michaelaprocner
    24. júl 2019    Čítané 240x

    Ako u mňa obstáli produkty TREND IT UP?

    Ahojte,

    určite nejedna z vás pozná drogériovú značku Trend It Up a ja som vďaka tímu z Modrého koníka dostala možnosť testovať niekoľko skvelých produktov tejto značky. Ako to dopadlo? Dozviete sa po prečítaní celého článku, kde som produkty zoradila postupne od toho môjho NAJ až po ten, ktorému som musela bohužiaľ dať palec dolu. Tak sa smelo pustite do čítania.

    Prvým a zároveň tým mojím naj je produkt Daily Dose of Glow Fluid v odtieni 020. Je to fakt top produkt, hlavne teraz na leto, aspoň teda tento zlatistý odtieň. Je síce určený len na tvár a dekolt, ale ja ho používam viac na celom tele ako na tvári. Na tvár naozaj len minimálne. Opálená pokožka vďaka nemu krásne vynikne a vaše telo je nádherne rozžiarené. Milujem ho na kľúčnych kostiach. Bála som sa trblietok, ale zbytočne. Žiadne tam nie sú, resp. sú úplne na drobno namleté. Jediné na čo si dať pozor je množstvo, ktoré na seba nanesiete. Stačí ho naozaj veľmi málinko. 

    Maskara Supercharged Pro Volume si u mňa vyslúžila druhé miesto. Musím povedať, že nenávidím tie štetčekové kefky na maskarách, viac si idem silikónové kefky. Ale táto ma neskutočne prekvapila. Moje riasy dokáže dokonale oddeliť, mierne zahustiť, aj keď je určená na zahustenie, ale skôr ju považujem za super predlžujúcu, pretože dokáže mihalnice predĺžiť do neodolateľných dĺžok. Vôbec mi riasy nezlepovala a jej výdrž na mihalniciach je skvelá. Žiadna opadaná špirála pod očami ani po niekoľkých hodinách. 

    Treťou v poradí je paletka očných tieňov Color Cube  v odtieni 020. Na pohľad vyzerá krásne farebne, preto som na ňu bola veľmi zvedavá. Pri swatchoch na ruku som sa mierne natrápila, ale niektoré tiene z nej ma doslova šokovali. Červený je totálna bomba. Zato, toto isté nemôžem povedať o tom na oko lahodiacim ružovom odtieni, ten ma spolu s fialovým totálne sklamal. Pri líčení som teda nečakala nič svetoborné, ale tak ako sa tiene chovali pri swatchoch, tak aj pri líčení. Hoci pri líčení na podkladovú bázu a na mokro sa tiene nanášali o trochu lepšie. Tiene trochu prášia, ale mne to nevadí, viem si to jednoducho štetcom zotrieť z pleti. Celkovo túto drogériovú paletku hodnotím ako priemernú. 

    Mejkap 2v1 Camou a púder Skin Supreme, obidva v odtieni 020, ukladám na štvrté miesto. Musím povedať, že bezohľadu na odtieň, ktorý mi takmer vôbec nesadol, ma tieto dva produkty veľmi prekvapili.

    Mejkap by som radila medzi stredne krycie, čo mne až tak nevadí. Prekryje v pohode stredne veľké póry, zjednotí pleť. Na bežné nosenie, kedy nepotrebujete byť úplne vyretušované odporúčam. Používala som ho pravidelne s korektorom od Catrice, aby sa ten odtieň do oranžova trochu stratil. Podľa popisu by mal byť vysokokrycí, čo možno pri vrstvení je, ale ja osobne ho neodporúčam vrstviť. Aspoň mne pri vrstvení mejkap nevyzeral veľmi dobre, zaliezal do vrások, ktoré ani poriadne na pleti nemám. Výdrž samotného mejkapu bola v pohode, vydržal na pleti bez pohnutia aj niekoľko hodín i v horúcom počasí alebo teda len minimálne z pleti schádzal, nič strašné. Čo sa týka jeho aplikácie, nanášal a rozpracovával sa na pleť celkom jednoducho. Za tú cenu sa oplatí hlavne, ak nepožadujete špeciálne vysokokrycie schopnosti. P:S: testovaný na mastnej T-zóne.

    Púder od Trend It Up je super, pleť je po ňom úžasne hladká a zjednotená. Len akurát zasa raz neodporúčam ho nanášať v hrubšej vrstve. Najviac ma dostala jeho zmatňujúca vlastnosť, tá je úžasná. Moja mastná T-zóna ho miluje. Nanášam ho najmä tam, iné časti pleti sa s ním až tak veľmi nekamošia, lebo ich dosť vysušuje, takže možno by som ho neodporúčala na suchšiu pleť. 

