SauBär prísada do kúpeľa Austrália, 1 ks

SauBär prísada do kúpeľa, 1 ks s prekvapením dodá vďaka svojmu magickému praskaniu a šumeniu každému kúpeľu tajomné kúzlo. Každá bomba do kúpeľa skrýva jednu zo šiestich figúrok na hranie s motívom Austrália.

Jemné zloženie je obzvlášť šetrné k pokožke a prispôsobené potrebám jemnej detskej pokožky. Prísada je vhodná pre deti od 3 rokov, nezanecháva farbu na pokožke ani na vani.

Kde kúpim SauBär prísadu do kúpeľa, 1 ks?

#test_dm55

Hodnotenia a skúsenosti so SauBär prísadou do kúpeľa Austrália, 1 ks

Máš skúsenosť so SauBär prísadou do kúpeľa Austrália, 1 ks?
maggie20  11. jún 2025 Overená recenzia

Šumivá bomba

Šumivá prísada Austrália ma na prvý pohľad prekvapila tým, že je naozaj veľká. Keď sme ju rozbalili, zacítili sme sviežu vôňu. Vo vode dlho šumela a zafarbila vodu na peknú zelenú. Figúrka zvieratka vo vnútri bola milým prekvapením. Pokožka ostala po kúpeli vláčna, nemusela som dcéru ani natrieť po kúpaní telovým mliekom. Určite si ju kúpime znovu.
  • Je veľká
  • Má sviežu vôňu
  • Vaňa neostala mastná ani zelená
  • Pokožka ostala vláčna
  • Dlho šumela
  • Hračka vo vnútri
albi81  10. jún 2025 Overená recenzia

Kinderko do vane

Bomby do kúpeľa kupujeme pravidelne a niet väčšej radosti, ako keď je pribalená ako darček k narodeninám či ku Dňu detí. Šumí relatívne dlho a skrýva malú veselú odmenu. Za nás super produkt.
  • prekvapenie vovnútri
  • nedráždi
  • šumí dlho

Voňavá šumprísada

Tak táto loptička (ako ju nazval syn) bola najlepšia vec z balíka. Syn mal takú veľkú prvý krát. Pomaličky sa rozpúšťala a menila farbu vody. Má príjemnú nevtieravú vôňu. Syn sa tešil z celého procesu kúpeľa, farby vody a aj prekvapenia vo vnútri. ☺️
  • Prijateľné zloženie
  • Intenzívna farba vody
  • Príjemná vôňa
  • Milé prekvapenie vo vnútri
  • Veľkosť
svetliii  8. jún 2025 Overená recenzia

🐨🐻SauBär šumivá bomba do kúpeľa – Austrália v detskej vani

Táto šumivá bomba nás doma úplne očarila! Syn si kúpeľ ešte viac užíva, keď vidí, ako bomba šumí a mení vodu na tyrkysové more. Vôňa je jemná, nie prenikavá a veľmi príjemná aj pre detský nos. Najväčšie prekvapenie? Po vyšumení vo vnútri čaká malá hračka – zvieratko z Austrálie! Malý sa teší, čo v nej objaví, a kúpeľ sa razom mení na dobrodružstvo.
  • ✔️ Zábavný efekt šumenia pre deti
  • ✔️ Prekvapenie vo forme hračky – zvieratká z Austrálie
  • ✔️ Jemná, nevtieravá vôňa
  • ✔️ Neobsahuje agresívne látky
  • ✔️ Nezafarbuje vaňu ani pokožku
  • ✔️ Prijateľná cena
  • ➖ Rýchlo sa spotrebuje – len na jeden kúpeľ
  • ➖ Keby boli väčšie alebo viacbalenia, bolo by to praktickejšie
1 človek považuje za užitočné
tincek12  7. jún 2025 Overená recenzia

