Tipy na pohodlné tehotenské legíny pre menšie bruško
Poradte tehotenske leginy, ktore nie su urcene len pre 9. Mesiac tehotenstva. :D som v 5.mes, tehu veci su mi obrovske a povodne gate ma zase tlacia, nemam si co obliect. Potrebovala by som tehu leginy pre zeny v nizsom stadiu tehotenstva ale neviem najst nikde.
Dakujem. <3
Kúp o číslo alebo dve väčšie.
Bola som skeptická, ale jedny Lelosi som si nakoniec kúpila a sú super, rastú spolu s bruškom. Jedny mám z H&M- značka Move, v podobnej cene ako Lelosi, sú trošku pevnejšie, ale tiež zvládnu pupek v 9 mesiaci pri veľkosti S. Potom mám ešte jedny z Temu s vysokým pásom a nastaviteľnou gumičkou, tie boli fajn do 7-8 mesiaca a veľkosť bola M.
Ja som si kupila v hm tehotenske a aj tie move mam tiez su mi dobre. Aj nike maju tehotenske. Calzedonia.
@anonym_autor nestacia o cislo vacsie s vyvysenym pasom?🤔
@anonym_9c2974 skusim, no bojim sa ze mi budu zase siroke na stehnach.
@anonym_9c2974 skusim, no bojim sa ze mi budu zase siroke na stehnach.
@anonym_autor ja som zozaciatku kupovala vacsie o cislo
@anonym_autor Ak lacnejsie tak super ma lidl esmara 👌🏼a ak kvalitnejsie tak ja som mala z calzedonie 😉
@anonym_autor tiez odporucam lidl, na tych par mesiacov akurat. A ak si nemas co obliect (ja leginy mimo domov a gym nenosim), tak maju aj fajn vyber vyslovene tehotenskeho oblecenia, napr jeans, saty teho/kojacie velmi pohodlne apod. Nosim xs a nastastie to nie su tie obrovske neforemne teho veci.
Kúpila som aj z bonprixu a aj z Lidla, z bonprixu sú lepšie. Ale nosila som ich až keď mi začalo rásť bruško. Bola som medzi veľkosťami, najprv som nosila tú menšiu a teraz v siedmom mesiaci pomaly začínam tú väčšiu, nakoľko som pribrala už aj na stehnách a zadku a aj bruško je väčšie

@anonym_autor nestacia o cislo vacsie s vyvysenym pasom?🤔