Detská zubná pasta a kefka Curaprox kids
Kazizúbkovia, malé príšery, ktoré okupujú ústnu dutinu aj tých najmenších. Potvorky, ktoré si z detských úst s radosťou spravia inter hotel a zbaviť sa ich bez pomoci je takmer nemožné. Vtedy na scénu nastupujú superhrdinovia z radu Curaprox kids, ktorí hravo Kazizúbkov z detských úst vyženú. Lebo zdravé zúbky začínajú pri dôslednej ústnej hygiene.
Udatnú dvojicu tvorí Zubná kefka Curaprox kids s 5 500 ultra jemnými a špeciálne skrátenými vláknami, ktorá je unikátnou kombináciou účinnosti, jemnosti a odolnosti. Je vhodná pre všetky deti od 4 rokov.
Video: Aj umývanie detských zúbkov môže byť zábava: Curaprox vám ukáže, ako na to 🙂
Zubné pasty Curaprox kids chránia zuby vďaka fluoridu, xylitolu a prírodným enzýmom, ale aj zložením bez akýchkoľvek škodlivých látok. Čo však obsahujú?
- enzýmy podporujúce prirodzenú obranyschopnosť úst
- brezový cukor xylitol, ktorý pôsobí proti baktériám zubného povlaku
- rôzne množstvá fluoridu sodného
- sú bez agresívneho penidla SLS, umelých farbív či parabénov
- v obľúbených ovocných príchutiach

Čisté zuby sa nekazia a platí to aj pri tých najmenších. Na to je však potrebné dostať z úst baktérie spôsobujúce zubné kazy a zápaly ďasien. S novými pomocníkmi Curaprox kids to s vaším dieťaťom hravo zvládnete.
Mamičky z Modrého koníka hodnotili produkty Curaprox kids:
Podrobné recenzie
Všetky podrobné recenzie...Najnovšie články
Hodnotenia a skúsenosti s detskou zubnou pastou a kefkou Curaprox kids
Skúšame Curaprox
- Vôňa
- Kryt na kefku
- Praktický pohárik
- Nálepky k poháriku
🌿🦷🦷🩷🩷🩷My sme pripravení a vy? 🩷🩷🩷🦷🦷🌿
Kefka a pasta išli s nami všade, keďže syn má strojček a po každom jedle si umýva zuby.
- 🪥Kefka🪥bola mäkká, príjemná, dobre sa s ňou umyli aj zadné zuby.
- Má ochranný kryt na štetinky
- Nedráždi ďasná
- Drží tvar
- Šikovný a spratný pohárik
- Pasta je veľmi dobrá, syn chválil.
- Keď rozložís krabičku, je tam zábavka pre deti
- Nálepky sa páčili, super pre detičky okolo 3 - 4r, určite sa budú tešiť.
Testovanie Curaprox kids
- Ľahko uchopitelné kefky
- Výhoda vrchnáčika na veľkej kefke
- Kefka pre menšie deti dobre tvarovaná
- Jemné štetinky na kefkách
- Dobrá a príjemná chuť a sviežosť pasty
Testovanie detskej kefky a pasty Curaprox
- Kvalitné štetinky, ktoré dobre čistia zuby aj pri ultrasolft
- Veľké množstvo štetiniek, ktoré vyčistia zub po celej ploche.
- Prijala by som aj pri detských kefkách rôzne farebné edície.
Curaprox Kids balíček
Kefky Kids sú naozaj prispôsobené veľkostne pre deti od 4r, keď majú deti už 20 zúbkov. Melánia používala curaprox pre dospelých, ale po testovaní jej viac vyhovuje Kids kefka. Vraj sa lepšie dostane aj k zadným zubom. Medzizubné kefky červené - dostať aj v iných veľkostiach. S držiakom sa najlepšie používajú.
Ďalej sme testovali omaľovánku, ktorú dievčatá hneď využili, plastový pohárik, na ktorý si dievčatá mohli nalepiť nálepky. No a penové príšerky - kazizúbkovia potešili najmladšiu 😊.🥰Mária sa s nimi veľmi rada hrá a kúpe. Zajtra vezmeme aj do bazéna 😊. Manžel prišiel na to,že aj na chrbte držia 🙈😂
Nemám čo vytknúť.
