Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zabka888 No, to víš, že bychom se velmi zaradovali 🙂 ale problém je v tom, že já na to myslím, i když se učím 🙂 třeba najednou vzhlédnu ke kalendáři a hypnotizuju ho, jako bych chtěla potlačit dny dopředu a vědět, jestli teda ta mrcha přijde nebo ne...ale asi ano, dneska ráno už se břicho pomalu ozývalo...takže tomu dávám max. tři dny 🙂
@huncut Tak to bych nedala...vstát ve tři, já když usnu, tak je s emnou amen...já dávám Malou spát v osm, učím se, jdu spát ve tři a vstávám v sedm, pak ji nechám muži, když není v práci, a jdu do studovny-to mi docela pomáhá, hlavně na psychiku, že mám pocit, ženěco dělám i přes den, máme na škole hrozné šprty, co jen leží v knížkách, naštěstí už je nemusím potkávat, protože většina odpromovala, jedině tak dokázali vystresovat-a už umíš to? a četla jsi ono? a já to nestíhám...a přitom víš, že ten člověk to čte potřetí :D jako ve školce mi to někdy připadá :D
@elzu ja som však nemala inú možnosť, moj manžel, teraz už exmanžel totiž nemal čas, bol celý deň v práci a to sme štátnicovali spolu, on sa však nič neučil.... dokonca som svoju doktorantskú prácu písala s malou na kolenách 🙂 🙂 to bola sranda, pozerala sa, že čo ja robím 🙂 juj aj ja poznám ľudí, ktorý všetko sypali priamo z rukáva, ale najhoršie bolo ked sa roblil, že sú najmúdrejší...držím palce nech tio zvládneš 🙂
Ahojte môžem sa k vám pridať???? Aj my sme sa začali snažiť od leta. V júli som vysadila HAK, no od vtedy nič moc ☹ Prvý cyklus 43 dní - skončil vyvolávačkou, potom som pila mesiac alchemilkový čaj - mrcha prišla krásne na 28 deň a teraz mám tretí cyklus - začala som užívať femigard a testujem ovu testíkmi - podotýkam, že ani raz mi test nevyšiel pozitívny ☹ nechápem ☹ asi som ešte nenabehla na ovu
@kristinka9 Ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja som vysadila HAK na začiatku septembra a tiež prvý cyklus bol až s vyvolávačkou, teraz uvidíme ako to bude ďalej ☹ koľko si brala HAK?
@huncut ďakujem za privítanie 🙂 HAK som brala približne 7 rokov, takže mám z toho trošku des. Nečakala som, že mi bude celý cyklus takto kolísať. Uvidím ako mrcha príde tento mesiac. No veľmi by sme chceli maličké, tak dúfam, že to vyjde čoskoro.
@kristinka9 ja som brala asi 2 roky aj niečo, tak tiež uvidím či sa cyklus vráti do normálu. ja som brala HAK kvoli zdrav. dovodom, silný cyklus, bolesti a tak... ale rozhodla som sa, že už ju brať nebudem ☹
@huncut Aj ja som pôvodne začala kvôli zdravotným dôvodom - mala som veľmi nepravidelný cyklus a bežné lieky na úpravu mi ho ešte viac nerozhádzali, tak mi lekárka odporučila HAK a bola som veľmi spokojná. Len teraz po vysadení sa mi nepravidelnosť vrátila, tak uvidím ☹
@kristinka9 Tak vitaj medzi nami 😉 ja som síce HAK nikdy nebrala ale myslím si , že to možeš mať aj z toho ešte také rozhádzané, že telo si zvyká na to že je bez HAK 🙂 snád sa ti to upraví samé 😉
@zabka888 ďakujem za privítanie 😉 Odkedy sa snažíte vy? Tiež si myslím, že sa mi ešte telo nedostalo do normálu, no ja mám ten problém, že ani pred užívaním HAK som nemala normálny cyklus, takže o to to bude asi zložitejšie ☹ Dúfam, že budeme mať čoskoro // 😉
@kristinka9 my sa snažíme od augusta 😉 len mojmu drahému zistili nejaké nerovnomerné hormony v štitnej zlaze tak sa bojím, že to bude dlho trvať 😢
Uvidíš časom, možno sa ti to dá aj samé do poriadku 😉
@kristinka9 veď to, že HAK je niečo umelé, najhoršie je že si telo nato zvykne a keď sa to vysadí tak hotovo ☹ niektoré majú šťastie, že im to upraví cyklus aj po vysadení ale tie ostatné sú tam kde boli pred HAK ☹ ja som sa tešila, že mi už MS skončila a figu, bola som s malou u lekára, tak ma doktorka vystresovala, že sa mi MS vratila ☹
@huncut aj ja som mala posledne dva dni ze tour de doktori 😉 skocila som aj na gyndu, ked uz som bola v budove, dala mi duphaston kvoli tomu spineniu, od 15 DC ho mam brat 2x denne 10 dni...to mam od zajtra, dobre mi to vyslo...tak uvidime, ci sa to zlepsi, duuuufam 😉 aj na mykozu mi dala milion liekov, vycalovala som v lekarni pomaly 50€ a spokojna sla domov... 😖
@kristinka9 vitaaaaj, tak skusaj tie byliny, ak ti pomahaju, ale lend do ovulacie, inak mozu skor uskodiot ako pomoct 😅 ovulaciu si mozes sledovat aj podla hlienu, nielen testami...ja si testy nerobim, ale vzdy priblizne viem, kedy ju mam.
@drnduliak no veď to, keď sa darí tak sa darí ☹ ja som dnes bola u lekára s malou, niečo ako chrípka sa na ňu lepí, ale popritom jej urobila preventívku no a čo všetko objavila, odišla som odtiaľ s papierom ku kožnej, má bradavičku n a pršteku, k ortopédovi, vraj má ploché nožky a tiež k zubárovi ☹ no strašné taká som dnes hotová z toho, že ten menzes sa zasa spustil ☹
@huncut tak to aj my tak žijeme, bez papiera 😀 ale zas už sme spolu 8 rokov, tak všetci už len na to čakajú kedy im oznámime, že čakáme bábo 😉 ale teraz za posledného pol roka o tom akosi stále častejšie hovoria kedy kedy kedy a ja im nechem vešať na nos, že už sa snažíme ale zatial nič, lebo by to bolo ete horšie 😒 vie to akurát tak moja mamina 😉
@huncut tak to ano 😒 ale asi aj preto že dosť žien to tak rieši koli práci, ked sa nevedia zamestnať, tak šup ho na materskú alebo aj preto si to asi tak všímame, že sú tie tehulky alaebo čerstvé maminy naše známe alebo ich z videnie poznáme, proste naša veková kategoria 😉 ja len chodím povonku a rozprávam mojmu, juuuj aj hentá je tehotná a tá už má bábo, len sa čudujem kolko ich je 😀

@elzu určite za to meškanie môže hlavne stres, ja tiež som pred štátnicami bola totálne mimo, stíhať dieťa, domácnosť a ešte sa aj učiť, to mi dalo zabrať. ja som to robila tak, že som sa učila v noci, dávala som si budík na 3.ráno a do 6. som sa učila kým mala spala ☹