcem sa napchávať tabletkami od bolesti neviem či zájdem za doktorom svojim obvodným nech ma pošle na nejaké vyšetrenie

zabka888
9. okt 2012

@drnduliak jj, teším sa na dalšie snažilkovanie 😉 😀

sanny228
9. okt 2012

ahojte baby....neviem no rada by som sa pridala k vám...hladám niekoho s kým si budem môcť pokecať o všetkom čo nás trápi...a tak...ja aj s mojím mm sme sa rozhodli pre bábätko asi pred pol rokom no zatiaľ sa nám nedarí...ale tak hádam to konečne príde 🙂

huncut
9. okt 2012

@zabka888 a to už prečo?

huncut
9. okt 2012

juj po tej vyvolávačke mám takú silnu MS že skoro nestíham na vécko ☹ mali ste to niektorá? a ide len čistá krv ale strašnééééééé veľa ☹ nič ma pritom neboli. 😒 je to normálne?

huncut
9. okt 2012

@karingalova no je to možné, že zo stresu, alebo si nebola náhodou chorá? prípadne nedržíš diétu, aj vtedy zvykne cyklus blbnúť... inak vitaj medzi nami, ako dlho už snažilkuješ?

typa
9. okt 2012

@huncut karin je tu uz dlhsie ako ty 🙂 ona patri medzi prve babenky,ktore som tu spoznala 🙂 a velmi jej drzim palce,aby coskoro ukazala //

huncut
9. okt 2012

@typa hm, ja som sa s nou tu s nou ešte nekecala 🙂 ja sa teším na každý pozitívny testík ok každej jednej z vás 🙂

karingalova
9. okt 2012

@huncut no snažilkujeme už 3mesiac a nedarí sa no zo stresu to asi bude. a dietu nedržím všetko papám čo nezje mňa aj tak to potom vyzerá. a chorá som už nebola asi 2roky tak neviem potom z čoho to može byť

huncut
10. okt 2012

@karingalova tak to fakt bude len ten stres 😒 ten dokáže človeka vyšťaviť dosť ☹ tak držím palce nech čoskoro si tehulka 🙂 neboj určite to vyjde 🙂