- Jemné kefky
- Veľkosť prispôsobená pre deti 4-12r
- Zubné pasty majú výbornú chuť, sú bez penidla (toho som sa bála, či nebude toto prekážať,ale je to naozaj super a odporúčam vyskúšať)
- Balíčky sú motivačné
- Pohárik je super, dajú sa naň nalepiť nálepky
- Omaľovánka pre deti, kde spoznajú kazizúbkov a dozvedia sa aj ako proti ním bojovať
- Krabička zo zubnej pasty má z druhej strany prekvapenie 😊
Testovanie detskej zubnej pasty a kefky curaprox kids
- Mäkké štetinky
- Príjemná voňa
Curaprox - správna voľba
Testovanie curaprox
Ostávame aj naďalej pri našej obľúbenej značke.
- Farebnosť
- Možnosti výberu jemnosti
Špičková kvalita Curaprox zo Švajčiarska 🇨🇭
Testoval malý Branko, u nás nič nového, pretože ju používame už veľmi dlho, celá naša rodinka. Neviem si predstaviť inú značku, berieme ju ako našu každodennú súčasť v našom živote.
Milujeme CURAPROX 🪥🦷 a naše zúbky tiež 😉. Naše odporúčanie:
🦷 pravidelné čistenie malých perličiek
🦷 odkladanie si mliečných zúbkov do špeci krabičky
🦷 pravidelné 2x do roka kontroly u zubárky
🦷 dočisťovanie zúbkov mamičkou alebo ockom
🦷 čítanie knižky Veľké čistenie zúbkov v ZOO ( pre malých bojovníkov pri umývaní zúbkov)
- Zubná pasta obsahuje prírodné enzýmy
- Xylitol, brezový cukor
- Nepení
- Ovocné príchute
- Bez farbív
- Motivačná papierová krabička so zúbkami
- Bezplatná registrácia Zubná karta, výhody, 50% zľava na prvú curaprox kefku
- Kefka, recyklovateľná ( vyrábajú do škôl separované koše na plasty a papier, 100 ks = 1 kôš)
- Krásne farby
- Mäkkučké a husté štetinky
- Výhodné detské balíčky v e-shope
- Bonus ÷ samolepky, tetovačky, maľovanka a pohárik
- Cez Q kód vypočutie motivačnej rozprávky
Patrik zbožňuje umývať si zúbky
Takže za nás odporúčame 👌👌👌
- Kefky sú mäkké a kvalitné
Testovanie súpravy Curaprox
- Mäkké štetinky na kefke
- Dobre sa drží v rúčke
- Pekná farba
- Pasta má dobrú hustotu
- Chuť príjemná, neštípe
- Pohárik sa dobre drží a nekĺže keď je mokrý
- Cena
Curaprox ako cesta k zdravým zúbkom
Keď sa nám narodilo prvé dieťa, voľba bola jasná...Ešte aj hrýzatko mal od značky Curaprox. Dodnes má syn krásne biele, zatiaľ, ešte mliečne zúbky. Ešte máme doma štvorročnú slečinku. Neviem, ako je to možné, no tá má zúbky fľakaté. Čistíme ich rovnako ako synovi - dvakrát denne aj s dočistením. Veľkým pomocníkom sa nám stala aj jednozväzková kefka Curaprox.
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
Zubnú pastu Curaprox sme doteraz obchádzali - naozaj neviem dôvod. 🤷♀️ A robili sme chybu. Ako veľkú výhodu by som uviedla, že nepení. U nás bol vždy problém, že pri dočisťovaní tiekla deťom pena z úst ako gejzír. Deti si pochvaľujú aj príchute (melónová 👌). Stačí jej máličko, teda aj veľmi dlho vydrží.
Ostáva mi už len veriť, že chráni zúbky pred kazom. To veru ohodnotiť neviem, ale zúbky sú pekne vyčistené - to je základ.
