Kde kúpiť trendy tehotenské oblečenie, ktoré zakrýva bruško?
Ahojte baby, rada by som sa vás opýtala, či neviete na akej webovejstránke, na akom internetovom obchode kúpim tehotenské trendy oblečenie VOLNE... NEPÁČI SA MI VYSTAVOVAŤ VEĽKÝ PUPOK KAŽDÉMU PRED OČI...potrebujem si nájsť plavky, ktoré strihom nasilu neukazujú bruško, taktiež tričká, kraťasy, šatičky.... proste pekné oblečenie v ktorom nebudem vyzerať ako špekáčik.
Chcem vás poprosiť o radu či poznáte také oblečenie, taký obchod.
PROSÍM NEPÍŠTE MI O TOM AKÉ JE BRUŠKO KRÁSNE A ŽE SA NEMÁM HANBIŤ...PROSTE NECHCEM VYZERAŤ JAK CHROBÁK S TENKÝMI KONČATINAMI A VEĽKÝM PUPKOM.
ĎAKUJEM 🙂
Ja som kupovala normálne veci,len voľnejší strih,A čkove šaty, legíny s vyšším pásom, voľne tuniky.
Plavky som mala také šatove
@kanarik97 kupuj v bežnej konfekcii väčšie strihy typu áčko, princess. Zbytočne nebudeš vyhadzovať peniaze v tehotenskych eshopoch, radšej odložiť na výbavičku. Tehotenskú som mala len jednu bluzku z Bonprix a tá bola celkom fajn, majú tam aj plavky s dlhým vrchom tankiny typu. Ale počítaj s tým, že v tom lichotivo vyzerať nebudeš.
Ďakujem za rady dievčatá 🙂
Bonprix, Lidl, Zalando

Ja som tehotenské oblečenie šaty tričká svetre kupovala v Zare a Mohite majú tam voľné strihy. Jedine rifle sukne som objednala cez Bonprix alebo z druhej ruky 😊