Dvojitá radosť 🌞

Prvýkrát sme vyskúšali doma túto guľu, ešte sme takú nemali, kupujeme len menšie šumivé bomby. A teda mala úspech, šumí celkom rýchlo. Nezafarbila nám ani vaňu, čo je za mňa veľké plus.
Prekvapenie vo vnútri urobilo staršiemu synčekovi obrovskú radosť. Určite ešte takú kúpime a rozhodne si ich píšem aj na zoznam darčekov, poteší určite každé dieťatko.
  • Tým, že je guľa veľká, dlho šumí – zábava pre deti
  • Nefarbí pokožku ani vaňu
  • Prekvapenie vnútri poteší každé dieťatko
  • Skvelý zážitok z kúpeľa
  • Je to super nápad na darček pre detských kamarátov
  • Za mňa je moc moc veľká 😂🙈, ale deťom to nevadí
mravenek  5. jún 2025 Overená recenzia

Bombová zábava

Bomby do kúpeľa deti milujú. Nedávam ich dievčatám často, ale raz do mesiaca si pripravia netradičný kúpeľ. O to viac sa tešia, keď je súčasťou aj malé prekvapenie.
  • vôňa
  • postupné rozpúšťanie
  • zafarbenie vody
  • prekvapenie vo forme hračky
dolka899  3. jún 2025 Overená recenzia

Hravé kúpanie s prekvapením

Výborný nápad, ako spríjemniť deťom kúpanie. Veľká šumivá guľa dlho bublinkuje, nefarbí vaňu a vnútri ukrýva prekvapenie – jedno zo šiestich zvieratiek z Austrálie. Naše deti boli nadšené, očká im doslova zažiarili. Okrem zábavy má aj náučný charakter, deti sa učia spoznávať svet a faunu. Navyše si môžu vytvoriť vlastnú zbierku a rovnaké figúrky si vymieňať s kamarátmi.
  • Veľká guľa, dlho šumí – zábava pre deti
  • Nezanecháva škvrny vo vani, nefarbí ani pokožku ani vaňu
  • Prekvapenie vnútri – zvieratká s edukatívnym charakterom
  • Podporuje poznávanie zvierat z iných kontinentov
  • Možnosť zbierania a výmeny figúrok s kamarátmi
  • Skvelý zážitok z kúpeľa
  • Niektoré zvieratká sa môžu opakovať (náhoda pri výbere)
lucinka563  2. jún 2025 Overená recenzia

Šumi guľa

Naša milovaná súčasť kúpeľa asi od 2 rokov. Teraz má dcérka osem a stále ich kupujeme a milujeme ❤️.
  • Krásne vonia
  • Pekne šumí
  • Skrýva nádhernú hračku zvieratka
sidney427  2. jún 2025 Overená recenzia

SauBär prísada do kúpeľa Austrália

Táto zelená gulička priniesla veľa zábavy do kúpeľa mojim synom. Prekvapivo silno a dlho šumela. Chlapci sa nevedeli dočkať, aké prekvapenie ich čaká vnútri.
Krásne zafarbila vodu do zelena, príjemne to voňalo. Vaňa po vypustení ostala čistá, po farbe nebolo ani stopy. Jeden syn je alergik a nemal žiadnu reakciu po pobyte vo vode s guličkou. Hračka, ktorá tam bola, je veľmi pekná. Túto prísadu odporúčam na 100% .
  • Trvá celkom dlho kým sa rozpustí
  • Pekne vonia a farbí vodu
  • Nezafarbí vaňu ani pokožku
  • Možno by dievčatká potešila gulička aj v ružovej farbe
lucinka563  31. máj 2025 Overená recenzia

Šumiguľa

Krásne vonia a šumí, vo vnútri je parádna hračka zvieratko. Prvýkrát sme ju vyskúšali, keď bola moja malá asi 2ročná, teraz má 8 a raz do týždňa miluje vaňu so šumiguľou na konci kúpeľa❤️.
sulong  29. máj 2025 Overená recenzia

Prísada do kúpeľa

Za môjho vnúčika bola táto prísada do kúpeľa snáď to najlepšie. Veľmi sa tešil, keď objavil dnu hračku.
  • Je voňavá
  • Dlhšie šumí
  • Po rozpustení tam nájdu deti prekvapenie
5rush  20. máj 2025 Overená recenzia

Prekvapenie

Gulička sa pekne pomaly rozpustila a vo vnútri deti čakalo prekvapenie s hračkou.
Pekná vôňa kúpeľa :-)
  • Prekvapenie vo vnútri