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
Ešte by som rada spomenula, že pohárik, nálepky, tetovačky a omaľovánky sú veľký motivačný prvok. Pohárik deti oblepili nálepkami a tetovanie išlo na dračku. Aj takéto detaily dokážu spestriť každodennú rutinu. Uvítala by som, keby boli súčasťou balení. ❤️
- oblá špička
- husté štetinky
- pestrá paleta farieb zubných kefiek
- postačuje malé množstvo pasty
- pasta nepení
- chuť pasty je skvelá
- pri dvoch deťoch (4 a 6 ročných) je potrebné mať dve rôzne pasty
S curaproxom si čistí zúbky hravo :-)
- +Kvalita kefky
- +Hustota štetiniek
- +Príjemná vôňa pasty
- +Dávkovanie pasty
- +na detskú kefku by som dala nejaký motivačný obrázok
Čistiť zúbky s deťmi zdravo, s Curaproxom zvládneš hravo!
sladkosti vždy rada hryzká.
Ale pozor Eminka, keď sladké
v zúbku zaspinká.
Môže vzniknúť zubný kaz,
zničí zúbok, ba i viac.
Preto si vždy čisti zúbky,
nech tvoj úsmev žiari z hĺbky.
K zubnej kefke pastu daj, a vždy
čisté zúbky maj!
Uplynulé dva prázdninové týždne nám spestrilo testovanie detských zubných kefiek a pást.
Farebná, veselá krabica s postavičkami kazizúbkov deti zaujala a pribalená omaľovánka s krátkym príbehom ich udržala na nemalú chvíľu doslova bez dychu. Keďže prázdniny sú dlhé a každé dieťa sa rado hrá, práve tento milý balíček splnil nad moje očakávanie niekoľko úloh. Okrem omaľovánky v ňom deti našli aj nálepky a tetovačky. To bolo radosti! Kým Matúško kreslil, Ema už vystrihovala tetovačky a Adam bojoval s nálepkami...
Prvotný ošiaľ pominul; deti spokojné, potetované, kúpeľňa olepená farebnými nálepkami; z príbehu bolo jasné, ze Cukrožrút nie je náš kamoš.
Zašuchotal obal, aj zuby okúsili svoju silu a prvá kefka bola v šikovnej rúčke vonku z obalu. Druhá. Potom tretia. A dve pasty ako bonus!
Malí tetovači-testovači boli v sekunde pripravení.
Najmenší Adamko testoval modrú kefku pre detičky od 0-4rokov a menšiu zubnú pastu s ovocnou príchuťou.
Zubná pasta mala príjemnú ovocnú chuť. Neobsahuje parabény a má nízky obsah fluoridu. Postačí jej použiť naozaj máličko. Pasta nepení, jej chuť je nenútená, jemná, akoby v pozadí ovocná. Po čistení sa snažíme deti učiť ju len vypľúvať, ústa nevyplachovať, aby sa z nich nevymil fluorid.
Nedajte sa preto prosím, zmiasť obrázkom. Náš Adam rozhodne nie je minimalista. Pastou nešetril. A taktiež je tak trochu rebel. Vodu miluje, takže navzdoru odporúčaniam pusinku poctivo vypláchol viac ako je bežné. Aj také dni sú, čo si budeme hovoriť?!🙂
Zubná kefka inak obsahuje až 5500 jemných vláken. Má mierne zaoblenú špičku prispôsobenú detským ústam, a tak zabezpečuje jemné a účinné čistenie v každej štrbine detskej dutiny. Rukoväť je poddajná a prispôsobená úchopu detskej ručičky. Kefku nájdete v dvoch dostupných veľkostiach pre deti od 0 do 4rokov a od 4 do 12 rokov.
Emka s Matúškom, naši starší ochutnávači, otvorili zubnú pastu s vyšším obsahom fluoridu, určenú pre deti po 6.roku a veľmi si ju chválili. Emka si v ten večer umyla zúbky, ak správne počítam, dvakrát.
Zubnú pastu aj kefku sme si už predstavili, poďme sa teda pozrieť, ako má vyzerať správne čistenie zúbkov!
