Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
Baby, ktorá by mala záujem o kupón na odber pupocnikovej krvi v hodnote 80eur, tak píšte IP 😉
ahojte budúce maminy, je tu nejaká z Vás, ktorá čaká bábo okolo 10.11. a bude rodiť na Antolskej?
@martuskask ahoj...Ja mam termín 12.11 a budem rodiť na Antolskej.Ak chces pridám Ťa do sukromnej diskusie... 🙂
@5ka29 dakujem pekne, ak ta mozem poprosiť, mozes 🙂
@martuskask uz si tam🙂
@5ka29 dakujem ti velmi pekne 🙂
@martuskask ja mam termín 4.11. A idem na Antolsku. Preco?
@basha070 len ma zaujímalo, či sa tam možno s niektorou z Vás stretnem a chcela som spoznať nejakú budúcu maminu
@martuskask no to by som aj ja rada 😉
@basha070 🙂 este žiadne náznaky, ze by sa babo pýtalo na svet?
@martuskask nie a to mam termin uz zajtra. Asi pojdem upratovat nieco, toto cakanie je nanic. Ty ako?
@basha070 veru toto čakanie je už nuda. ja som teraz doupratovala a tiež nič. Termín v nedeľu. Už by som to chcela mať za sebou.
@martuskask tak toaj ja, len sa obavam, ze mala pojde az ked bude sama chciet -a ziadne babske recepty nezaberu ;-/
Ale za pokus to stoji 🙂
@basha070 no moja napodobne, aj ked poslickovia uz strasia den co den. v stredu idem do poradne, tak som zvedava co mi povie dr.
@martuskask ja idem tiez v stredu do poradne tak daj vediet ako si dopadla. Ku komu chodis?
K mudr malovej, len ju niekto bude teraz zastupovať, lebo je mimo. Dam dam, sama som zvedava co povedia. Ty ku komu chodíš?
Ahojte, máte všetky zazmluvnených doktorov? Ja mám termín 20.11 a chodím do poradne na Antolskú. Pôvodne som chcela Dr Malovú, ale povedala, že bude odcestovaná a bolo by nefér keby mi sľúbila a neohla prísť. Odporučila mi Rozemberga, k nemu chodím aj do poradne a on už ma cez dve poradne naťahuje, že nevie či ma odrodí. Neviete o nejakom doktorovi z Antolskej, čo by bol voľný (samozrejme seriózny s milým prístupom)? Veď už na to nemám nervy, prísť to môže kedykoľvek a doktor mi iba tvrdí, že mi nevraví ani nie ani áno. Ďakujem.
Dievčatá ponúkam, darujem oblečenie pre chlapca od 1.roka vyššie. Oblečenie je iba po mojom synovi, ktorý je narodený v novembri 2012. Oblečenie je zachovalé, čisté, pekné. Najlepšie by bol osobný odber.
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.

@novotnicka v BA 😉