    Piate v mojom poradovníku sú ceruzka na pery Contour & Glide v odtieni 483 a rúž Two Tone, 020. Ceruzka mi nepríde vôbec ako vodeodolná, ale to mi nijakým spôsobom nevadí. Viac mi vadí, že pery vysušuje, hoci len pri nanesení kontúry na pery. A to píšu, že by mala byť s obsahom avokádového oleja a hydratačná. Inak odtieň je očarujúci a oceňujem i strúhadlo na konci ceruzky, ktoré zabezpečí stále precízne nanesenie na pery.

    Rúž v odtieni 020 má veľmi intenzívnu červeno-oranžovú farbu. Opticky dokonale zväčší pery vďaka svojmu dvojodtieňu. Krémová textúra tohto rúžu na pery zjemňuje pokožku pier a zanecháva ich na pohľad chutne šťavnaté.

    Celkovo hodnotím tieto dva produkty na pery ako priemerné. Žiadne nadšenie sa nekonalo, ale ak si ich už zaobstaráte, verím, že ich aj na plno využijete.

    Posledné a zároveň šieste miesto si vyslúžili dva produkty tejto značky, ktoré ma nijakým spôsobom neohúrili a z týchto produktov ich považujem za najslabšie.

    Prvým je lak na nechty No1 v odtieni 145. Na pohľad krásny odtieň, no pri nanášani na nechty totálne sklamanie. Farba nevýrazná, resp. ak chcete dosiahnuť odtieň balenia musíte vrstviť, čo by nebol problém. Ale textúra je podľa mňa dosť vodová, ťažšie sa vrství a po zaschnutí sa veľmi rýchlo z nechtov ošúpe. Ešte mu však dám šancu pod gélom. 

    Druhým produktom z tejto dvojice je gél na obočie Fibre Brow v odtieni 020, ktorého odtieň je pre čiernovlásky podľa mňa stále dosť svetlý. Mne osobne tento gél nevyhovuje vôbec, chĺpky na obočí mi neskutočne zlepoval a obočie síce bolo zafixované, ale za to vyzeralo ešte redšie ako v skutočnosti je. Skúšala som ho aj ako len fixátor na už vyplnené obočie, to bolo lepšie, no i tak som mu neprišla na chuť. Možno pre baby s hustým obočím bude tento produkt dokonalý, za mňa však získava palec dolu.

    Na záver by som chcela poďakovať za tento bohatý balík drogérii Dm a tímu Modrého koníka. V článku som uviedla len svoje poznatky, svoje skúsenosti s danými produktami. Žiadny produkt nezatracujem, všetky sme individuálne a to čo nesedí mne, môže kľudne vám alebo naopak. 

    S láskou 

    Michaela 

    chymenitta33
    24. júl 2019    Čítané 363x

    Každá žena je krásna, len o tom ešte nevie...

    Každá žena je krásna, len o tom ešte nevie...

    (Kopecký Miloš ) 

    Každá z nás je krásna, na každej z nás je niečo výnimočné, niečo, čo zaujme. Či už sú to nádherné dlhé vlasy, prenikavé oči, krásne pery, nos či jedinečné pehy. Sme krásne, no sme ženy. Večne nespokojné a stále si nájdeme na sebe niečo, čo by sa dalo zdokonaliť. Chceme sa páčiť, a najmä chceme byť spokojné samy so sebou. To je jeden z dôvodov, prečo sa líčime. Som si istá, že hovorím za mnohé z nás, ak tvrdím, že líčenie nie je iba nudná ranná rutina či povinnosť. Líčenie nás baví, je to radosť a zábava. 

    V tomto mini článku sa povenujem produktom, ktoré mi boli zaslané na recenziu. 

    Ako prvým začnem Make-up &Concealer 2v1 CAMOU - odtieň 020

    "Mejkap", môj obľúbený priateľ, dostupný, ktorý mi dokáže zdvihnúť sebavedomie. Verný spoločník, ktorý mi asistuje už roky. Len si predstavte, ako by ste sa cítili, pokiaľ nemáte dokonalú pleť, bez make-upu. Ja mizerne! :D Ide mi o samotný pocit, ktorý mejkap dodáva. Som viac ženská, viac upravená, viac sebaistá. A ono to je okamžite vidieť.

