icon

Aký tehotenský pás je najlepšie nosiť?

18. máj 2025

Ahojte. Aký tehotenský pás ste nosili?

viestta
18. máj 2025

ziaden

jaskolka
18. máj 2025

Nijaký,načo by mi bol?

michaelam2
18. máj 2025

Aky pas myslis? Do auta?

autor
18. máj 2025

Ešte raz pokladám otázku AKÝ TEHOTENSKÝ PÁS STE NOSILI? odpovede ako ŽIADEN a NIJAKÝ nemajú pre mňa výpovednú hodnotu, takže ma nezaujímajú

autor
18. máj 2025
@michaelam2

Aky pas myslis? Do auta?

@michaelam2 nie, takéto niečo mám na mysli

michaelam2
18. máj 2025

Aha tak to neporadim, s tym nemam skusenost

evcagabi
18. máj 2025

Tak formuluj inak otazku ked sa rozculujes nad odpovedami. Keď položíš otázku týmto štýlom, takáto reakcia je celkom na mieste. 😅

autor
18. máj 2025
@evcagabi

Tak formuluj inak otazku ked sa rozculujes nad odpovedami. Keď položíš otázku týmto štýlom, takáto reakcia je celkom na mieste. 😅

@evcagabi
@evcagabi ale ja sa vôbec nerozculujem,len som to upresnila pre menej chápavé.ja som sa nepýtala či niekto používal alebo nie,ja som sa pýtala aký používali .podľa mňa dosť jasné.

carduelis
18. máj 2025

Ja som pouzivala a velmi mi pomohol. Mala som diastazu + dieta mi tlacilo na panvove nervy a mala som problem s chodzou a pas mi odlahcoval brusko a svaly, menej som namahala chrbat. Mala som obojstranny - z jednej strany tehotensky, z druhej poporodny na stahovanie, obe funkcie som vyuzila. Skusim pohladat obrazok

carduelis
18. máj 2025

Tento to bol, ale pozor na velkosti, ja som v tehotenstve mala oblecenie velkosti M a tento pas az XL alebo XXL.
https://www.tualmed.sk/pre-mamicky-a-tehotne-ze...

evcagabi
19. máj 2025

Lepsia je satka. Najdi si nejaku pani, co ta to nauci viazat. Vyuzijes potom aj pri noseni babatka