Hľadám spevňujuce tehotenské prádlo
Ženy, hľadám asi nemožné, ale možno niektorá budete vedieť.
Som silnejšia, s ovosnutym bruchom po cisárskom spred roka, siroke boky a vacsin zadok. Opäť tehotná. Potrebujem nejaké prádlo/pančušky/silonky so spevnujucim efektom. Nemyslím sťahovacie, to by samozrejme nebolo príjemné. Ide o to, ze klasické gaťky/pančušky mi proste robia este viac nesmiernu postavu a nesedia. Tehotenské silonky su mi este veľké a obyčajne sa zase zarezu v pase a vytvárajú úplne šialenú postavu. O nohavičkách ani nehovorím, tie co maju ísť pod brucho sa rolujú dole po bokoch, tie s vysokým pasom zase zarezávajú do brucha, no je toho veľa...
Co si predstavujem, nieco s uplne spevneným spodkom, bez tenkej gumy v leme, ako zvyknú byť sťahujúce silonky. Ak poznántr total shaper sklonky z calzedonie nieco také, len tie maju veľký stahujico efekt na bruchu a to mi nie je je príjemné.
Napríklad pančušku s hrúbou gumou hore tiez nie su ok, lebo zase ma prerezu v strede tela.
Na doma mam super legíny z bonbrixu, nejake sťahovacie, ale tie vonku nemozem nosiť a tiez o chvíľu nebudú pohodlné.
Nasla som aj kratasove nohavičky na about you, objednala som, uvidíme co to bude, ale zaujíma ma co je vam ostatným, silnejším babám pohodlné.