    Celkovo používam make-up hlavne kvôli tomu, aby mi zjednotil pleť, oživil ju, dodal trochu farby a chránil ju pred nepriaznivými vplyvmi okolia. A tento to splnil. Pleť naozaj krásne zjednotí, zakryje nedostatky, vydrží na pleti minimálne pol dňa a nevysušuje ju. Ja som si ho naozaj obľúbila a budem ho naďalej používať s mojimi ďalšími favoritmi. 

    trend IT UP COLOR CUBE paletka očných tieňov

    Očné tiene používam minimálne, alebo výnimočne. Tiene sú dobre pigmentované, dlho vydržia, no majú jednu nevýhodu, a to, že sa prášia. Vždy, keď sa s nimi líčim, tak ich mám nielen na viečku, ale aj pod očami či na lícach. A to je trochu otravné, lebo ich pigmentácia spôsobuje aj to, že ich len tak jedným prstom z líc nezotriete. Musím normálne použiť vodu, alebo odličovací prípravok, a teda znovu opravovať make-up.

    trend IT UP SUPERCHARGED maskara

    Poznáš to, chodíš po drogérii, skúmaš kefky, štetčeky, čítaš návody a popisy a nie a nie si vybrať. Zhusťujúca, predlžujúca, oddeľujúca, pre objem, vodoodolná, farebná, s hustou kefkou a či s hrebienkom. A zostane totálny guláš v hlave.

    Nájsť vhodnú riasenku pre svoje riasy môže byť niekedy problém. Každá máme iné mihalnice, a preto môže na každej tá istá maskara ukázať úplne inak. Presne to dokázala táto riasenka, niektorým nesadla, iné si ju nevedia vynachváliť. Riasy pekne obalí do čiernej, predĺži a pri správnej aplikácii ani nezlepuje. Správnou aplikáciou myslím to, aby ste si dávali pozor na množstvo maskary na kefke. Ak jej máte príliš veľa, tak vám riasy zlepí, čo som si vyskúšala na vlastnej koži. Riasenka sa totiž vôbec neotláča na viečko, ani neopadáva. 

    Ja patrím do prvej skupiny, mna neohúrila, ale zase nezaškodí. Ja som zvyknutá si lepiť trsy, preto asi vyžadujem "wau" efekt, ktorý táto riasenka mne nezaručí. 

    trend IT UP FIBRE gélová farba na obočie

    Obočie je základom tváre. Ak ho máte zanedbané či zle upravené, pokazí celkový dojem aj z toho najkrajšieho mejkapu. Ja mám to šťastie, že mám obočie husté, celkom lichotivé, takže si len jemne dokreslím tieňom a zafixujem. Táto kefka je na to vhodná. Drží pekne, nezliepa sa moc, ale pre "vypelýchané" obočie neodporúčam, je to potom dosť vidno a neposobí to pekne! 

    trend IT UP SKIN SUPREME kompaktný púder

    Osobne uprednostňujem skôr bronzer alebo transparentný púder, ktorý mám od nich aj doma. Už len lichotivé balenie vás upúta. Veľké plus, že má zdrkadielko. Ja používam štetec, ako aj mnoho iných žien. Púder má príjemnú, jemnú textúru, zľahka práši, ale nie je to žiadna katastrofa, na pleť sa ľahko nanáša, pleť pekne zmatní a zafixuje make-up. Na pleti je veľmi príjemný, nezvírazňuje suché miesta a neupcháva póry. Krycia schopnosť je veľmi schopná, zjednotí pleť a zanechá jemný film, veľmi dlho vydržal a pleť sa mi neleskla veľmi dlho. Mnoho žien má problém, že je skôr oranžový, ale mne celkom sedí, lebo nie som "bledá tvár".

    trend IT UP TWO TONE rúž na pery 

    Tento zázrak má vydržať na perách neuveriteľných 12 hodín! Neviem, kto im to testoval, ale asi tak, že naniesli a dámička sa neusmiala, nič nejedla, nepila. Mne vydržal cca 1,5 hodiny. Tekutina ešte okej, ale jedlo už bolo horšie. Rúž, ktorý by som zhodnotila ako obyčajný rúž, po ktorom siahnete, keď nemáte nič iné po ruke. Takže odtieň mne nelichotivý, mastný, otláča sa, výdrž chabá. 

