icon

Funguje tehotenský pás dobre?

9. aug 2025

Ahojte maminky/buduce maminky. Máte niektorá skúsenosť s takýmto tehotenským pásom? Uvažujem, či vrchná časť nahodou nepadá z bruška. Teda či celkovo pás pevne drží tak ako má..?.🤔

Funguje tehotenský pás dobre?
teletubbies
Odpoveď bola odstránená
littledaisy
11. sep 2025

@anonym_autor ja mám z unizdrav-u tehotenský pás, vyšiel ma cca 20€. Je super, ak potrebujem dlhšie stáť na nohách a niečo robiť. Cítim oporu v krížoch aj bruško nadvihne, má 3 rôzne spôsoby na nosenie podľa trimestrov. Super vec 🙂 Pri sedení mi ale zavadzia. :D

autor
11. sep 2025
@littledaisy

@anonym_autor ja mám z unizdrav-u tehotenský pás, vyšiel ma cca 20€. Je super, ak potrebujem dlhšie stáť na nohách a niečo robiť. Cítim oporu v krížoch aj bruško nadvihne, má 3 rôzne spôsoby na nosenie podľa trimestrov. Super vec 🙂 Pri sedení mi ale zavadzia. :D

@littledaisy dakujem za info, môžem poprosiť foto alebo link o aký sa jedná? Ja som kúpila tento no je mi strašne velky a to už som takmer na konci tehu🙈

littledaisy
11. sep 2025
@anonym_autor

@littledaisy dakujem za info, môžem poprosiť foto alebo link o aký sa jedná? Ja som kúpila tento no je mi strašne velky a to už som takmer na konci tehu🙈

@anonym_autor jasné. https://unizdrav.sk/tovar/4049/tehotensky-a-pop...
Kúpila som si M-ko a je mi akurát. Mám 158cm, pred tehotenstvom cca 55kg...