icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina som ti poslala správu pred polhodinou a neodoslalo ju asi.. 🙂 že kedy asi budeme vedieť čo čakáme? tebe kedy povedali prvé dve? 😅

22lucinka22
1. aug 2012

@maggie37 dakujem pekne bola som pri doktorke a povedala ze tam nieco je ale este je skoro mam prist o dva tyzdne a uz mi vsetko povie co a ako........tak sa tesim

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 ee nič mi neprišlo.No okolo toho 20tt no u nás to nebolo na isto pri prvom povedali že vyzerá to na chlapca , no vtedy mi to bolo jedno čo to bude, len kôli veciam aby som vedela akej farby kupovať a pri druhom nebolo dobre vidieť bola som ešte v 26tt len kôli pohlaviu na sone ale keď je dobre otočené tak ti v tom 20 tt vedia povedať pohlavie 🙂

maggie37
1. aug 2012

@22lucinka22 aj ja idem dva týždne 🙂)) už sa nemôžem dočkať 🙂 Dlho ste sa snažili?

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina ach to je ešte dlho 15tt .... 🙂

22lucinka22
1. aug 2012

@maggie37 hej no tak parada....no snazili sme sa asi tak dva mesiace a vy? aj ja sa tesim nepovedala mi to na sto percent ale povedala som ze som si robila testy a ze boli pozitivne tak o dva tyzdne sa to potvrdi...a ty si v ktorom mesiaci?

maggie37
1. aug 2012

@22lucinka22 v druhom som, ale tiež som videla na sone len fliačik zatiaľ 🙂

22lucinka22
1. aug 2012

jaj no tak sme natom asi podobne by som povedala s priatelom sa ta strasne tesime ale bojim sa aby sa nieco nestalo

gladiola
1. aug 2012

Ahojte baby, gratulujem vam!! Chcem sa opytat, mate niektora z vas nadchu? Boli vas hrdlo? Lebo ja som mala to iste na zaciatku tehu s mojou dcerkou. Je to normal? Ma tehu vplyv na podrazdenie nosnej sliznice?? Alebo som len chora? Do kelu.

maggie37
1. aug 2012

Baby moje, takže začala som mať svetlohnedý výtok.. Uvidíme čo prinesú najbližšie hodiny.. Myslite na mňa prosím.. Z posledných síl sa držím... 😢

gladiola
1. aug 2012

@maggie37 drzime palce!

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 moja a berieš ten duphaston?

gladiola
1. aug 2012

@maggie37 ked tak rozmyslam, to hnede krvacanie moze byt z uhniezdenia alebo taka slaba menstruacia, to este vobec nic nemusi znamenat!! pokial to nie je cervena, tak by to malo byt OK!!

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina beriem... počkám či sa to zhorší a pôjdem na pohotovosť..

mamkabeika
1. aug 2012

@maggie37 Ja som v pondelok silno krvácala červenú krv a prešlo mi to. Užívaš DUPHASTON? Oddychuj a lež. Držím palce 🙂

maggie37
1. aug 2012

@gladiola je to uplne svetlohnedé, zatiaľ sa mi zdá že to prešlo, tak ležím...

maggie37
1. aug 2012

@mamkabeika užívam... a všetko je v poriadku?

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 veru oddychuj a šetri sa , myslím na teba 😉

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina ležím vyložila som si nohy na vankúš.. bola som na wc a nikde nič... riadne ma to vyľakalo...

mamkabeika
1. aug 2012

@maggie37 zatiaľ áno, dokonca sme akciu videli, v tú noc, čo som bola na pohotovosti 🙂 Pichli mi kanavit, predpísali ascorutin a duphaston a musím ležať do pondelka, potom idem na kontrolu. Krvácala som cca 5 hodín, išli zo mňa aj kúsky sliznice a moč na rozbor bol krvavý. A teraz vyzerá, že je všetko v poriadku. Odvtedy nemám ani výtok 🙂

maggie37
1. aug 2012

@mamkabeika take šťastie si mala!!!!! šetri sa teraz.. ja som 4+4tt akcia tak skoro nebude... ak sa mi to zhorší pôjdem aj ja, aj v noci. ale teraz to prestalo, asi som dnes bola veľa na nohách...

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 ale nemusíš sa veľmi plašiť, pokial to nie je jasná krv. Ale pre istou sa radšej šetri 😉

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina áno budem... musím sa ešte naladiť na pozitívne myslenie a všetko bude ok... dakujem ti za podporu :*

baranovadanka
1. aug 2012

drzim palce dievcence ja som takto rozmyslala pred rokom a zbehlo to vsetko velmi rychlo 🙂 prejem vam vsetkym nech sa narodia krasne aprilove babatka 🙂

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy Ahoj chrumka 🙂 ako ti je dnes?

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy ozaj ako sa vlastne voláš?

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina Ahoj Martinka 🙂 ja som Sasa alebo Alex (co sa ti bude lepsie pamatat 🙂 ako sa dnes mas? ja som prave zozrala (a to doslova) 4 parky, co som inak vzdy zjedla tak 1 a pol maximalne, no a teraz premyslam, ze sa idem konecne zbavit povinnosti a vybavim korespondenciu a zacnem detailne planovat vylet, co nas caka o 10 dni.. ako sa citis?

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy No ja dobre , dnes mi nebolo tak nevolno, vitamíny som si dala neskôr a je to lepšie ako ráno. A kam sa chystáte na výlet? A čo máš radšej? Mne sa páči Alex 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina ja som si ich tiez dala az s nejakym casovym odstupom od tabletky na stitnu a je to lepsie.. asi uz mame system 🙂) najskor ideme lodou na Aljasku https://www.google.com/search?hl=en&q=alaska+cr... a potom ideme autom cca 5000 km za 9 dni.. vymyslala som to, ked sme o tehu nemali ani potuchy, ma priletiet aj manzelov kolega zo Slovenska, aby sa pridal, tak dufam, ze mi nebude moc zle, lebo som pri tom koncepte pocitala s tym, ze budeme traja soferi :D

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy fúúú ha ty si aká akčná , tak dúfam že budeš mať len kopec pekný zážitkov 🙂