    trend IT UP CONTOUR&GLIDE kontúrovacia ceruzka na pery

    Ceruzka, ktorej som nedávala ani nádej :-/ Tak ma veľmi prekvapila. Veľmi mi sadla, páči sa mi odtieň, pracuje sa s ňou veľmi ľahko. Keď miniem, určite kúpim ďalšiu a ďalšiu! 🙂

    trend IT UP N°1 lak na nechty

    Pekné nechty sú výsadou každej upravenej ženy. Často je však celá námaha spojená s lakovaním napokon len krátkodobým triumfom krásy. Ak sa začne krása už o pár dní odlupovať, tak určite nás to nebaví dookola. Odlakovať a lakovať. Tento lak hodnotím, že je krajší na pohľad ako v praxi. Netreba však zabúdať, že nechty sú rohovina, časť tela, ktorá potrebuje tiež vyživovať, aby bola pevná a zdravá. Výborný je olej s vitamínom E a tiež pravidelná masáž lôžka kožtičky okolo nechtov. Je to individuálne. Ako u koho, ale určite stojí za vyskúšanie. Lak na nechty je obohatený o bio extrakt z morskej riasy, a tým zaručí UV ochranu nechtov. Farba vyzerá veľmi pekne, letno. Ale, žiaľ, po nanesení, nie je ako by sa zdala. Treba naniesť cca tri vrstvy, aby to malo ako-taký efekt. Na nechtoch na nohách ho mám, pôsobí pekne, ale určite by som po ňom nesiahla. 



    trend IT UP DAILY DOSE OF GLOW rozjasňovač na tvár a dekolt

    Zbožňujem, keď sa mi ligoce špička nosa alebo lícne kosti. Využívam práškové formy. A toto testovanie ma uistilo v tom, že aj budem. Tekutý, krémový, odleskuje sa celkom schopne. Mne sa s ním zle pracovalo, pracnejšie ako práškový. A nemá taký vyrázny efekt. Ak sa rozhodnete používať tekutý, tak rozhodne by ste ho mali nanášať ako podkladovú vrstvu pod make-up. Ak ho túžite viac zvírazniť, pár kvapiek môžete naniesť aj po aplikovaní make-upu. Krémový-tuhý používajte vždy na make-up a sypký na úplný záver líčenia 🙂

    "Krása"  je vzácny dar. Boh stvoril ženu krásnu, ale žena tiež musí s Bohom na svojej kráse spolupracovať. Je potrebné, aby na záver aj ona trošku priložila ruku k dielu. A ja som ju priložila, počas tohto krásneho testovania, ktoré mi bolo opať dopriate!

    Ďakujem @konik_testuje za možnosť testovať a za dôveru v môj úsudok.

    Ako je to s vami? Už ste otestovali niektoré z produktov? Dajte mi vedieť v komente 🙂

    S pozdravom a prianím pekného dňa.

    Dominika 

    tatianasevcikova
    16. jún 2019    Čítané 802x

    Dm trend IT UP letné testovanie

    Letné dni utekajú ako voda a aj moje testovanie produktov trend IT UP ubehlo ani neviem, kedy a ako.

    Vitajte!!!

    V balíčku som mala niekoľko produktov dekoratívnej kozmetiky, ku ktorým som bola spočiatku skeptická, ale teda vyrazili mi dych, niektoré. Testovanie som si užila, a teda všetky produkty otestovala naplno.

    Postupne vám ich predstavím.

    trend IT UP 2v1 camou make-up 

    Make-up a korektor v jednom so stredným krytím, ktorý sa dá vrstviť, a tým dosiahnete stedne vysoké krytie. Make-up má normálnu krémovitú konzistenciu, veľmi ľahko sa rozotiera a pracuje sa s ním. Aplikácia štetcom zanechá na pleti vyššie krytie, no horšie zapracovanie. 

    Odtieň 020 je vhodnejší pre tmavší typ pleti s oranžovým podtónom. Prekryje nedokonalosti a začervenanie, avšak v popise uvádzajú, že je vhodný pre suchú pleť, čo ja neodporúčam, pretože po zaschnutí má matný finiš, ktorý pleť suší.

    Na prekrytie tváre stačí málo, je naozaj dostatočne pigmentovaný. Na pleti nevytvára dojem masky, je ľahký i napriek jeho matnosti. Páči sa mi aplikácia cez pumpičku, ktorá je čistá a hygienická. Veľkosť make-upu je štandardných 30 ml.

    Make-up je fajn pre nenáročné ženy, ktoré nepotrebujú mať celý deň dokonalú tvár. Výdrž make-upu je okolo 4-5 hodín, potom sa začne z pleti strácať. Myslím, že cena 5,99 € je optimálna.

    trend IT UP Skin supreme púder 

    Ako ďalší mám kompaktný púder. Myslím, že výber správneho púdru je veľmi dôležitý, aby vaše líčenie vydržalo dlho a nepohlo sa z miesta. Kompaktný púder má veľmi jemne namletú konzistenciu s krásnym vzorom. Mám rada takéto ryhovanie, aj keď mi je vždy potom ľúto do toho siahnuť. 