Správne čistenie detských zúbkov začína krúživými pohybmi po vonkajších zuboch, ďalej smerom hore a dole po vnútorných povrchoch, a aj keď to môže byť niektorým nepríjemné, čistenie jazyka na záver je veľmi dôležité.
Čistenie zubov ráno a večer je u nás samozrejmosť, a našťastie, nenútená záležitosť, tak ako aj používanie medzizubnej kefky a návšteva zubára od 2.roku 🙂
Na záver, ak by sa našiel niekto, komu sa zdá cena produktov privysoká, ZÁKAZNÍCKA ZUBNÁ KARTA so zľavami z nákupu poteší nejedného verného (i občas neverného) zákazníka.
Okrem klasických, nám známych, zubných pást a kefiek sú v ponuke aj hryzadlá, cumlíky, držadlá na cumlíky, a baby set, ktorý je správnou voľbou, ak má už vaše bábätko každú hračku a neviete čo darovať, darujte mu základ pre zdravé zúbky.
Ďalej sú to medzizubné kefky a nite. Cestovný set, ktorému bude isto vďačný každý nadšenec Curaprox v dovolenkovom období.
O skladacej kefke som sa dozvedela z webu, to je pre mňa zaujímavá "novinka"...
Nesmiem zabudnúť spomenúť aj pestrofarebné zubné pasty, ktoré zabezpečia šetrné bielenie; tie máme s mužom odskúšané asi všetky. Na ich sviežu, nenútenú príchuť sa naladí pravdepodobne každý.
A pre čo si prídeme do predajne nabudúce? V tom už má jasno Matúško. Špeciálna grafiti edícia ho zaujala na prvý pohľad.
Privítali by sme na nej snáď už len farebnú potlač pre teenegerov.
Tím Curaprox, robíte to výborne! Naše deti sa pri testovaní nasmiali, tvorili, zabavili, niečo nové sa dozvedeli a zúbky s radosťou ošetrili. Takže do nového dňa poctivo len s čistým a zdravým úsmevom.
- 🙂Zákaznícka karta CURAPROX
- 🙂široký výber
- 🙂kvalitné zubné kefky a pasty prispôsobené veku dieťaťa
- 🙂svieže, ovocné príchute
- 🙂pestré farby, ktoré deti zaujmú
- 🙂nenútený, milý koncept Kazizúbkov, nálepky, a tetovačky, ktoré hravou formou privedú aj to najtvrdohlavejšiu hlavičku k pravidelnému čisteniu zúbkov
- ☹ potešila by tematická potlač napr. Kazizúbka na detskej kefke; graffiti zubná kefka pre väčšie deti, nielen vymakaný obal, ktorý sa po rozbalení stratí v koši
Perfektná Curaprox
S melónovou pastou boli decká najspokojnejšie. Krásne vonia.
Páči sa mi farebná kombinácia kefiek pre dospelých. Na detských kefkách do štyroch rokov by mohol byť aj nejaký detský motív. Inak super. ☺️
Perfektne vymyslená krabička pre malé deti, s pohárikom, kefkou, pastou, omaľovánkou. Všetko na jednom mieste. Krabička od pasty vyrobená aj ako vystrihovačka 👍
Spokojní sme a ostávame verní ☺️
- Jemné štetinky
- Farebná kombinácia
- Melónová príchuť detskej pasty
- Omaľovánky, tetovačky, nálepky
- Ľahko uchopiteľná kefka aj pre malé rúčky
Curaprox kids 1*
- Ľahkosť používania
- Kefky nedráždia zúbky a ďasná
- Dobre sa drží v detských rúčkach
- Úžasný motivačný materiál - tetovačky, omaľovánky a nálepky, deti hneď zaujali
- Cena je vyššia v porovnaní s inými značkami
Najlepšia jahodová
Kefke aj paste ostávame naďalej verní.
- Jahodová príchuť bez mäty
- Tvar a množstvo štetiniek kefky
- Vyššia cena v kamenných predajniach, ale vždy sa dá nájsť za super cenu na nete
Curaprox kids
Nový dizajn je podobný dospeláckej kefke, čo je plus pre deti.
Pohárik sa deťom páčil a pekne sa naučil aj 4ročný syn si vyplachovať ústa.
