icon

Žilina II

dadus
26. apr 2008

no babulky, takze sme uz mali vela prispevkov a sla som prispiet a zamknute, takze vytvaram pokracovanie 😉
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....

stonozka
26. jún 2008

ahoj, danuška si hotový poklad, moc srdečne ti dakujem... maš to u mna... dakujem, dakujem, dakujem, dakujem 🙂

dadus
autor
26. jún 2008

leni do pohody 😉

dadus
autor
26. jún 2008

je tu nejaka nocna sova, sa snazim pridat foto a nece mi to vziat...kurna co s tym je? 😠

svantica
27. jún 2008

ahojte 🙂
stonozka krasne foto a ked som videla Jakubka ako vyhadzuje veci,tak to ako by som videla toho nasho 😀
dadus aj nas maly spinkal s nami ked bol chory, ale potom sa sam vypytal spat do svojej,mozno sa chce len potulkat 😎

dadus
autor
27. jún 2008

dobre ranko, no neviem, neviem, no vcera spala vo svojej dostala to prikazom, chvilu pomrnkala a bolo fajn 😀

svantica
27. jún 2008

dadus tak potom super ked ta tak poslucha, my sme mali vcera asi akcny den, Tobias nespal 8,5hodiny a potom zalahol na pol hodku a to bolo cele spanie 😀

dadus
autor
27. jún 2008

no nastastie, nam sa to vrati do normalu, vsak ona dobre spala, ale so mnou v posteli, nakolko som ju nechcela nechat bez dohladu a zjavne sa jej u mna zapacilo, ale ma smolu 😉

dadus
autor
27. jún 2008

jej kut zlate foto, kolko ti mala teraz vazi? pride mi uz viac buclata....babatko 😉 uz chodite?ci len s oporou? lebo na foto to vyzera ako uz chodiaca babika 😉

kutina
27. jún 2008

ahojte babule,
dadi - váži 6580 g, eše nechodí len sa stavia ku nábytku, posteli, vani a tak 🙂 , veru, je to taký mini-pucko, aj ked neviem z čoho, lebo ked si to porovnám s tým koľko toho zje, tak neviem kde sa to na nej berie 😅
som zvedavá, kedy začne chociť, ale zatiaľ len tak nohy dvíha. ....vy sa máte ako? čo nové? ako sa má čerešnička?

kutina
27. jún 2008

booože, nie 6580 ale 7580 g

patkao
27. jún 2008

Ahojte, tak ja si tu uz tak dlhsie citam a pozeram, ze povacsina ste tu už mamicky..Ja babatko len cakam, sme v 10tt, takze to este potrva kým budem riesit kocikovanie a výletiky s malinkým..Chodi tu este neaka tehu v 1 trimestri ?

dadus
autor
27. jún 2008

patkao, ak tento mesiac vsetko dobre dopadne,tak tu budes mat kolegynu lahodacku 😉 uz sme plne ocakavania 😉
kut sa mi zdalo byt malo tych 6580 😀 no supis, sak ked bude behat, to vybeha...my sme uz na tom podstatne lepsie, maca este riedko kaka ale vraj to je normalne a nemozem hned ocakavat tvrdu stolicu....inac je podarena, len nistari, robi zlobroviny,preto ju aj volam ze zlobor, alebo najnovsie panderlak 😀 😀 😀 no a myslim, ze po tej jej diete, co mi dva dni nejedla bude mat tiez okolo 9kg ☹ ale ona to dobehne,sak uz jej chuti a jej ked chuti,tak vsetci na ustup 😀 😀 😀

vixi
27. jún 2008

Vďaka Dadus 🙂

dadus
autor
27. jún 2008

za co vsak som ti moc nepomohla....tehule sa riadne neukazali 😀 😀 😀

kutina
27. jún 2008

baby, ak by ste mali niekotrá záujem o 50% zľavu v baťovi, tak mi dajte vedieť, som tam bola, no nič tam nemajú, tak posuniem...no je to len do pondelka tak šup šup 😉

svantica
27. jún 2008

kuti mala aka je zlata 🙂
no nas maly si asi nadraba vcerajsok krasne spinka na dvore,ale v postielke nechcel byt vie co je pre neho dobre 😀

strunka
27. jún 2008

ajojte 🙂
kuti mala je nadhernucka, tie ocka 😵

dianecka
30. jún 2008

ahojte ženy 🙂
tak my sme v piatok toho dosť postíhali....boli sme v Tescu kuknúť tie super zľavy, čo to sme kúpili a potom sme sa zrazu rozhodli, že ideme do rajeckých a veru bolo super 🙂
dievčatá nechceli opustiť bazén a my sme sa tam plahočili spolu s nimi....výborná teplúčka voda a čistá
cez víkend sme boli na chate na Orave, no tam to bolo o inom, celkom chladný vietor fúkal, ale včera bolo lepšie
tatino zobral malú a boli pozrieť na salaši na ovečky a aj syr doniesli

dudasik
2. júl 2008

Ahojte zilincanky,som sa prelakla,ze kde ste zmizli.
Chcela som sa spytat, ci neviete o niekom kto predava choditko s hracim pultikom tu v ziline, za vyhodnu cenu. Ozvite sa cez IP. Dakujem.

strunka
2. júl 2008

ajojte,
veru akosi je tu ticho... to naS DADUS VYHRESI KED PRIDE 😝 😀

alexiss27
2. júl 2008

kutina 🙂 my sme boli vcera v poradni a Jurko ma 7700g 🙂

strunka
3. júl 2008

ajoj alexiss27, kuti je asi na chate 🙂
gratulujeme, maly je dobry baculko 🙂, ako ten nas, setri si krize 😵

mimi
3. júl 2008

dudasik, ja nikoho nepoznam... My sme choditko ani nekupovali, lebo nas neurologicka od toho odhovorila...

alexiss, pani, tvoj maly je teda riadna chlapina 😉

strunka, ako sa ma Simonko?

alexiss27
3. júl 2008

dakujem 🙂 a to ho iba kojim skusala som mu davat mrkvu asi 2x ale doktorka povedala ze pokial ho kojim aby som mu davala mrkvu az od 7 mesiaca...

mimi
3. júl 2008

strunka, vy ste ako na tom s kojenim? uz si maleho definitivne odstavila?

lahodacka
3. júl 2008

ahojte hviezdicky, tak ako sa mame?

dadus
autor
3. júl 2008

hellou aj ja som tu? 😎 😀

mimi
3. júl 2008

no konecne 😀 😉

dadus
autor
3. júl 2008

cau mimi, ako sa mate? 😉 no my hrozne uponahlane, ani neviem ako nam to ubehlo....
😀 😀 😀

svantica
4. júl 2008

ahojte 🙂
dadus ako prazdninujete?