Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
tak ja som si dnes po dlhej dobe prakticky zaspominala na tehotenske rozhovory so zachodovou misou, ale zial, nie vdaka tehotenstvu ale kvoli tym hnusnym hlienom 😖 ja uz chcem byt zdravaaaa, nervy!!! 😠
babulky aj ja sa nadejam, ze do vianoc sa to podari, strasne by som chcela 😵
tak prišla potvora jedna!!! 😒 ☹ 😢 začíname odznova..
@alka127 ahoj alka no ako sa máš bruško rastie? ja sa mám fajn tehu ešte nie som ☹ ale nechávam tomu už volný priebeh užívam si každe milovanie a nemyslím nato. vychutnávam si že sme v domčeku už sami dvaja ten klud a pohodu. veľmi by som si priala keby sa to čoškoro podarilo a najkrajšie by to bolo keby som mohla drahému oznámiť že bude tatkom ale dufam,že aj nato príde.
ahojte tehulky a buduce tehulky ako sa máte? 🙂
chcem sa vás niečo opýtať neviete čím to može byť ked doteraz mi mrcha chodila načas ako hodinky mala som 28dňový cyklus ale pred 3mi mesiacmi sa mi posunul až na 33-35dňový nemože to byť aj so stresu? bola som aj u dokyho ale všetko je v poriadku buduci mesiac pojdem na preventívku tak sa ho ešte skusim nato popýtať
@karingalova Ahoj! No, podobne to mám teraz aj ja. Doteraz som mala pravidelné cykly 30-31 dňové a tento mi trvá už 35 dní a keď som už čakala mrchu, zrazu mi vyšlo podľa BT ovulka a to na 29.DC 😲 Teraz sa mi posunul celý cyklus a mrchu by som mala dostať namiesto 5.10. až niekedy 16.10. 🙂 A iba tento mesiac som pila alchemilku, tak možno ten celý chaos spôsobila ona 😠
@kukku no ja som nepila nič žiadnu alchemilku tak neviem z čoho sa mi to takto posunulo a k tomu ma posledný mesiac dosť často bolieva hlava aj dneska už 2deň a nechcem sa napchávať tabletkami od bolesti neviem či zájdem za doktorom svojim obvodným nech ma pošle na nejaké vyšetrenie
ahojte baby....neviem no rada by som sa pridala k vám...hladám niekoho s kým si budem môcť pokecať o všetkom čo nás trápi...a tak...ja aj s mojím mm sme sa rozhodli pre bábätko asi pred pol rokom no zatiaľ sa nám nedarí...ale tak hádam to konečne príde 🙂
juj po tej vyvolávačke mám takú silnu MS že skoro nestíham na vécko ☹ mali ste to niektorá? a ide len čistá krv ale strašnééééééé veľa ☹ nič ma pritom neboli. 😒 je to normálne?
@karingalova no je to možné, že zo stresu, alebo si nebola náhodou chorá? prípadne nedržíš diétu, aj vtedy zvykne cyklus blbnúť... inak vitaj medzi nami, ako dlho už snažilkuješ?
@huncut no snažilkujeme už 3mesiac a nedarí sa no zo stresu to asi bude. a dietu nedržím všetko papám čo nezje mňa aj tak to potom vyzerá. a chorá som už nebola asi 2roky tak neviem potom z čoho to može byť
@karingalova tak to fakt bude len ten stres 😒 ten dokáže človeka vyšťaviť dosť ☹ tak držím palce nech čoskoro si tehulka 🙂 neboj určite to vyjde 🙂

@zabka888 ostáva nám len držať si palce 🙂