icon

Obchody s tehotenskými vecami v Trenčíne, Ilave

jojo161
2. máj 2012

Prosím našepkajte mi baby kde najdem takéto obchody pre tehotné v okoli TN, DCA, IL....ďakujem 🙂

zuzikkaa
3. máj 2012

@jojo161 pozeram ze brusko budes mat hlavne teraz v lete,,takze ani nepotrebujes nejak extra tehu oblecko...kup si saty... dnes uz aj v normalnych obchodoch zozenies predlzene tricka a tielka + k tomu leginy 😅 a pri najhorsom mrkni na bazar a urcite si nieco vyberies...tehu veci su zbytocne predrazene a tie co sa predavaju na bazare nie su ani velmi znicene kedze sa nosia iba kratky cas 😉

jojo161
autor
3. máj 2012

Ďakujem Zuzika.....ja som chcela aj pozriet nejaké spoločenske, lebo v juny mame svadbu v rodine....bruško mám už teraz 🙂)

pucitko
6. máj 2012

@jojo161 ahoj, tehotenske veci maju aj v laugariciu v c&a, alebo pozri aj v meste oproti prioru, vedla kvetinarstva naomi je vchod, na poshodi je obchod s tehotenskym oblecenim...

jojo161
autor
7. máj 2012

@pucitko Ďakujem 🙂

aneet112
25. jan 2013

@jojo161 ahoj otvorila som si novy obchod s tehu vecami v Puchove na požiarnej ulici ......prid kuknut....niečo mam pofotene aj na www minibazar.sk.-monamona,ale tehotenske budem na modelke fotit v nedelu tak v pondelok tam pribudnu este dalsie...

aneet112
25. jan 2013

😀 😀 😀 a teraz kukam datum........

mammamoda
4. mar 2018

Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