Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
Ešte tu niekto z apríloviek diskutuje?🙂
ahojte ja mam termin 20.04 a mozno aj skor....je tu niekto kto bude rodit v ruzinove? 🙂
Ahojte 😉 my mame termin 20.04.....a cakame prvu bambulku :D ...mozem sa aj ja k vam pridat??
@magimary Ahoj, chcela by som sa medzi Vas pridat🙂ale link, ktory je tu uvedeny mi nefunguje...:(mozes mi prosim poradit ako sa mozem pridat do sukromnej diskusie? dakujem...mam termin 7.4. co je za chvilocku...🙂
@mimuska2109 no, on ti nefunguje, lebo ťa musím do tej témy najprv pridať 😉
takže idem to teraz spraviť a pridám hneď aj @kikuskaschw
potom, keď kliknete na ten link, tak už budete "u nás"...
potom nám niečo o sebe napíšte a viac sa dozviete už priamo tam 😉
@magimary Dakujem🙂
@magimary Ďakujem 😉
je tu nejaka mamicka ktora bude rodit v banskej stiavnici? ja mam termin 15.4. no mozno aj skor 🙂 🙂
@juditka11 No my tiez nevieme co to bude. 2x som sa pytala, ale vzdy si zakryvalo nozickami🙂 Nemam zazmluvneneho Dr. uvidime na koho natrafim. Ja tam aj tak nepoznam tych doktorov. AKurat mam kamaratku, co tam robila porodnu asistentku, teraz je momentalne na materskej, a slubila mi, ze pojde rada so mnou (moj manzel nechce, a ani ja ho tam moc nechcem) tak sme to vyriesili takto. Dnes som bola na kontrole poslednykrat u mojej, zavreta a vsetko v poriadku. Este do Velkej Noci by som chcela vydrzat, a potom nech to pride cim skor 🙂
@andrea235 aj ja som bola dneska na kontrole tiez vsetko O.k bola som na monitore, krcok mam nejaky stuhnuty tiez sa neotvaram...este musim ist 2.4.na kontrolu a zaplatit tych 300eur. Tiez som to mohla nechat na nahodu lebo som pocula ze su tam dobry lekari 🙂 Epiduralku budes mat? To je super ze mas taku kamosku 🙂 Aj ja som chcela manzela k porodu najprv ztoho nebol nejak nadseny nakoniec suhlasil,ze pojde so mnou ale nechcem ho nutit .... Ani mne by to nevadilo keby to prislo trosku skor....Uz aby sme to mali za sebou 😉
@juditka11 O epiduralke som rozmyslala, no asi pojdem bez. Necham to "na prirodu"🙂.. Ono, keby mam istotu, ze to urcite zaberie, tak som viac pre. Ale to, ze nie kezdej to pomoze ma trosku odradza. No manzel, ten mi hned povedal, ze jemu to stacilo vidiet na youtube 🙂... Ale ked som sa s nim vaznejsie rozpravala, tak mi povedal, ze keby som chcela, tak by siel. Ale myslim, ze sme sa dohodli tak, ze sme obaja spokojni. Ty mas skusenosti s nejakym doktorom tam? Ci len na zaklade pocutia si sa rozhodla?
Ahojte kočky,
neviem, či nie je neskoro sa k vám na konci marca pridávať 🙂, termín mám 28. apríla a rodiť budem v Ružinove. Čakáme tretieho chlapčeka 🙂
@andrea235 mne Dr.Foltina odporucil moj gynekolog ale kamaratka rodila minuly rok v novembri v ruzinove tiez bez zazmluvnenia a bola velmi spokojna odrodila ju Dr.Kozolkova.Ja som tam bola pred mesiacom na pohotovosti a bol tam Dr.Krizko tiez bol velmi dobry a poriadne ma aj vysetril. Tiez rozmyslam nad epiduralkou len sa bojim vedlajsich ucinkov 😒 jedna moja kamaratka ma odvtedy migrenu....druha kamoska ta co rodila v novembri ta zas velmi chvalila Epi. 😝 Asi to necham tiez na prirodu...Buduci tyzden uz sme 38tt mozme kludne porodit 🙂

ááá, vás je tu viac 😅
babky, dajte vždy pred môj nick zavináč, ja si to potom nevšimnem 😉
tak vás idem teraz všetky naraz pridať
@nikitka444 @mireckaaa @zabatinko
pridajte sa potom tu a niečo nám o sebe napíšte: