Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenostiKozmetika a hygienaČistiace a pracie prostriedky
Čistiace a pracie prostriedky
Upratovanie nie je vždy med lízať. Občas je to pot, drina a poriadna „makačka“. Každá z nás však zbožňuje ten pocit čistej a upratanej domácnosti. Zbaviť sa posledného zrnka prachu, vyleštiť okná či prevoňať domov práve vypranou bielizňou však nie je také náročné, ak máte po ruke tých správnych pomocníkov v podobe čistiacich a pracích prostriedkov.
Nové v kategórii Čistiace a pracie prostriedky (95)
Hodnotenia a skúsenosti s čistiacimi a pracími prostriedkami
Máš skúsenosť s čistiacimi a pracími prostriedkami?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Puella univerzálny čistič
Všetko v jednom
Neverím na zázraky menom všetko v jednom čističi, ale teda… Ja som si naozaj dala záležať, aby som mu dala zabrať a otestovala ho. Varná doska vyčistená, linka (dvierka, pracovná doska aj spotrebiče z vonkajšej strany), to všetko tento čistič zvládol. Skeptická som bola pri zrkadlách a oknách, avšak musím povedať, že doteraz bol jediným víťazom a pomocníkom bežný čistič (známy názov na o..), ale Puella univerzálny čistič ho úplne nahradil a zatienil. Zrkadlá a okná som postriekala len čističom a zotrela a okno aj zrkadlo ostali bez čmúh, takže tento čistič už u mňa zostáva. A áno, vyskúšala som aj na utieraní prachu. Neodporúča sa používať na niektoré povrchy, tak si to radšej vzadu prečítajte.
Nádherná voňa, po celom byte. Ale taká jemná, nie tak výrazná ako pri olejoch.
Dala som aj do parného mopu a naozaj jeden z mála prípravkom po ktorom mi neostali čmuhy na podlahe, čo je za mňa veľké plus :)
Nádherná voňa, po celom byte. Ale taká jemná, nie tak výrazná ako pri olejoch.
Univerzálny prací gél Puella na všetky typy bielizne
Pre tie, ktoré sa nechcú vzdať gélu
Za mňa určite pracou silou rovnako dobrý ako pásiky, čiže vyberie aj odolnejšie škvrny, nemá výraznú vôňu (tú však pri používaní olejov ani nečakám)
Nemám žiadne výhrady, akurát mne vyhovujú oveľa viac pásiky :)
Nemám žiadne výhrady, akurát mne vyhovujú oveľa viac pásiky :)
Puella prací gél na čiernu bielizeň
Čierno čierna
Čierna je druhá najčastejšia farba mojich vecí, aj teda nás celej rodiny. Aby sme predišli zašednutiu(nakoľko používam susičku) perieme v špeciálnom gély na tmavé prádlo. Čierna ostane pekne čierna. Netreba ho dávať do nádržky veľa, takže dlho vydrží ;)
Puella prací gél na bielu bielizeň
Biela nech je bielou
V mojom šatníku je gro bielych a čiernych tričiek a poviem pravdu, že som si nikdy neprala v špeciálnych pripravkoch na biele a tmave.
Tričká mi však začali šednúť, takže som sa rozhodla pre túto voľbu.
Zatiaľ som spokojná s udržaním bielej farby
Tričká mi však začali šednúť, takže som sa rozhodla pre túto voľbu.
Zatiaľ som spokojná s udržaním bielej farby
Parfum na pranie Puella
Prádlo musí voňať
Vyskúšala som viacero značiek, ale vždy som sa vrátila len k Puelle. Mám svoje obľúbené vône, ktoré obmieňam. Prádlo cítiť aj po niekoľkých týždňoch v skrini, a aj na odložených sezónnych veciach :)
Dcéru mám miernu atopičku, avšak nikdy sa mi nestalo, že by sme sa z oleju vyhádzáli. Používam to bežne aj na jej prádlo, a jedinú reakciu akú dostaneme, je, že v čom perieme ;)
Puella univerzálne pásiky na pranie
Najednoduchšie pranie
Pri malej kúpelni (a nielen pritom) oceníte tento skladný výrobok. Pásiky som skúšala aj inej značky a nie vždy mi poriadne vyprali prádlo,prípadne sa stalo, že sa mi pásik nerozpustil. Tu musím povedať, že pri týchto sa mi to nestalo. Pásiky sú navyše hypoalergénne, bez vôni, a naozaj vyperú aj odolné škvrny. Odporúčam pozrieť dávkovanie, pri odolnejších škvrnách. Inak ideálny pre častých cestovateľov ;)
Cestovný čistiaci prostriedok na fľaky v tube Denkmit
Skvelá vecička
Cestovný čistiaci prostriedok nesmie chýbať v mojej kúpeľni. Je to cestovný čistič, no ja ho naplno využívam najviac doma.
