Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
@veronicenkaaaa asi tak🙂 a kde budeš rodiť?
ahojte zienky-maminky 🙂 cakame druhe mimco koncom aprila tak snad najdeme spolocnu rec 😉 ako sa mate? poznate uz pohlavie svojho dietatka ci sa nechate prekvapit?? 🙂
@magimary mozem sa pridat k vam?? 😉
@skibaby Včera som bola u lekára a posunul mi termín na 21.Apríla , tak uvidíme 🙂 Budem rodiť v Kyjove,tam som bola aj operovaná a som s nimi spokojná. 🙂
@veronicenkaaaa ja som bola dnes, termin mi nechal, ale objavil tam nejaky vazivovy pruh naspodku maternice, co ma dost vyplasilo....babatku to zatim nevadi, je mimo toho, ze to budeme sledovat.... 😒
@skibaby vazivový pruh?To je čo?Dúfam,že to tebe ani miminku neublíži :( drž sa 🙂
neviem, preco sa to vytvorilo, vraj sa to zvykne spravit po amniocenteze, ale mne zatial ziadnu nerobili....snad to bude ok...
@floppy25 máme rovnako termin pôrodu,už vieš,čo čakaš?
@veronicenkaaa zatial netusime, ale 30. 11. ideme na morfologicky ultrazvuk, tak dufam, ze nam to uz povedia. Pozeram, ze vy dievcatko...blahozelam 🙂
ahoj dievcata a zienky, pridavam sa k vam, cakame tretie babatko a termin mame 22.4...
ahoj dievčatá...môžem sa k vám pridať? My máme termín 15.4. podľa PM...snáď s vami nájdem spoločnú reč 🙂
ahojte maminky čakateľky, aj ja sa pridávam, koncom apríla čakáme prvé bábo, údajne chlapčeka Martinka 😀 pohlavie budeme mať potvrdené až 11.12.
@magimary ahoj tak ja cakam babo 18. 04. 2013, zatial este neviem, ci to bude chlapec, alebo dievcatko. Zajtra idem ku doktorke, tak mi uz snad povie, na koho sa mam tesit. Ako prezivas tehotenstvo? Pre mna ako prvorodicku je to dost zvlastny pocit, ale tesim sa. Len tie tehotenske hormony si so mnou robia co chcu. Viac som depresivna ako usmiata a spokojna. Porad co na to pomaha. Dakujem
Ahojte mamicky, rada by som sa k vam pridala, my mame termin 19.4.2013 a cakame druhe babo. Prvy syn Kubko este nevie ci sa ma tesit na bratceka a ci sestricku
@kris1111 ja mam termin ale som z nr🙂
@stellina1982 ahoj, kedy mas vypocitany termin? uz som sa pozrela ako ja...huraaa.....a co cakas ?
@kris1111 ahojky termin mam podla Pm 10.4 ale podla prvych dvoch ultrazvukov v 1.trimestri na 13.4. mavala som dlhsie cykly 32-33dni takze aj zrejme ovulku som mala posunutu na 16-17dc🙂 a cakame dievcatko🙂 hoci som bola 19tt v tom ze to bude chlap ako vysity🙂🙂 a vy? co cakate? mas uz aj mena?
@stellina1982 tak ja mam termin tiez podla ultrazvuku v 20tt na 13.4. sranda a cakame dievcatko..tiez... 🙂 a meno asi Karolinka..zatial a ty?
@kris1111 ahoj tak to mas vybrate take iste meno pre dievcatko ako ja Karolinka. mne sa hned zapacilo.
@veronicenkaaaa gratulujem ku svadbe. ja som mala svadbu teraz 12.12.
gratulujem ,tiež sme uvažovali nad tým dátumom,ale kvôli rodine,čo by nedostali dovolenku a vlastne všetkým známim, sme to nechali na Sobotu 🙂
@janulienka77 Aj nam sa paci.....tak hadam to nezmenime.... 🙂 kedy mas termin?
@kris1111 23.aprila ale doky vravel, ze to bude aj skor.

@skibaby 😉 Nelinka,to je zlatunké a určite pre nu aj jednoduchšie 🙂) takže kúsok od náš 🙂