Kde kupujete tehotenské nohavice?
Ahojte, hľadám naozaj pohodlné tehotenské nohavice a rifle. Máte nejaké overené tipy? Momentálne som začala používať prvé z Lidl shopu, ale absolútne mi nesadli. Sú strašne dlhé, vyvýšený pás na brušku nesedí (padá mi) a zároveň ma nohavice v páse strašne tlačia.
Jedny mám z Bonprix (prekvapivo sadli lebo odtiaľ mi moc veci buď nesedia alebo sa hneď zničia - tehotenské legíny za 20€ po 2 noseniach vyzerajú ako keby som ich nosila aspoň dva roky) a zvyšok mám z nextu, ten mám overený 😊
@layla123321 haha, tak som to riešila do 23tt 🙂 ale už ma klasické rifle dosť sťahujú (mám +11kg) alebo proste padajú, keď ich nechám rozopnuté.. chcela by som aspoň jedny fakt pohodlné nohavice.. nemusia byť drahé, hlavne nech sedia a nech si ich nemusím každých desať minút upravovať
A inak v zime som nosila manželove lyžiarske nohavice :D ale je pravda, že len u nás po dedine.... Do mesta ma stále zachraňovali silonky a áčkové šaty. Tie sedeli stále 🙂
Z toho co tu neodznelo skus este pozriet hmko a reserved 🙂 mne boli v tehotenstve vsetky nohavice nepohodlne uz vo vyssom stadiu, ked som neobliekla svoje, takze som nosila pancusky a saty stale dookola alebo leginy a dlhsi sveter, koselu, elasticke sukne. Upletove saty a tie elasticke sukne som si ani tehotenske nekupovala, to sa ponatahovalo :D
Ja mám aj tehotenskú vsadku do nohavíc , ale pri väčšom brušku mi to nestačí, potrebujem ho mať celé zakryté. No a keďže na osobu ako som ja tehotenské nohavice nekúpiš ( kto by už vyrábal tehotenské oblečenie pre školáčky 😆) tak nosím rifle s trakmi o číslo väčšie 😂. Pohodlné,brucho zakryjú, nepadajú.. ale mám aj z Lidlu jedny,ale presne ako píšeš sú veľmi dlhé.
Ja som ani tehotenske oblečenie nekupovala stacili mi legíny len pas som si dala nižšie...čo som skúšala vsetko mi bolo veľké a neskutočne mi to na bruchu vadilo.
Ja som kupovala v zalando a bonprix. Výborne sadli. M jedny 44 veľkosť na predaj, úplne nové, nenosené. Stačila mi 42 😁,
Ahoj,
ja som bola velmi spokojna s tehotenskymi leginami z lidlu, super pohodlne vyzeraju stale dobre. Ryfle som kupila v hm, nedam na jedny z nich dopustit. Nosila som ich este dlllho po porode 😁 take boli super pohodlne. Druhy model s hm bol hrozny pre mna, stahovsli sa, nedrzalo to no hruoza.
ja mam znacku mamalicious, konkretne tieto aj ked maju uz len velmi velke: https://m.aboutyou.sk/p/mamalicious-curve/dzins... a sedia mi uplne super, co som sa ja bala pri tehotenskych rifliach, ze mi budu padat, kedze som uz ani pred otehotnenim nebola stihla a nosila som len rifle s vyssim pasom, co zakryli sunky :D pozri z tej znacky kludne ine. kvalita je tiez super
Ja som bola spokojna s riflami z nextu, cierne nove iba oprate predavam tu na bazare
Ja som si kúpila jedny elastické rifle a jedny jegginsy z HM (tuším v Eurovea). Jediné dva modely, ktoré ma netlačili na tom zníženom páse, keďže namiesto bežného nohavicového ukončenia majú len šev a potom látku. Kupovala som ich v nejakom 10 tt, teraz som v 26 tt a sú stále veľmi pohodlné. A dokonca pekne sedia na postave.
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.111899400...
dakujem za vsetky tipy, inspirujem sa a pojdem radsej aj poskusat, kde sa da 🙂
Ja som si kupila tieto, su take makke a velmi prijemne
Mrkni aj na c&a, celkom fajn teplaky som mala odtiaľ. Inak hm. Ale vsade treba skúšať. Nesadli mi veru prvé rifle v obchode.

Mne sedeli veci z Bonprix. A potom rifle som riešila tak, že som si kúpila dlhé tričko a rifle som mala rozopnute pod tričkom :D