Čistič ovocia a zeleniny
Šikovný pomocník do každej kuchyne. Hlavne ak máte malé detičky a chcete ich chrániť od postrekov atd., ktoré producenti používajú na ovocie a zeleninu. Keďže je prípravok prírodný, tak nemusím mať obavy, že na ovocí a zelenine ostane nejaká chémia. Veľmi sa mi páči veľké balenie s praktickým postrekovačom. Skutočne stačí iba nastriekať a opláchnuť. Umývanie nebolo nikdy ľahšie a výsledok je vidieť.
Ekologicky prací gél
Ako prvé ma očarila príjemná jemná nevtieravá vôňa. Prádlo po vypraní krásne vonia a jemná vôňa pretrváva aj po vyschnutí prádla. Je pravda, že sa horšie dávkoval z vrchnáka, keďže je veľmi hustý, ale svoj účel splnil a prípadná úprava nádoby je len odporúčanie výrobcovi. Ako veľké plus beriem, že je z prírodných zložiek a teda vhodný aj pre malé detičky a ekologický. Nie je potrebné veľké množstvo pretože potom bude viac peniť. Určite odporúčam.
ATTITUDE Baby Leaves™ Ekologický odstraňovač škvŕn na detské prádlo v spreji, 800 ml
Super eko odstraňovač škvŕn
Na tento ekologický odstraňovač sa naozaj môžeme my mamičky spoľahnúť. Nielen, že je bezpečný pri manipulácii a šetrný k prírode, ale hravo si poradil aj so škvrnami od ovocia, trávy aj mastných škvŕn. Jediné, čo sa mi nepodarilo vyčistiť, ale chcela som to skúsiť, boli škvrny od potu na manželových košeliach. Avšak to neberiem ako negatívum, keďže to sa mi nepodarilo doposiaľ so žiadnym odstraňovačom.
ATTITUDE Baby Leaves™ Prírodný prípravok na umývanie ovocia a zeleniny 800 ml
Praktickejší! Nahradil moju sódu :)
Bola som zvyknutá umývať v čistej sóde s vodou, ale toto je oveľa praktickejšie. Mám ho nad drezom a len streknem, opláchnem a jeme. Páči sa mi zloženie a hlavne žiadna vôňa. A keď mám toho veľa, čo chcem umyť, dám to do veľkej misy, postriekam, opláchnem, osuším a hotovo! 🍀✅✌️
Na mastné aj na ovocie
Malé deti = škvrny mastné aj od ovocia. Na tepláčikoch bol mastný fľak, postriekala som a hneď prala na 40. Všetko ostalo super čisté, nebolo treba nič iné. Skúsila som aj na staré škvrny od ovocia na tričkách a zabralo. A tiež na plátenné tenisky, capačky a balerínky 😁 a vypralo ich tiež. Ostali čisté, krásne a bez škvŕn.
Svieža nenásilná vôňa
Prekvapilo ma, že ho stačí naozaj máličko a dosť pení. Použila som najskôr na záclony a závesy a vôňa je veľmi jemná a príjemná - nič ako Ariel a Silan, či iné chemické vône. Detské oblečenie je super vyprané, svieže. Jediné, čo by som zmenila, je vrchnák. Keď som v ňom dávkovala gel a potom som zavrela balenie, zvyšky gelu stiekli po fľaši. Keby mal vrchnák inak riešené vnútro, bolo by to super.
Sprej na fľaky
Funkciu splnil, fľaky odstránil.
Gél na detské prádlo
Tento gél mi moc nevyhovuje, pretože ja som veľmi náročná na pracie prostriedky a aviváže. Nepáči sa mi viac-menej kvôli vôni, ale inak si myslím, že funkciu spĺňa. Stačí malé množstvo a dosť pení.
Prípravok na umývanie ovocia
Tak toto je super! Veľmi sa mi páči, že je v spreji, takže len postriekam a umývam👌 Je bez vône a oceňujem veľké balenie!
Prací gél pre najmenších
Jemný, prírodný prací gél, s jemnulinkou vôňou. Mojím čerstvo narodeným dvojičkám úplne vyhovuje. Určite treba vyskúšať!
Odstraňovač škvŕn
Výborný odstraňovač. Odstránil fľaky po tráve aj od krvi. Stačí nastriekať, takže som nebola zababraná 😄. Plusom je, že je úplne prírodný a vhodný aj pre najmenších. Super!
Skvelý pomocník
Používam mydlo na ovocie a zeleninu inej značky, ale aj toto je dobré.
Šikovný pomocník
Šikovný pomocník, ktorý sa určite hodí do každej domácnosti. Jednoducho umyje ovocie a zbaví ho všetkých nečistôt .Veľká spokojnosť, určite ho budem kupovať stále.