icon

Vložky do podprsenky

6. mar 2023

Ako dlho ste nosili po pôrode vložky do podprsenky?

motogirl699
6. mar 2023

Celý čas ako som kojila

tani777
6. mar 2023

Do cca 15-18m,kym sa neustalila tvorba mlieka,hlavne v noci mi zvyklo riadne tiect vsade 🙈 odporucam investovat do pratelnych 🙂

petamich
6. mar 2023

ja som potom asi zazracna, ked pozeram na baby nado mnou, ja som pouzivala tak 4-5M a potom uz netieklo, ked sa ustalila tvorba

nevenka
6. mar 2023

Pri prvom a druhom dlhsie, ale hlavne to prve dieta, to som bola mokra furt, pri tretom asi 3 mesiace a teraz mam stvrte, ma 2 mesiace a uz nenosim, len vynimocne si dam, ked idem niekam von a na dlhsie to bude. Pre istotu. Ale ja mam velke prsia, ja mam dojem, ze sa viac akoby vie v nich "nazbierat" a netecie to hned von. Tak laicky povedane.

kaca222
7. mar 2023

Som 6 mesiacov po pôrode a stále nosím, nonstop. Keď sa rozhodnem “nechať chvíľku navolno”, hneď to oľutujem 😃

petamich
7. mar 2023

@nevenka mam male prsia, kazdy stale riesil, ze nechape, ze kojim a nic mi von netieklo po par mesiacoch som pouzivala uz len pre istotu 🙂 neviem mne sa nezda, ze podla velkosti prs je v prsniku aj rozna velkost zbernej nadoby 😅 ale mozem sa mylit, mam jedno dieta, tak mam len tu jednu skusenost

summer23456
6. nov 2023

Baby a akú značku tých tamponov ste používali?