icon

Som v 20. týždni a všetko mi je malé

adriana222
7. jan 2016

Dnes som behala po dome a hladala vhodne tricko na doma. Vsetky co mam ma tlacia pod pazuchami ze my z nich trcia krize ani nehovorim. Nastastie moj chlap nosi 3xL tak som si poradila. Z predosleho tehotenstva mi ostalo len par veci a vsetky su dnes v pracke takze som nemala co na seba. To som len v 20tyzdni. Podla vahy som este nepribrala ani kilo len si pripadam opuchnuta. Aj to tehotenske co som si kupila ma tlaci pod pazuchamy musim ist nakupit este raz. Ma niekto podobne skusenosti?

charlie1980
7. jan 2016

Kupuj si lacne veci, z teplakoviny, leginy, take natahovacie, tie ti vydrzia az do konca tehu. Vrchy dlhsie, pod zadok, tie s manzetou dole vyzeraju pekne na tehulke a zmesti sa tam rastuce brusko.

adriana222
autor
7. jan 2016

Leginy nosim na von doma len teplaky obvod pasa mi nevadi je mi jasne ze este porastie. Do tehotenskeho oblecenia sa nechystam moc investovat. Staci mi len tolko aby som mala co na seba ked je vsetko v pracke. Co mam robyt ak ma tricka tlacia pod pazuchami
@charlie1980

eeffka
7. jan 2016

@adriana222 kupit si vacsie...co ine? alebo byt ako jaternica v povodnom
Tam vela nenavymyslas

mlil77
7. jan 2016

ja som nosila velkost L a moja vlastna je S alebo M........je to normalne, ja som si vetrovku nevedela zapnut prsia sa ti zvacsuju tak aj preto....

adriana222
autor
7. jan 2016

Jak je mozne ze som tak opuchnuta ked vaha ukazuje rovnako aj u doktora

charlie1980
7. jan 2016

@adriana222 No musis si kupit proste iny styl....take tie volne vrchy, preto som pisala, ze tie s manzetou dolu vyzeraju na tehulke najkrajsie...vsade volne a stiahnute manzetou. Trochu investovat musis, bez toho to nejde, inak roztiahnes saty a po tehu tiez ich nebudes moct nosit natiahnute.

adriana222
autor
7. jan 2016

@charlie1980 veru mas pravdu

charlie1980
7. jan 2016

@adriana222
Taketo napr. som mala na mysli, za 2 eura teplakova haraburda, teraz to uz len na doma nosim...tento styl.

adriana222
autor
7. jan 2016

Tak to by bolo to co hladam hadam to niekde budu mat zajtra idem na to. Ci nakupujes cez ebay
@charlie1980

charlie1980
7. jan 2016

@adriana222 Nie, moja....vtedy som kupovala vo vypredajoch, teraz by bola aj vhodna doba na taketo saty...Fakt si musis kupit aspon 5 vrchov, nejake pletene, Ale lacne, Co mozes potom zahodit, prip.este vynosit pri vareni 🙂 prip.pozri Este na Ali.

trubi
13. mar 2016

Ja som v 21 týždni a už som pribrala 15 kg. Takže tiež riešim problémy s oblečením. Tričká čo dala @charlie1980 fotku, som našťastie mala na nosenie po dome 🙂 a inak som topy nakúpila v sekáči. Našťastie to už v dnešnej dobe nie je žiadna hanba 😀

agids
27. mar 2016

Ahojte, mám na predaj nové pohodlné, elastické tehotenské tričká za dostupné ceny:
http://www.mamimodi.sk/7-tehotenske-tricka-tuniky

danielle123
1. júl 2016

Ahojte mám na predaj nové veci zo zrušenej predajne za polovičné ceny ak by ste mali záujem .

fidka79
Odpoveď bola odstránená
emminkahery
20. sep 2016

zdravím vás 🙂 ja som momentálne 2 mesiace po pôrode a musím povedať že počas tehotenstva som si musela kúpiť minimálne nohavice a tehotenské tričká, fakt odporúčam 🙂 netrápiť sa v bežných nohaviciach 🙂
nedávno som našla milú stránku 🙂 http://www.emminka.sk/

fantaghiro21
20. sep 2016

tuk nik nevazi :D...ale to pri teho je normalne..,..telo pribera...treba len trosku vacsie oblecenie kupovat .Po teho to opat padne na normalnu vahu 🙂

sunny8
20. sep 2016

Ja som cele tehu nosila svoje bezne veci :D ani jednu som nemala tehotensku dokonca ani pred porodom:D

fantaghiro21
20. sep 2016

@sunny8 ja som nemala moznost donosit ale do 23tt som nosila moje povodne oblecenie...

sunny8
20. sep 2016

@fantaghiro21 to mi je luto verim ze do buducna ti to vyjde .. Ved to a svokra stale ved daj ai tie tehotenske rifle odo mna ved teraz si tehotna potom to nevynosis a rifle som vytiahla hore a hned zo mna spali :D a ja ze naco sak sa zmestim aj do svojich siat a zbytocne by som kupovala tehotenske sak pred porodom som mala brucho asi velkosti ked sa najem a ma zduje kedze som dost chuda:D

fantaghiro21
20. sep 2016

@sunny8 ja som do piateho mesiaca nemala ani brusko skoro..vobec mi to nemenilo konfekcnu velkost (ak neratam podprsenku) V oblasti poprsia som bola napasovana ale inak som nosila vsetky moje stare handry....ale je to urcite individualne...mam PCOS...cize mozno by som nabrala prave po tom siestom mesiaci... ( som sportovo zalozena, telo si pamata...)

sunny8
20. sep 2016

Mne prsia len trosicku nabrali na objeme a tersz este horsie ako predtym ale neriesim to splnili svoj ucel a chvalabohu manzelovi sa pacia tske ake su 🙂 napr jedna od nas z dediny pribrals z 80kg na cca 120 co bolo aj dost vidno uz neveddela v com ma chodit ked isla do mesta alebo na poradnu je to individualne kazda sme ina 🙂 mozem sa opytat co je to PCOS? Mozno blba otazka ale este som to nepocula nikdy teda mozno nie prave ako tuto skratku

sunny8
21. sep 2016

@fantaghiro21 vedela som ze to poznam len nie pod skratkou 🙂

kristinatomi
5. mar 2018

https://www.bimbishop.sk
Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením, hračky, kojenecké potreby.
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľky podľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop

mammamoda
5. mar 2018

krásne kvaltiné tehotenské oblečenie na https://mammamoda.sk/2-e-shop 😍😍