Žilina II
No babulky, takze sme uz mali vela prispevkov a sla som prispiet a zamknute, takze vytvaram pokracovanie 😉
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....
fuha 4 mesiace...no my budeme mat v stredu pol roka 🙂 teraz uz fakt vidim kazdy den ako sa meni...teraz vsetko strasne studuje a hlavne take drobnosti...kupila som mu hracku taku plysovu stonozku krasne farebnu a on dokaze velmi dlho studovat malicky stitok od vyrobcu ako tu hracku prat, neuveritelne.
no nasa zaluba zas je - tiez pri cviceni - okrem toho vrtenia - si natahovat pipika... 😃 jednu rucicku mu
blokujem, ale druhu ma tak otvarat a tak... no a on si nou taha pipika 😃 otvorit ju ani za svet a este sa na mna vyrehlieva 😃 a ja mam obe ruky zaneprazdnene, nemozem mu v tom zabranit.. no je to sranda dakedy 😃
blokujem, ale druhu ma tak otvarat a tak... no a on si nou taha pipika 😃 otvorit ju ani za svet a este sa na mna vyrehlieva 😃 a ja mam obe ruky zaneprazdnene, nemozem mu v tom zabranit.. no je to sranda dakedy 😃
inak s tym spanim - Misko ti spi od 20,00 do 5,45? ved to je super nie? mne tiez sa budi medzi 5,30 az 6,30-7,00.
A myslim, ze je to super... to uz som aj ja vyspata. Ja uz som tiez nacasovana na tu cca 6,00 hod. Keby sa mi
budil o 4,00-5,00 tak to uz by bolo horsie... Inak cez den vie pospat len tak 2x po 30-45 min. No a pri dojceni si podriemka vzdy...
A myslim, ze je to super... to uz som aj ja vyspata. Ja uz som tiez nacasovana na tu cca 6,00 hod. Keby sa mi
budil o 4,00-5,00 tak to uz by bolo horsie... Inak cez den vie pospat len tak 2x po 30-45 min. No a pri dojceni si podriemka vzdy...
no pockaj to som myslela ranne vstavanie medzitym 2 kojim takze nic moc. Kedysi som tiez kojila 2x ale aspon spal do 7.30 hod. to bolo lepsie.Ty uz nekojis v noci ??? Cez den mi spi tiez 30-45 minut, jedine vonku v kociku sa podari dlhsie ale to je asi tym ze ja fakt dlho chodim.
Začni písať odpoveď...

Odošli
Leni, inak som mala otras noc z toho filmu, niektore tie sceny boli fakt brutal, ja som sa normalne tak straaaasne bala za neho....uz dlho som neprezivala nic podobne pri filme.... 😞