Skúsenosti s tehotenským vankúšom Lulu od Emi
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s tehotenským vankúšom Lulu zo stránky Emi? Bol v poriadku aj po dlhšom čase používania? Alebo viete odporučiť niečo lepšie? Páči sa mi, že sa dá použiť aj ako vankúš na dojčenie. Ďakujem

@klar25 mame ho od narodenia už šiesty rok. Už sme aj dokupovali náplň. Práve na ňom dcéra spi. Používala som ja ako tehotná, neskôr ako vankúš, občas ako zábrana proti skotulaniu sa z postele, dcéra na ňom tiež zaspáva....
Myslím ze ešte pár rokov poslúži, kým sa úplne nerozpadne.
Mame tiež od Emi
@klar25 len pozor aby nemal gulickovu výplň. Aj také som už videla
@klar25 presne tento len s takou inou oblieckou som mala a bol úžasný. Všetci kto k nám prišli mi ho kradli keď tu spali a s manželom sme sa v noci oň bili. Teraz je síce odložený v posteli ale viem ho používať aj pre bábätko keď bude treba na zabranu. A tento typ vankúša je normálny nemá gulicky
Už prišiel a súhlasím, výplň je úžasná mäkká, povlečenie z bavlny, dá sa vyzliecť a prať.. naozaj super príjemný 😊 partner mi ho hneď ukradol, že už je jeho 😄

@klar25 nie práve tento , ale podobný som mala ja pri synovi a syn potom ešte ďalších 11rokov na ňom spal, kým ho úplne nezničil 😉. Ak to báb majú zisti si výplň. Náš bol mäkší, to bolo super. Sú aj tvrdšie a sú dosť nepohodlné.