icon

Kde kúpiť tehotenské rifle pre vysoké ženy?

lucia23529
20. dec 2023

Ahojte,
Nevedeli by ste mi poradiť kde kúpiť alebo značku tehotenských rifli čo sadnú keď som vysoká a mám chudé nohy ? V HM mi žiadne nesadli, buď boli krátke alebo veľmi voľne. Skúsila som objednať niekoľko aj zo Zalanda avšak všetko bolo super ale veľmi sa zbierali na nohách a nerobilo to žiadny zadok - doslova ako keby som sa ehm..😀 Nosím legíny alebo nohavice co majú gumu pod bruško také voľnejšie..ale chcela by som nejaké dobre rifle čo budú také obtiahnutejšie na nohách lebo keď som celá voľna cítim sa ako ⛄️ ďakujem za rady kde ste kupovali vy ak ste mali takýto “problém”

bubuzu
20. dec 2023

@lucia23529 branco je podľa mňa super, ja mám 173 CM a chudé nohy a nosila som od nich veľkosť s dokonca. A boli dlhé a úzke. Samozrejme záleží od strihu, majú aj slim aj širšie. Aj tu na bazáre ich je dosť.

jj298
Odpoveď bola odstránená
olimuc
21. dec 2023

Noppies

lucia23529
autor
27. dec 2023

@bubuzu kde si ich prosím kupovala ? Keď som dala do Google našlo mi čo sa predáva len na MK

lucia23529
autor
27. dec 2023

@jj298 vyskúšam ďakujem

lucia23529
autor
27. dec 2023

@olimuc bohužiaľ tie som skúšala a sklamanie..tlačia strašne pod bruškom a na zadku úplne voľné

bubuzu
27. dec 2023

@lucia23529 ja ich mám z koníka a sekáču, popravde. Mne sa zdá, že ktosi písal,že ich mávajú v hm-ku, ale nie som si istá.

lucia23529
autor
27. dec 2023

@bubuzu ďakujem, skúsim keď tak tiež z MK ale najradšej by som vyskúšala. V HM majú ich značku ale tam sú doslova obrovské v páse