icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

huncut
11. okt 2012

@elzu určite za to meškanie môže hlavne stres, ja tiež som pred štátnicami bola totálne mimo, stíhať dieťa, domácnosť a ešte sa aj učiť, to mi dalo zabrať. ja som to robila tak, že som sa učila v noci, dávala som si budík na 3.ráno a do 6. som sa učila kým mala spala ☹

zabka888
11. okt 2012

@huncut boože krajši darček si neviem predstaviť 😉 jj, budeme sa modliť 😉 a aj palce silno držať 😉

huncut
11. okt 2012

@zabka888 tak tak, to som aj ja povedala priateľovi 🙂 hádam nám to vyjde a Ježiško bude tento rok naozaj šťastný a krásny 🙂 to by bolo také prekvapko pre našich blízkych 🙂

elzu
11. okt 2012

@zabka888 No, to víš, že bychom se velmi zaradovali 🙂 ale problém je v tom, že já na to myslím, i když se učím 🙂 třeba najednou vzhlédnu ke kalendáři a hypnotizuju ho, jako bych chtěla potlačit dny dopředu a vědět, jestli teda ta mrcha přijde nebo ne...ale asi ano, dneska ráno už se břicho pomalu ozývalo...takže tomu dávám max. tři dny 🙂

elzu
11. okt 2012

@huncut Tak to bych nedala...vstát ve tři, já když usnu, tak je s emnou amen...já dávám Malou spát v osm, učím se, jdu spát ve tři a vstávám v sedm, pak ji nechám muži, když není v práci, a jdu do studovny-to mi docela pomáhá, hlavně na psychiku, že mám pocit, ženěco dělám i přes den, máme na škole hrozné šprty, co jen leží v knížkách, naštěstí už je nemusím potkávat, protože většina odpromovala, jedině tak dokázali vystresovat-a už umíš to? a četla jsi ono? a já to nestíhám...a přitom víš, že ten člověk to čte potřetí :D jako ve školce mi to někdy připadá :D

drnduliak
11. okt 2012

@huncut @zabka888 baby ja uz vysadzujem lieky 😀 takze sa mozme zase zacat snazit, tento mesiac sme uz ale asi ovulaciu prepasli, ale tesim sa nabuduci 😉

huncut
12. okt 2012

@elzu ja som však nemala inú možnosť, moj manžel, teraz už exmanžel totiž nemal čas, bol celý deň v práci a to sme štátnicovali spolu, on sa však nič neučil.... dokonca som svoju doktorantskú prácu písala s malou na kolenách 🙂 🙂 to bola sranda, pozerala sa, že čo ja robím 🙂 juj aj ja poznám ľudí, ktorý všetko sypali priamo z rukáva, ale najhoršie bolo ked sa roblil, že sú najmúdrejší...držím palce nech tio zvládneš 🙂

huncut
12. okt 2012

@drnduliak amne odišla MS takže tiež sa môžme snažilkovať, hádam si nájdeme a vyjde nám to už 🙂

kristinka9
12. okt 2012

Ahojte môžem sa k vám pridať???? Aj my sme sa začali snažiť od leta. V júli som vysadila HAK, no od vtedy nič moc ☹ Prvý cyklus 43 dní - skončil vyvolávačkou, potom som pila mesiac alchemilkový čaj - mrcha prišla krásne na 28 deň a teraz mám tretí cyklus - začala som užívať femigard a testujem ovu testíkmi - podotýkam, že ani raz mi test nevyšiel pozitívny ☹ nechápem ☹ asi som ešte nenabehla na ovu

huncut
12. okt 2012

@kristinka9 Ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja som vysadila HAK na začiatku septembra a tiež prvý cyklus bol až s vyvolávačkou, teraz uvidíme ako to bude ďalej ☹ koľko si brala HAK?

kristinka9
12. okt 2012

@huncut ďakujem za privítanie 🙂 HAK som brala približne 7 rokov, takže mám z toho trošku des. Nečakala som, že mi bude celý cyklus takto kolísať. Uvidím ako mrcha príde tento mesiac. No veľmi by sme chceli maličké, tak dúfam, že to vyjde čoskoro.

huncut
12. okt 2012

@kristinka9 ja som brala asi 2 roky aj niečo, tak tiež uvidím či sa cyklus vráti do normálu. ja som brala HAK kvoli zdrav. dovodom, silný cyklus, bolesti a tak... ale rozhodla som sa, že už ju brať nebudem ☹

kristinka9
12. okt 2012

@huncut Aj ja som pôvodne začala kvôli zdravotným dôvodom - mala som veľmi nepravidelný cyklus a bežné lieky na úpravu mi ho ešte viac nerozhádzali, tak mi lekárka odporučila HAK a bola som veľmi spokojná. Len teraz po vysadení sa mi nepravidelnosť vrátila, tak uvidím ☹

zabka888
12. okt 2012

@huncut no tak to o tom prekvapku ani nehovorím 😀 hlavne rodičia by sa konečne dočkali vnúčaťa 😉

zabka888
12. okt 2012

@elzu možno ta brucho boli, koli uhniezdovaniu 😉 a ked príde mrcha nevadí, začíname dalej všetky spolu odznova 😉

