icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy nestraš ma aj ty s dvojkami ☹ mne sa tá predstava vôbec nepáči. Teda neviem si to vôbec predstaviť. Byt malý a výťah ešte menší, ledva sa tam mestí normálny kočík a nie to ešte pre dvojičky.

No do kuchyne by sa možno nejako natrepala ale to by aj tak muselo počkať kým budeme prerábať kuchyňu.

magimary
autor
30. júl 2012

@tynamartina kedy ideš k doktorovi?
inak, ja osobne si myslím, že sila tvojich čiarok tak skoro nijako nesúvisí s počtom plodov, ale so skorým uhniezdením /to by počet babuliatok nemalo nijaKO ovplyvniť/-podľa mňa-teda 😉

chmurkaxy
30. júl 2012

@magimary ja som to robila tiez v painte. neslo ti vobec pisat ci nejaky iny zadrhel?

tynamartina
30. júl 2012

@magimary ja som to robila v photochope ale baby to robia v nejakom programe čo je priamo vo windowse ( aj Lauritka tuším) ale neviem ako sa presne volá .Skús jej opýtať ak nemáš photoshop 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@magimary joj vieš kolko som to študovala čo sa týka tých dvojok no pre mna je to skoro ako nočná mora ale samozrejme keby náhodou boli tak čo už , zmierim sa s tým. ale čo som pozerala Hcg v 3tt 4tt sa nijako nelíši pri dvojičkách a jednom až potom to začne rapídne stúpať. Dokonca tu bola tá kačenka neviem aký mala presne nik najprv ju plašili že niečo neni v poriadku že je Hcg prinízke a ďalšie privysoké a čaká dvojky. Takže to ma ukludnilo.

magimary
autor
30. júl 2012

@tynamartina photoshop nemám a @chmurkaxy v painte som nenašla ani len možnosť, že vložiť text 😕 😅
/a išla som na to s takou istotou a keď som nenašla takúto možnosť, tak som to zase musela zavrieť 😅/
inak, ty máš už paličky úúúúúúplne nádherné !!! 😵

ozi, kedy ste mali poslednú MS?
ja 1.7. 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@magimary no a k tomu doktorovi sa chystám 13.8 hádam nebude mať akurát dovolenku. A ty kedy?

magimary
autor
30. júl 2012

@tynamartina áno, áno, presne tak to viem aj ja a na kacenku+číslo (v nicku) si pamätám 😉 😅

no, k doktorovi-v stredu uvidím-môj mužík pôjde k nemu pre nejaký výmenný lístok, čo dám potom mojej doterajšej gynekologičke a potom mi snáď aj povie kedy 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@magimary ja 28.6 aj chrumka 😀

magimary
autor
30. júl 2012

@tynamartina fakt? rovnako? 😅
to je milé 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@magimary Hej len ona mala neskôr ovu o 2 dni 🙂

magimary
autor
30. júl 2012

@tynamartina koľkého ty a koľkého ona?
ja 15teho 😅

tynamartina
30. júl 2012

@magimary DC alebo dátum?

chmurkaxy
30. júl 2012

@magimary ja 28.6.. Ak chces, vlozim ti ja, ale skusim ti urobit print screen z mojho paintu. len neviem, aku verziu mas. ked ho otvoris, ukazuje ti vsetky moznosti na hornej liste, ako v tomto mojom? ci ma lavom boku?

tynamartina
30. júl 2012

@magimary No som to pozerala ja som mala 11.7 a chrumka 14.7 tak som sa sekla s tým rozdielom sú to 3 dni

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina alebo taketo? http://4.bp.blogspot.com/_j5rmGVzuGfk/S8c7bMVOu...

tam je tiez vlavo take pismenko A

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina @magimary baby, to je jedno, aj tak pojdeme naraz 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy no malo byť asi pre
@magimary

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina @magimary ano, damy, to je pre Magi 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy asi tak bábo vie kedy je jeho čas ale môžme porovnávať rozmer zo sona nie je to super? 🙂
Moji sa narodili obaja skôr o týžden +-

tynamartina
30. júl 2012

@magimary ty si rodila na termín alebo ? Ja oboch o týždeň skôr

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina ja som sa narodila nielenze o tie 2 tyzdne neskor, este aj dalsie skoro 3 dni som si pridala :D len mamina chodila este na vysku, tak sa asi nejak neponahlala :D sama som zvedava, ako to bude 🙂

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy ja som bola poslušné dieťa , išla som von presne na termín 🙂

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina aj ti ta poslusnost zostala? mne to obcasne "šišmanie sa" ano 🙂)

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy ano ano, mamina mi hovorila že ani nevedela že ma má a teraz som tiež poslušná manželka 😀

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina a deturence to zdedili tiez? 🙂)

tynamartina
30. júl 2012

@chmurkaxy no jeden , to je také zlatíčko, no teda už začína trochu vystrkovať rožky taká akási skorá puberta 😀 ale ten mladší to je šidlo, tajfún , tvrdohlavé jajaj ale čo už milujeme ho aj tak ,hádam s toho vyrastie. Dúfam 😉

chmurkaxy
30. júl 2012

@tynamartina aspon sa nenudite, keby mas dve vzorove deti, tak by ti bolo smutno 🙂 a mozno z toho vyrastie, ked sa malinke narodi..

maggie37
30. júl 2012

Ahojte baby, tak dnes som bola na krv ráno a výsledok je, že hCG je vyššie ako 1600 🙂 Podľa mrchy som 4+2tt takže sme tehu určite 🙂))))

tynamartina
30. júl 2012

@maggie37 a nemáš to číslo akési privysoké? či?