- Pekný farebný dizajn
- Funkčnosť
- Pasta štípe deti
- Cena drahšia
Curaprox kids
Curaprox je jednotkou na trhu
Kefka s 5 500 ultra jemnými vláknami je zárukou účinného a šetrného odstránenia povlaku. Vlákna sú jemné, husté a po novom majú vylepšenú odolnosť. Vlákna sú mierne skrátené, vďaka čomu lepšie odolávajú aj prílišnému tlaku a iným mechanickým opotrebovaniam malého oduševneného bojovníka proti Kazizúbkom. V detskej rúčke kefka super sedí. Jemné vlákna dokonale zbavia zúbky nečistôt, no sú ohľaduplné k zubom a ďasnám.
Curaprox pasty ma zaujali svojim šetrným zložením, rešpektujúcim potreby detských zúbkov. Proti zubnému kazu chránia čo najprirodzenejším spôsobom, prostredníctvom enzýmov, ktoré sa prirodzene vyskytujú v slinách, antibakteriálneho brezového sirupu xylitolu a fluoridu. Neobsahujú potenciálne škodlivé či dráždivé látky. Vďaka nízkej hodnote abrazivity sú šetrné k zubnej sklovine, neobsahujú penidlo SLS, parabény, umelé farbivá ani alkohol.
- vlákna jemné, husté a po novom majú vylepšenú odolnosť
- zárukou účinného a šetrného odstránenia povlaku
- uhľaduplné k zubom a ďasnám
- pasty majú šetrné zloženie, rešpektujúce potreby detských zúbkov.
- minimalistický dizajn, ktorý nie je pre deti až tak lákavý
Testovanie Curaprox kids
- Ľahko uchopiteľná pekná kefka
- Viacero príchutí pasty
- Vysoká cena
Zubné pasty a kefka Curaprox
- Jemnosť
- Ideálna veľkosť pre detské ručičky
- Originálny vzhľad
- Pružnosť štetiniek, ktoré držia tvar
- Na kefke mi chýba detský motív
Zdravé a silné zúbky s CURAPROX KIDS
To bolo radosti, keď deti zistili, že v balíčku nie je jedna zubná pasta, ale hneď tri príchute a teda, že konečne môžu rozbaliť po pár dňoch inú príchuť zubnej pasty. :) Nemôžem povedať, že by im niektorá príchuť chutila viac a iná menej, s radosťou sa púšťajú do umývania zúbkov a majú radosť, keď si každý deň môžu vybrať inú príchuť pasty. Ja, ako rodič, som ocenila maličký otvor na vytláčanie zubnej pasty, pretože deti sú niekedy schopné vytlačiť si na kefku polovicu tuby. :)
Zubné kefky CURAPROX KIDS sú robené na podobný spôsob ako tie dospelácke, a tie ja, ako mamička, veľmi dobre poznám a nedám na ne dopustiť. Keďže deťom zúbky vždy dočisťujeme, vyhovovala nám veľkosť zubnej kefky, dobre sa s ňou manipulovalo v ústach. Keďže hlavica bola menšia, dostali sme sa s ňou na všetky potrebné miesta v ústach.
Bola to naozaj veľmi dobrá skúsenosť. Ďakujeme.
- príjemná chuť zubných pást
- maličký otvor na vytláčanie zubnej pasty
- jemné štetinky a malá hlavica zubnej kefky
- cena
Curaprox kefka s pastami
- mäkké štetinky
- rôznorodosť príchutí pást
- vhodná pre malý chrup
- možno vyššia cena produktu, avšak za tú kvalitu to stojí
Umývanie zúbkov
- Šetrné štetinky
- Veľkosť
- Pasta má krásnu vôňu a príjemnú chuť
Testovali sme Curaprox kids
Keď sme začali zúbky čistiť, zaujala ich chuť a príjemná vôňa. Ocenili jahodovú príchuť. Ja som zasa ocenila, že pasta je bez umelých farbív a pri čistení veľmi nepení.
