Za mna nie, bez ohľadu či si tehotná alebo nie. Toto sú šaty tak na zmrzlinu či do parku.
Za mna ano. Hlavne ak pises, ze svadba bude v lete a v stodole. S vhodnymi doplnkami mozu byt. Ale vsetko zalezi od materialu a to sa tazko posudzuje na zaklade fotky
Úplne v pohode, vzhľadom na všetky okolnosti
Ano! Su krásne
Staci k nim zladit kabelku a lodicky viac do elegantna (napr. zlate) a budu super 🙂
Su to tehotenske saty? Lebo ak nie, v 34. tyzdni sa ti kvoli brusku pravdepodobne velmi zdvihnu a budu vpredu moc kratke.
Jasné. Ja som mala podobne kvetove na letnú svadbu tiež.
Ak take naturalne miesto na oslavu a nevesta si nepotrpi na nejake velke ceremonie,tak sa kludne hodia 🙂 su velmi pekne
Su krasne, a take romanticke. S velkym tehu bruskom to bude dokonale 😍. Podla mna kazda tehotna zena je krasna. Plus tvoje romanticke saty. Budes v nich urcite super vyzerat.
Ano, hodia sa.
Ano, budes krasna tehula
So správnym makeupom.. Účesom.. Topánkami a doplnkami ano...su pekne.. Ženské..
Tiež si myslím že sú vhodné na svadbu v stodole a pre tehotnú vyzerajú byť ľahké a vzdušné takže ak bude veľmi teplo tak sa budeš cítiť v nich príjemné
za mna ano
Určite áno tiež by som si ich dala
Presne ako pise niekto vyssie : zdvihnu sa Ti na brusku a budu kratke. To je prve co ma napadlo. Skus pohladat dlhsi model
Svieze letne satky,
Daj si k nim cervene doplnky a bude to Super.
Alebo aj zelene...
Zlate sice su slavnostne,ale za mna nie.
tu treba zvyraznit farebnost,aby aj tie saty ozili.
Inak to bude splyvat a tym padom to bude posobit lacno..
Hodia sa ☺️ Môžem sa spýtať, z kade ich máš? Sú veľmi pekné, aj ja také chcem 😆
Podla mna su moc krasne a dlho som take ani v obchode nikde nevidela, takze za mna istotne ano.
Ďakujem všetkým za názory. Tie šaty mi v skrini stoja už niekoľko rokov, kupovala som si ich keď som mala aspoň o 30kg viac a nenosila ich lebo mi boli veľké ako som schudla. Teraz keď sa mi nalievajú prsia a zväčšuje brucho tak mi začínajú byť akurát, keď som si ich skúšala boli mi tesne nad kolená, uvidím ako mi ešte porastie bruško a ak by sa mi vpredu moc zdvihli poriešim iné.
A živé kvety do vlasov...🙂
Mala si teda tie saty ci ine?

vzhľadom na tehu by som si ich aj dala... aj keď vyzerajú skôr ako na bežný deň...