icon

Predávajú v Žiline v H&M a v C&A tehotenské oblečenie?

saska83
23. feb 2013

Dakujem za každú odpoveď 🙂

soldi
23. feb 2013

@saska83 bohuzial nie. som z povazskej a nikde v okoli som nevedela zohnat pekne tehotenske oblecenie, tak som si objednala cez internet znacku GAP, dvoje nohavic a sveter ma vysli okolo 50 eur 🙂

emmuska8
23. feb 2013

v Martine pri stahle predavaju tehotenske oblecko za dobre ceny 🙂

duracikova
23. feb 2013

Ahoj. Ani v jednom ani v druhom som si to nevšimla. Ale dobrý výber tehu oblečenia majú v Mirage v predajni Pre deti.

gubcikova
23. feb 2013

@saska83 v C&A predávajú tehu oblečenie a niekedy za super ceny.ja som si kúpila tehu gate za 12€

soldi
23. feb 2013

@gubcikova vazne? a to teraz niekedy? lebo ja som tam bola pred vianocami a povedali, ze nemaju ani mat nebudu 😒

gubcikova
23. feb 2013

@soldi ja chodím do tn a vždy v C&A majú veci tak neviem

annia
23. feb 2013

@saska83 Ja som si v CA v Ziline kupila bundu ked som bola tehu...nie original pre tehotne ale boala tak sirsia, aj svetre tam maju ako pre tehotne 🙂

soldi
23. feb 2013

@gubcikova ja som mala pocit, ze sa bavime o ziline, nie o trencine

saska83
autor
24. feb 2013

Ďakujem za rady budem musieť ísť tam pozrieť lebo pomaly ma už všetko tlači 🙂

dagii
25. feb 2013

ja som bola minuly tyzden v Ziline...nikde nic, nasla som akurat pekne rifle v mirage v predajni Pre deti, ale sa mi to tam zdalo velmi predrazene a ten tovar bol aj tak z Polska ako vsetko 🙂

dagii
25. feb 2013

@emmuska8 prosim ta kde presne v Martine sa nachadza ten obchod?nie som odtial ale trosku to tam poznam a chcela by som ist na nakupy, kedze internetovym obchodom moc neverim...neda sa to oblecenie vyskusat...

fifitko25
25. feb 2013

V H&M určite nie, na to som sa tam pytala...

emmuska8
27. feb 2013

@dagii vies kde je trznica stahl? tak hned vedla je taky biely domcek, maju tam reklamne tabule, tak to urcite zbadas 🙂 ked pojdes smerom od galerie po lavej strane dole mestom 🙂

dagii
27. feb 2013

@emmuska8 to je ta blizko nemocnice? v centre?

emmuska8
27. feb 2013

je to na pesej zone... nie tam pri nemocnici .... vedla je foto BaB, oproti faxcopy...pisem ti IP 😉