Žilina II
No babulky, takze sme uz mali vela prispevkov a sla som prispiet a zamknute, takze vytvaram pokracovanie 😉
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....
no áno, zo začiatku aj môj vstával k malému, ja som nakojila a on potom dal odgrgnúť, no neskôr som vstávala len ja, dala som ho do postele, strčila cicik, a zaspala, zobudila sa za hodinu a uložila malého do postieľky... 🙂 to boli krásne časy keď som kojila, strašne rada na to spomínam. nebola som pripravená s tým skončiť, no malý sa sám odstavil v 11 mesiacoch. strašne mi to bolo ľúto, aj keď som chcela kojiť len do roka...
no vidis biela...zase si mala super ze sa odstavil sam a nebolo to ziadne trapenie tak nelutuj ved 11 M je krasne...ja tiez rada kojim a pozorujem ho aky ma slastny vyraz v tvaricke...ale priznam sa ze nocne kojenie by som rada co najskor odburala lebo je to fakt unavujuce.
no kto vie ake to bolo cvicenie...da sa aj tancom no nie ?
no kto vie ake to bolo cvicenie...da sa aj tancom no nie ?
vera, tak nám povedz či si bola na tej diske či čo? 😃
zeli, však to mi nik nechce veriť, že taký jedlík prestal sám od seba. on mi nechcel po pol roku ani čaj ani vodu, ja som ho len kojila, v noci 2x, cez deň aj 4x a zrazu prestal, vôbec nechcel, ani za svet. ako keby zabudol na čo to je... som ho každý deň pokúšala, že som mu ukázala a "chceš? daj si cicik" a on tak pozrel na mňa, že či mi nestraší vo veži... vieš, ako keby si uvedomil, že on už je na to veľký. ja som sa bála, aké to bude to odúčanie, a zbytočne...
zeli, však to mi nik nechce veriť, že taký jedlík prestal sám od seba. on mi nechcel po pol roku ani čaj ani vodu, ja som ho len kojila, v noci 2x, cez deň aj 4x a zrazu prestal, vôbec nechcel, ani za svet. ako keby zabudol na čo to je... som ho každý deň pokúšala, že som mu ukázala a "chceš? daj si cicik" a on tak pozrel na mňa, že či mi nestraší vo veži... vieš, ako keby si uvedomil, že on už je na to veľký. ja som sa bála, aké to bude to odúčanie, a zbytočne...
no teda...to som zvedava ako to bude u nas lebo moj sa najprv nechcel prisat, prvy mesiac bol hrozny ale teraz
veru papa krasne a ziadnu flasu nechce. Ale asi je to najlepsie ked proste zrazu nechcel sam, tiez sa bojim ako ho oducim aby som ho netrapila a podobne, takze bud rada ved to bolo skoro rok a to je parada 😃 dufam ze tiez tak dlho vydrzime.
veru papa krasne a ziadnu flasu nechce. Ale asi je to najlepsie ked proste zrazu nechcel sam, tiez sa bojim ako ho oducim aby som ho netrapila a podobne, takze bud rada ved to bolo skoro rok a to je parada 😃 dufam ze tiez tak dlho vydrzime.
biela si ma pobavila...fakt asi na tom nieco bude lebo aj moja mamina beha uz do 5 rano a nespi...
to je sranda ked je clovek babetko tak sa musi naucit spinkat...potom ked uz by aj spal tak cely zivot vstavame do prace a starame sa o deti a ked uz by sme mohli v dochodku tak sa neda 😃 😃 😃
to je sranda ked je clovek babetko tak sa musi naucit spinkat...potom ked uz by aj spal tak cely zivot vstavame do prace a starame sa o deti a ked uz by sme mohli v dochodku tak sa neda 😃 😃 😃
ahojte, my sem boli včera v Polsku a tam bolo tak krasne počasie... slniečko vobec dažd a teplučko tak si vravim že to určite pride aj k nam... ale ako sa divam vonku tak neviem kedy? a ako vas čitam tu včera padal lad??? teda to je fakt už ako v aprili, som zvedava kedy sa to počasie zlepši... sak už je tu zachvilu prvy jarny den...
nuž a Tomo spal dneska do 7:45 a teraz nie a nie zaspať tak som zvedava aky bude v bazene...
nuž a Tomo spal dneska do 7:45 a teraz nie a nie zaspať tak som zvedava aky bude v bazene...
Začni písať odpoveď...

Odošli
kedysi ked sme ho v noci aj prebalovali tak casto vstal on...prebalil a potom mi ho len podal na papanie lebo ja som fakt riadny spachtos a kym sa preberiem to je des 8-(