icon

Kde nájsť tehotenské rifle pre štíhle ženy?

foxyfox
Dnes o 16:44

Ahojte, prosím vás, kde také zoženiem? Obehala som obchody, nikde som rifle nenašla na vyskúšanie, len online. Už som pár objednala a vrátila. Napr značka bellybutton, dlhé a obrovské, Bonprix to isté. S tou látkou cez brucho sú mi absolútne k ničomu, padá mi to. Mám v 6.mesiaci bruško ktoré ledva vidno, ale klasické rifle ma tlačia, to sa nosiť nedá. Nechcem chodiť do práce len v legínach, ale aj to by bola možnosť, keby boli trochu elegantnejšie. Lelosi sú dosť také teplákové. Neviete poradiť niečo? Som aj nižšia, dĺžka býva tiež problém. 🙄

stankadu
Dnes o 16:46

A musia byť rifle? Čierne (alebo inej farby) nohavice na gumičku si nezvažovala?

andulka220989
Dnes o 16:52

Bola si aj v H&M? Tam som kupovala pri druhom tehu.

esther100
Dnes o 16:57
@andulka220989

Bola si aj v H&M? Tam som kupovala pri druhom tehu.

@andulka220989 kedy si kupovala?ja asi pred rokom a pol som zháňala a v H&M mi povedali,že na predajniach zrušili tehotenské oblečenie,že už len online.

andulka220989
Dnes o 17:08
@esther100

@andulka220989 kedy si kupovala?ja asi pred rokom a pol som zháňala a v H&M mi povedali,že na predajniach zrušili tehotenské oblečenie,že už len online.

@esther100 2 roky dozadu. Tak to je škoda toto.

ewuliik
Dnes o 17:17

Kupovala som min.mesiac v H&M online.

anonym_02be3e
Dnes o 17:23

A z lidla si neskúšala ja som nosila veľkosť 32 ako tehotná 34 a boli mi dobre tiež som bola nízka a stihla tehuľka

foxyfox
autor
Dnes o 17:35
@stankadu

A musia byť rifle? Čierne (alebo inej farby) nohavice na gumičku si nezvažovala?

@stankadu ale áno, len sú buď ako tepláky alebo potom príliš elegantné k teniskam, balerinky teraz nemám a ťažko sa mi aj kupujú, mám trochu opuchnuté nohy.

foxyfox
autor
Dnes o 17:35
@ewuliik

Kupovala som min.mesiac v H&M online.

@ewuliik tak skúsim ešte objednať 🙂 čo už, vrátim zas

asemrakova
Dnes o 17:45

Ja som mala tiez z h&m, boli velmi pohodlne

joesvk
Dnes o 17:57

Tiež mám dobrú skúsenosť s tými z Lidla

anonym_b900fc
Dnes o 18:04

ja som nízka a chudá, a objednávala som z H&M tehotenské skinny 🙂

bg92
Dnes o 18:05

Na predajniach v retazcoch (hm,lindex a pod) nemaju nikde nic. Jedine baby obchody (napriklad brendon) ale tam rataj z gate 70€. Skinny z hm ti urcite sadnu normalne vezmi 34-36 podla toho co nosis bezne. Ja som nakupila na vinted, je to vsetko minimalne nosene zak sa oplati, je tam aj kopa tehotenskych rifli hm.

kati1414
Dnes o 19:31

Mám 3 tehotenské rifle veľkosť 38, tuším sú všetky z h&m, musím pozrieť. Mne sú trochu tesné, nenosím ich. V prípade záujmu odfotím 🙂