icon

Obchody s tehotenským oblečením Žilina, Martin

kathhii
5. sep 2018

Viete mi niekto dať nejaké tipy?

tyrkysova_kobyla
5. sep 2018

@kathhii C&A ma aj tehotenske veci

kathhii
autor
6. sep 2018

@tyrkysova_kobyla
V Galériii?

tyrkysova_kobyla
6. sep 2018

@kathhii nepoznam to tam, nie som odtial, ale v nejakom nakupnom centre isto bude, lebo v BA maju v kazdom C&A aj tehotenske 🙂

kathhii
autor
6. sep 2018

Ďakujem, pojdem sa tam pozrieť

gabika128
9. okt 2018

@kathhii ahoj zohnala si v MT/Za?

michelle567
9. okt 2018

Kamarátka ma e-shop na FB. Ak máte nájdite si Lottie - tehotenská móda

kathhii
autor
9. okt 2018

V Lidli som si nakúpila pyžamá a nohavice a nejaké trićká . V CaA v Campe som si dnes kúpila tepláky. Bundu som si kúpila tu na bazári.
Iné obchody som neobjavila...V Žiline som ešte nebola.
Asi budem niektoré nákupy riešiť cez net, neviem, aj keď si radšej veci odskúšam...
zatiaľ sa ešte zmestím do normálneho voľnejśieho oblečenia- už ale začnem nosiť teh. nohavice, bo ma začinajú tlačiť...

kathhii
autor
9. okt 2018

@gabika128
Vieš mi ešte niečo poradiť?
dík

katren
9. okt 2018

@kathhii H&M ma tiez tehu veci, potom PreDeti.sk v Auparku, Lindex ma tiez 🙂

gabika128
9. okt 2018

@kathhii no ja riešim nohavice, ale do Žiliny ani chodiť nemusíš, nič tu nie je. Už som sa zmierila s tým, že sa vyberiem do BA na nákupy, majú tam HM s tehotenskými vecami, že vraj aj Lindex a Next, tak napíšem ak niečo nájdem 😅 cez internet by som si kúpila iba svetre, tričká, bundu a blúzky, nohavice si ale potrebujem vyskúšať 😐

gabika128
9. okt 2018

@katren ale nie ZA/MT ☹️

katren
9. okt 2018

@gabika128 akoze nie...ved v ZA v Auparku...

gabika128
9. okt 2018

@katren v ZA v auparku nemaji oddelenie a tehu vecami v HM

kathhii
autor
11. okt 2018

V HaM majú tehotenské veci, ale údajne len v Blave a to tiež len v niektorých predajniach.
V CaA v MT som videla aj tehotenské nohavice- rifle. I keď okrem teplátkov, rifiel a pár tričiek tam nič nebolo- cca 2 stojany, no bieda...
Ak pojdu naši do Žiliny na nákup tak sa pojdem pozrieť aj do toho auparku, ale asi si budem musieť kúpiť veci z netu...

vyhuelka
11. okt 2018

@kathhii v auparku je jedine predajňa Mama a ja, maju tam leginy, sukne, tričká, šaty, predlžene mikiny a tak (to isté aj v carrefoure) ale cez net nakúpiš lacnejšie ale zas pravda že to neodskúšaš... inak v ZA nie je nič...

kathhii
autor
11. okt 2018

Ešte že je ten internet, alebo by sme my tehulky chodili holé :D

janinque
11. okt 2018

Za mna aj www.zoot.sk; nejake tehotenske oblecenie maju aj tam a na Vydajniach sa da vyskusat a zobrat si len to, co sedi.

danianela
11. feb 2019

Neviem ci este pomoze, ale trička som si kupovala v Orsay , maju tam totiž niektoré stale dlhsie, ako bezne by mali byt. Toez camaieu zvykne mat dlhsie , v pohode mi zakryli velke brucho. A nohavice som mala z Hm 1 , tie som nosila cele tehu kedze som malo chodila medzi ludi.

danianela
11. feb 2019

A z bonprix som si objednávalo trička aj klasické pretoze maju take voľnejšie strihy len treba vybrať tie dlhsie trička a je to