Čo sa týka zubnej kefky, mala mäkké jemné štetinky, ktoré nedráždili ďasná a dobre sa nimi vyčistili všetky detské zúbky. Veľkostne kefka sadne do detskej rúčky. Dizajn pasty - príšerky tiež zaujal.
Takže máme veľmi dobrú skúsenosť s touto značkou a odporúčame ju aj iným. :)
Po chorobe vymeniť kefku!
- Veľkosť zubnej kefky
- Mäkké príjemné štetinky
- Rozmanitost zubných pást bez SLS
- Prírodné sladidlo
Super kefka
Dcérka má 2 rôčky, tak zatiaľ zubnú pastu nepoužívame, ale oboznamujeme sa s kefkou. Curaprox je ideákna jemná kefka pre detičky, ale aj pre dospelých.
Ja ju tiež používam dlhé roky a za inú by som ju nevymenila.
Má jemné štetinky všade sa s ňou dostanete...
- jemné štetinky
- malá hlava vyčistí super aj posledné zúbky
- perfektne sa drží v ruke
- pekné farebné prevedenie
- asi len jedna cena
CURAPROX pasta a kefky CURAPROX ☺️
Na výber hneď 3 príchute zubnej pasty:
-jahoda
-mäta
-červený melón
Začali sme hneď s jahodou.
Pasta sa dcérke veľmi páčila, hlavne jej vôňa a chuť. Mala pocit, ako keby žula jahodovú žuvačku. ☺️
Táto pasta je bez fluoridu, takže je bezpečná hlavne pre menšie detičky, čo je fajn.
Ďalšia v poradí bola mäta.
Tá bola trochu zaujímavá tým, že bola jemne mentolová, nebola úplne sladká ako jahodová. Bola taká osviežujúca. ☺️
No a poslednú sme testovali červený melón.
Do nej sa dcérka zamilovala taktiež prirovnávala vôňu a chuť pasty k voňavému melónu.☺️
Kefka splnila všetko. Dcérka si pochvaľovala, tvrdosť štetiniek vyhovovala. 😉
- Bezfarebná číra pasta, čo je super, hlavne, keď sa stane nehoda, nevidieť to tak, ako keď je pasta biela. 😉
- Vôňa
- Balenie také akurát „do ruky"
- Veľká škála príchutí
- Nenašli sme žiadne
Skúsme to s Curaprox Kids :)
Pasta sa najviac u nás osvedčila jahodová, no deti vo všeobecnosti túto príchuť vyhľadávajú vo všetkom, od jogurtov, cez čaje až po mydlá, takže to ma neprekvapilo. Druhé miesto získal melón, vďaka svojej sladkej príchuti a na poslednom sa umiestnil mentol, lebo skrátka naše deti veľmi tieto mentolovo-štipľavo-dospelácke príchute neuprednostňujú. Mne osobne sa pozdávajú všetky tri. Zúbky sa s kefkami čistia veľmi dobre ale, samozrejme, používame aj iné metódy na dočistenie, napr. medzizubných priestorov, no účel, na ktorý sú určené, spĺňajú na 100 %, kefky budeme naďalej používať od Curaprox. Čo sa týka zubnej pasty, tak po mentolovej už asi v obchode nesiahneme, ale jahoda si u nás určite nájde uplatnenie. :) Ďakujeme za možnosť testovať produkty Curaprox Kids, rozhodne to je cenná skúsenosť.
- Veľkosť a tvar zubnej kefky - dobre padne do detskej rúčky
- Jemnosť štetín zubnej kefky - vhodné aj na citlivé zúbky/ďasná
- Rôznorodosť príchutí zubných pást v detskej rade Curaprox Kids
- Dostupnosť zubných kefiek, nakoľko sme dokupovali aj pre druhého „testera", aby neboli hádky, mali sme trocha problém zohnať ju :)
- Mentolová zubná pasta u nás veľmi neobstála, vedú skôr vyslovene detské príchute
Testovanie Curaprox
- kefka má jemné štetiny
- nedráždi ďasná
- pekný dizajn pasty pre deti
- príliš dizajnovo obyčajná kefka pre deti, chcelo by to krajšie prevedenie pre lepšiu motiváciu pre menšie deti na umývanie zúbkov
Chutné testovanie Curaprox pást a kefky
Ráno používame bežnú kefku. Na večerné umývanie zubov používame elektrickú, pretože ja ju používam už 15. rok a myslím, že čistí inak... Ale teraz k Curaproxu...
