icon

Žilina II

dadus
26. apr 2008

no babulky, takze sme uz mali vela prispevkov a sla som prispiet a zamknute, takze vytvaram pokracovanie 😉
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....

dadus
autor
6. máj 2008

ale neblazni!!!!!dieta si vytvori vztah k vode.... 😉

lahodacka
6. máj 2008

no a vo vani sa kupe v com

lahodacka
6. máj 2008

tam si ten vztah möze vytvorit....a k tomu zadarmo 😀

dadus
autor
6. máj 2008

katus to je nieco ine.....to musis s tym dietatom zazit.....no vo vani sa dieta tak nepotapa, nesnazi sa tak plavat a apropo....ma peknu zmenu, ako dieta tak aj mamina...a co nefajcim, nehyrim po baroch tak ja tie peniaze na to dam.....
baby plavkyne, ako to vidite s tou zilinou?

lahodacka
6. máj 2008

no aha, tak to ja si nebudem möct dovolit, lebo ja hyrim, fajcim a chlascem ako duha 😀

dadus
autor
6. máj 2008

hehehe,neboj ked budes tehu, tak ta budem nadajat len vodou 😀 😀 😀 😀 na demizone odstavime kohutik 😀 😀 😀

lahodacka
6. máj 2008

ty nevies napisat k? 😀

dadus
autor
6. máj 2008

preco?
😕

lahodacka
6. máj 2008

no pise sa s vodkou, nie vodou 😀

dadus
autor
6. máj 2008

ziadne k v tomto pripade nepoznam....ja ti dam, aby si potom priviedla svet nejakeho alkohjavascript:addEmoticon('😀','vBody')olika, to tak!!!!! 😠 😀 😀

lahodacka
6. máj 2008

ty moja na com dnes ides, ha 😅

dadus
autor
6. máj 2008

juj smajliky sa trosku pokafrali 😀

dadus
autor
7. máj 2008

dobre ranko 😉

stonozka
7. máj 2008

ahoj, ahoj, bre rano... dani ja som tam volala a ta pani mi podala info, stranka sa neda otvoriť, na kolku idete do poradne?

svantica
7. máj 2008

ahojte prajem krasny dnik 😀

mimi
7. máj 2008

dobre ranko, svanti, vy sa tam ako mate?

svantica
7. máj 2008

ahoj mimi,mame sa fajn, no horsie sa maju starkine kvety a vsetko co sa da dociahnut.
zlepsujeme sa a hadam sa aj za chvilu postavime. mame dalsi zubok 😀
a vy sa mate ako

dadus
autor
7. máj 2008

stonozka na 13:45 ideme.....leni a hodis mi cislo do ip na ten nereus, zaujimalo by ma viac otazociek....

stonozka
7. máj 2008

dani jou, super čas, tak sa stretneme tam, aj ja tam potrebujem isť... a maš IP 🙂

dadus
autor
7. máj 2008

dikes...

kutina
7. máj 2008

ahojte babule, my s naty už máme kufre zbalené a za chvíľku idemeeeeeeee
tatino sa už teší že si oddýchne....fest sa nasral , lebo som potiahla kufor cez chodbu a urobilo to čmuhu 😅
ta si ho viete predstaviť....vraj tam môžme ostať aj mesiac
tak som mu povedala, že nech nám pravidelne posiela many many a ostanem aj rok 😀 😀
stíchol 😝

dadus
autor
7. máj 2008

kut dufam,ze nechal riadne vreckove, nech si pohyrite 😀 😀 😀 😀 pozri sak bude tyzden bez vas, tak moze tu podlahu vylestit....babulky stastnu cestu vam prajem.....a riadne si to uzite... 😎 😀 😀 😀

kutina
7. máj 2008

diki diki,
budeme sa snažiť 😉

dadus
autor
7. máj 2008

a vela fotte nech mame co obdivovat 😉

svantica
7. máj 2008

kuti, veri, aj mz prajeme krasnu cestu, vela zazitkov a samozrejme,ze si to uzite 😎

lahodacka
7. máj 2008

ahojte babiky, no a nas tatino vyhral krasne druhe miesto v Zeleznom muzovi...tak mame doma hrdinu.. 😉

dianecka
7. máj 2008

ahojte
včera sme boli v TN na výlete, malej idú stoličky a normálne má z toho sople, tak vyťahujeme odsávačkou, včera 1x vo svojom živote nechcela poriadne jesť, asi fakt ju to trápilo, dnes je celkom ok 🙂 až na to, že sme vstávali o pol 6 uff, tá hoďka robí svoje

laho posli gratulaciu 🙂 inak ako? už balíš kufre?

lahodacka
7. máj 2008

ahoj dianecka, no jasne a odhlasujem a mam nervy...este ze tuto nedelu pride moja mama, pomöze upratat byt a buducu nedelu frcime domov...huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

dadus
autor
8. máj 2008

dobre ranko, no nieco na mna lezie a vyzera to tak, ze ma to pekne polozi.... ☹

dianecka
8. máj 2008

ahoj dadus, no tak sa nedaaaaaj 😉 držím palec aj ja som mala na mále pred dvoma dňami, našťastie si to bacily rozmysleli