Bielizeň po pôrode
Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať skúsenejších, aké materské resp. poporodne nohavičky ste používali? Ďakujem za rady 👍🏻
@martinaparnaiova tiež úplne bežné
mala som rozsiahle poporodne zranenia, takze ja som cele 600N pouzivala poporodne resp. Tena Fix, najlepsie sedeli, su vzdusne a dali sa preprat, prve dva tyzdne som pouzicala Canpol a potom uz len bavlnene obycajne
Mala som kúpené tie sietkovane....ale bola som po cisárskom nosila som normálne,akurát nižšie pod rezom...
Ako ženy hovoria že nosia tie sietkovane aby im prípadne šitie "dýchalo"...ale tak mňa napáda že ako, keď aj tak tam je vložka nonstop....dýchať to teda nemôže....ja osobne som tie nohavičky nepochopila,mala som ich na sebe a boli aj nepohodlné....podľa mňa stačia bavlnené,hlavne nech si pohodlne....v nemocnici ženy mali normálne nohavičky tiež....
Ja som si do pôrodnice kúpila tieto https://m.alza.sk/maxi/bella-mamma-m-l-2-ks-d43... nič drahé a úplne stačili, tam mi bolo treba viac kusov lebo v pôrodnici sa mi nechcelo ich prepierat
Mne boli po cisarskom moje predporodne nohavicky vsetky nepohodlne, akurat sa ni zarezavali do jazvy, cize ja som dlho nosila tie sietkovane bombardaky vytiahnute pomaly az na prsia🤣
@kallanchoe oni tie sietkovane hlavne lepsie drzia vlozku, kedze nemaju ten lepiaci pas, v mojich obycajnych by sa stale posuvala.
@martinaparnaiova ja som nosila poporodne nohovicky hadam aj 2 mesiace po porode. Ine som nezniesla.. boli perfektne, odporucili mi ich na sestonedeli, zial nepamatam si znacku 🤦♀️
Ja som mesiac po a len teraz začínam nosiť popôrodné pratelne z lekárne, doteraz som bola bez, len v nočnej košeli, lebo ani popôrodné som nezvládla
@martinaparnaiova ja som mala škaredo hojacu sa ranu po pôrode tak mi odporučili aby bola čo najviac na vzduchu. Takže som spávala bez spodného prádla a po dome (čo som chodila max. na wc lebo viac som nevládala) som vložku mala prichytenu medzi stehnami. Počas noci som mala pod sebou jednorazové podložky. Tým že som nekrvácala celé 600 nedelie ale len 2 týždne som dlho s vložkou medzi stehnami nemusela chodiť 😂 takže ja som spodné prádlo neriešila vôbec

uplne bezne ake som pouzivala dovtedy