Kefka je skutočne omnoho mäkšia ako sortiment iných značiek, to bol môj test na ruke, na zúbkoch neviem porovnať... Syn však vyzeral spokojne, preto to tak určite bude. 😉
Poďme k pastám, tie som, samozrejme. testovala s ním... 😋 Sú chuťovo i konzistenciou jemné, nie veľmi intenzívne, nie veľmi hutné, teda príjemné pre deti, zloženie ako laikovi sa mi tiež páči... Neštípu, mňamkové... Všetky synovi chutili, jahoda, pepermint, melón, pretože ich strieda. Najviac ale chutila melónová. Tá chutí ako žuvačka...
Sme radi za novú skúsenosť, musím napísať, že sa radi vrátime k týmto pastám i kefke, napriek cene...
- Zloženie
- Konzistencia
- Milé prevedenie
Curaprox Kids
- Veľmi príjemné štetinky na kefkách
- Príjemná svieža chuť pastičiek
- Cena je trošičku vyššia, ale myslím, že za tú kvalitu to stojí :)
- Veľmi nepenila, chutila
- Asi žiadne
Curaprox
Zubné pasty sme skúsili až teraz a synovi sa veľmi páčila vôňa zubných pást okrem mäty.
Melónovú vôňu by som privítala aj pre mladšie detičky nakoľko má syn len 4,5 roka
- Mäkké štetiny na kefkách
- Príjemná vôňa zubnej pasty
- Viac vôní zubnej pasty aj pre mladšie detičky
Maximálna spokojnost :)
Zubná kefka Curaprox má úplne jemné štetinky, veľkosť presne vhodná na malé detské ústočká a tým pádom sa dostane až po posledné zúbky. :) Dcérka má 7,5 roka a umývanie sa jej veľmi páčilo, najviac sa jej páčila nová príchuť pasty - melónová. :) Doteraz sme o takej ani nepočuli. Aj pri jemnom detskom umývaní dôkladne vyčistila zúbky (čo sme skontrolovali fialovou tabletkou na znázornenie plaku na zuboch). Doteraz sa jej umývanie zubov moc nepáčilo, doslova sme jej museli prikazovať, aby si ich išla umyť. Teraz ide sama dobrovoľne. :)
- ideálna veľkosť kefky
- mäkké štetinky
- dôkladné vyčistenie
- super príchuť zubných pást
Testovanie Curaprox
Dcérka je zvyknutá na Curaprox zubnú kefku, keďže ju používame od jej 1. zúbka, ale so zubnou pastou sme sa stretli prvýkrát.
Keďže bola zvyknutá na inú značku zubnej pasty, tak som čakala na reakciu, ale tá bola výborná. Už inú pastu ani nechce, takže prechádzame na nový druh zubnej pasty. 😊
- Skvelá chuť zubnej pasty
- Pekná farba zubnej kefky, čo deti zaujme
- Mäkké štetinky
- Trošku vyššia cena zubnej pasty
Naša skúsenosť s Curaprox
- Mäkké štetiny
- Výborná chuť detských pást
- Výborná vôňa
Curaprox
Detská kefka od Curaprox je úžasná v tom, že je mäkučká a nedráždi dasná. Je to skvelý pomocník pre krásne a čisté zúbky našich najmenších. :)
- Skvelá chuť pasty
- Rôzne farebné variácie zubných kefiek 👍👍
- Príjemná chuť zubnej pasty
- Žiadne
Curaprox je top
- Overená kvalita rokmi a miliónmi spokojných zákazníkov, šetrné k ďasnám
- Vyššia cena, pasty sú menšie
Curaprox test
- Veľmi príjemná chuť
- Pekný vzhľad (milujeme príšerky) 🤪
- Kefky sú veľmi príjemné, mäkučké.