zabka888
12. okt 2012

@drnduliak tak super 😀 mne za 2-3 dni končí mrcha tak tiež ideme na to 😉

zabka888
12. okt 2012

@kristinka9 Tak vitaj medzi nami 😉 ja som síce HAK nikdy nebrala ale myslím si , že to možeš mať aj z toho ešte také rozhádzané, že telo si zvyká na to že je bez HAK 🙂 snád sa ti to upraví samé 😉

kristinka9
12. okt 2012

@zabka888 ďakujem za privítanie 😉 Odkedy sa snažíte vy? Tiež si myslím, že sa mi ešte telo nedostalo do normálu, no ja mám ten problém, že ani pred užívaním HAK som nemala normálny cyklus, takže o to to bude asi zložitejšie ☹ Dúfam, že budeme mať čoskoro // 😉

zabka888
12. okt 2012

@kristinka9 my sa snažíme od augusta 😉 len mojmu drahému zistili nejaké nerovnomerné hormony v štitnej zlaze tak sa bojím, že to bude dlho trvať 😢
Uvidíš časom, možno sa ti to dá aj samé do poriadku 😉

huncut
12. okt 2012

@kristinka9 veď to, že HAK je niečo umelé, najhoršie je že si telo nato zvykne a keď sa to vysadí tak hotovo ☹ niektoré majú šťastie, že im to upraví cyklus aj po vysadení ale tie ostatné sú tam kde boli pred HAK ☹ ja som sa tešila, že mi už MS skončila a figu, bola som s malou u lekára, tak ma doktorka vystresovala, že sa mi MS vratila ☹

huncut
12. okt 2012

@zabka888 tak u mňa je to iné, niektorí by sa možno až tak netešili, lebo ja som rozvedená a teraz žijeme s praiteľom zatiaľ len tak"bez papaierou" ako sa hovorí. ale hádam by sa potešili a potom sa dorieši aj to ostatné 🙂

drnduliak
12. okt 2012

@huncut aj ja som mala posledne dva dni ze tour de doktori 😉 skocila som aj na gyndu, ked uz som bola v budove, dala mi duphaston kvoli tomu spineniu, od 15 DC ho mam brat 2x denne 10 dni...to mam od zajtra, dobre mi to vyslo...tak uvidime, ci sa to zlepsi, duuuufam 😉 aj na mykozu mi dala milion liekov, vycalovala som v lekarni pomaly 50€ a spokojna sla domov... 😖

drnduliak
12. okt 2012

@kristinka9 vitaaaaj, tak skusaj tie byliny, ak ti pomahaju, ale lend do ovulacie, inak mozu skor uskodiot ako pomoct 😅 ovulaciu si mozes sledovat aj podla hlienu, nielen testami...ja si testy nerobim, ale vzdy priblizne viem, kedy ju mam.

huncut
12. okt 2012

@drnduliak no veď to, keď sa darí tak sa darí ☹ ja som dnes bola u lekára s malou, niečo ako chrípka sa na ňu lepí, ale popritom jej urobila preventívku no a čo všetko objavila, odišla som odtiaľ s papierom ku kožnej, má bradavičku n a pršteku, k ortopédovi, vraj má ploché nožky a tiež k zubárovi ☹ no strašné taká som dnes hotová z toho, že ten menzes sa zasa spustil ☹

huncut
12. okt 2012

@drnduliak juj nijako neviem prísť nato ako si mám sledovať ten hlien, sleduješ si ho na nohavičkách a aký má byť keď sa blíži ovulka?

zabka888
12. okt 2012

@huncut tak to aj my tak žijeme, bez papiera 😀 ale zas už sme spolu 8 rokov, tak všetci už len na to čakajú kedy im oznámime, že čakáme bábo 😉 ale teraz za posledného pol roka o tom akosi stále častejšie hovoria kedy kedy kedy a ja im nechem vešať na nos, že už sa snažíme ale zatial nič, lebo by to bolo ete horšie 😒 vie to akurát tak moja mamina 😉

huncut
12. okt 2012

@zabka888 my sme spolu 2 a pol roka a nik nevie, že sa snažíme. akurát moja mamina sa ma pred pár mesiacmi pýtala či neplánujeme, že už mám nato vek 🙂 a aj Sofinke by sa zišiel súrodenec 🙂 hm, keby to šlo tak ľahko ☹ ☹

zabka888
12. okt 2012

@huncut no ved práve lahko sa to hovorí 😒 a okolo mna samé tehulky alebo už čerstvé maminky, tento rok sa asi 10 bábatiek narodilo kamoškám a známym 😉 a každý a vy kedy, no čo im budem vešať na no, že sa nedarí? 😒 no je to ťažko 😢

huncut
12. okt 2012

@zabka888 veď to, akoby sa s tehulkami vrece roztrhlo, všade kam sa pohnem stretávam baby s bruškami, či s kočíkmi ☹ až mi je niekedy doplaču z toho a mám potom depku ☹

zabka888
12. okt 2012

@huncut tak to ano 😒 ale asi aj preto že dosť žien to tak rieši koli práci, ked sa nevedia zamestnať, tak šup ho na materskú alebo aj preto si to asi tak všímame, že sú tie tehulky alaebo čerstvé maminy naše známe alebo ich z videnie poznáme, proste naša veková kategoria 😉 ja len chodím povonku a rozprávam mojmu, juuuj aj hentá je tehotná a tá už má bábo, len sa čudujem kolko ich je 😀