- Mäkkosť štetín
- Rôzna farebnosť
- Výborná uchopiteľnosť rúčky
Deň začíname aj končíme s Curaprox
- Veľa mäkkých vlákien na kefke
- Farebnosť kefiek (limitky)
- Jemné a zároveň účinné voči povlaku
- Pasta bez SLS, parabénov, bez umelých farbiv
- Nízka abrazivita pasty
Spoločníci od malička
- Jemné štetinky
- Rôzne farby
- Dobrý tvar
- Dobrá veľkosť
- O pastách som doteraz nepočula takže musíme vyskúšať
Kefôčkovo
- Perfektný materiál štetiniek
- Nemáme
Veľmi kvalitné
- nedráždia ďasná
- rovné štetinky
- vyššia cena
Maximálne nám vyhovujú
- - výborná dostupnosť s kefkou aj do najzadnejších priestorov ústnej dutiny
- - tisíce jemných štetiniek z extra mäkkého vlákna šetrné k zubnej sklovine aj ďasnám
- - žiadne
Curaprox pre celú rodinu
- Dôkladné vyčistenie zubov
- Uvítala by som aj tvrdšie verzie štetiniek
Kefky na zuby
Pre dcéru sme ju však kúpili až pred nedávnom. Keďže kefka je určená od 4 rokov, zavreli sme oči a kúpili ju našej trojročke, ktorá miluje ten farebný dizajn.
Umývanie zubov je u nás ranný aj večerný rituál, ktorý berieme so zábavou a farebné kefky nás bavia.
Mladší syn (1 rok) využíva vaše cumlíky, ktoré si obľúbil najmä na spanie a pri prerezavní zúbkov mu masíruje dasienka vaše hryzátko, ktorého však rovným dielom aj zábava, keďže má v sebe zakomponovanú aj hrkálku.
Curaprox by som určite odporučila všetkými desiatimi svojim známym a aj neznámym, keďže čistenie zubov je záležitosť, ktorú treba dodržiavať a s vašimi kefkami to je aj pre deti zábava.
Zubnú pastu Curaprox používame my ako rodiačia, no pre deti s ňou ešte nemáme skúsenosť.
- Možnosť výberu „tvrdosti”
- Dizajn
- Plastové púzdro na zubnú kefku
- Vyššia cena (no za kvalitu sa platí)
Super Curaprox
- Kratšie štetinky ako pri iných detských zubných kefkách
- Jemnejšie vlákna štetín
- Obtiahnutá hlavica kefky gumou, ktorá chráni ďasná dieťaťa pred nárazmi
- Pekné farebné prevedenia
Zubné kefky Curaprox
Curaprox pre celú rodinu :)
- Pomôcka pre naozaj dôkladné umytie zúbkov.
- Uuu... jediné... cena :P
Kefka Curaprox
Dlhoročná osvedčená skúsenosť
- husté štetinky
- dobrý tvar kefky
- vysoká odolnosť voči tlaku
- pekné farebné riešenia
- neexistuje cenovo výhodné štvorbalenie pre štvorčlennú rodinu
Kefka
- Kefka má všetky vlákna v rovine poriadne čistia zuby
- Nemá
Curaprox kamarát pre celú rodinu
- Tvar a veľkosť.
- Kvalita
Boj na dlhé trate...
- Veľký výber kefiek
- Kvalitné vyrobky
- Zatiaľ sme žiadne nezistili
Curaprox kefka
Kefky
- Akurát do detskej ruky.
Kefky
- Super pre najmenších
- Pre staršie detičky už širšie v detských malých ústach
Veselé čistenie zúbkov
- Farebnosť kefiek
- Dopĺňač diakritiky
- Voľba štetiniek- mäkkosti
- Samostatné stánky s podporou
- Neustále novinky
- Obrovský výber čohokoľvek pre krásny chrup
- Nemám žiadne nedostatky. Možno niekoho odradí vyššia cena, ale myslím, že sa to oplatí.
Zúbky
Curaprox
Má 5 rokov, ale stále mu umývam zúbky ja dôkladne.
- Mäkké
- Štetinky sú stabilné
- Hravé farby
- Cena
Curaprox pre deti aj dospelých
Curaprox Kids
- ľahkosť