    V balení nájdete aj labutienku, ktorú som ja využila na oblasť očí, avšak púder som viac nanášala štetcom, pretože odtieň púdru je tmavší a nesedel mi farebne na celú pleť. Preto som ho využívala na kontúrovanie tváre. Myslím, že je to vhodný odtieň a aj to, že je matný, robí z neho vhodného adepta na kontúrovanie tváre.

    Veľmi pekne mi sedí a používam ho skoro denno-denne na jemné, prirodzené líčenie tváre. Má matno-saténový vzhľad a na mierne opálenej pleti sedí perfektne.

    Púder obsahuje kukuričný škrob, ktorý dodáva pleti zmatnenie. Cena púdru je 3,69 €.

    trend IT UP Two tone rúž na pery

    Každá žena by mala mať vo svojej zbierke aj niekoľko klasických rúžov, myslím, že to nie je na škodu občas zmeniť dlhotrvajúci za takýto klasický. Čo je ale dôležité, aby mal peknú farbu a dokonale vám sedel k vášmu podtónu pleti.

    Rúž trend IT UP  je dvojfázový a spája v sebe dva odtiene rúžu, ktoré by mali pery opticky zväčšiť a pery by mali pôsobiť plnšie. Pri nanášaní rúžu som však nemala pocit dvoch rôznych odtieňov. Odtieň je dosť teplý, oranžový, vhodný pre iný typ pleti.

    Má krémovitú konzisteniu, je veľmi ľahký a mastnejší, hydratačný. Žiaľ, tieto jeho vlastnosti sa aj odzrkadlia na výdrži. Nečakala som veľa a tento rúž je pre mňa obyčajným drogériovym rúžom. Cena rúžu je 3,69 €.

    trend IT UP contour&glide kontúrovacia ceruzka

    Myslím, že každá, ktorá sa líči a líči aj iné žienky, vie, že tieto kontúrovacie ceruzky na pery sú veľmi dobré, kvalitné a vysoko pigmentované. 

    Ceruzka je v odtieni 483 v krásnej, studenej, malinovej farbe. Pracuje sa s ňou skvelo, je mastnejšia, po perách kĺže a vďaka avokádovému oleju vaše pery vyživí a hydratuje.

    Oceňujem strúhatko na opačnom konci a vysúvateľnosť ceruzky. V predajni dm Slovensko ich nájdete nespočetné množstvo a cena 2,19 € je bezkonkurenčná.

    trend IT UP Fibre Brow gélová farba na obočie

    Ak ma už nejakú dobu sledujete, viete, že ja osobne s mojím slabunkým obočím využívam pomádky a nie takéto gély, ktoré nič na mojom obočí neurobia. Práve táto farba je v odtieni 020 teplejší hnedý odtieň. 

    Gél má menší štetinkový aplikátor, farba je s drobnými chĺpkami, ktoré by mali zvýrazniť prázdne miesta na obočí. Samozrejme, nie na obočí, ktoré je bledé s malým množstvom chĺpkov.

    Ja som produkt využila len na fixáciu chĺpkov, ktoré celý deň držali tak ako som ich začesala. Produkt je vhodnejší pre žienky, ktoré majú husté obočie a potrebujú si ho len upraviť, zjednotiť a zafixovať. Cena je 3,49 €.

    trend IT UP supercharged maskara 

    Maskara supercharged je vhodná pre posilnenie rias a dodanie objemu. Je vysoko pigmentovaná a veľmi pekne a precízne prečeše riasy, ktoré nadvihne od korienkov. 

    Kefka je veľká, chlpatá, na konci zúžená a naberá primerane množstvo maskary. Pracuje sa s ňou fajn, má dostatočne dlhý aplikátor.

    Ak máte rady riasenky, ktoré dodajú vašim očiam šmrnc, určite ju vyskúšajte. Ja som ju použila na fotke o kúsok nižšie a som spokojná. Na bežný deň je fajn. Negatívom však je, že nie je vodoodolná a k večeru sa už dosť mrví popod oči.

    trend IT UP daily dose of glow 

    Každá makeupová maniačka mi dá za pravdu, že rozjasnovač nesmie chýbať v žiadnom líčení, či už ide o jemné denné alebo výraznejšie farebnejšie či večerné líčenie. 

    Rozjasňujúce fluidum nájdete v menšom balení s pumpičkovým aplikátorom. Keďže ja radšej používam púdrové rozjasňovače, práca bola pre mňa zdĺhavejšia a myslím, že aj menej precízna.

    Odtieň rozjasnovača je 020, krásna zlatistá farba vhodná na leto na rozjanenie dokonale opálenej pleti. Dá sa využiť aj ako tiene pri jednoduchom líčení alebo ho využiť pod make-up či zvýraznenie kľúčných kostí a dekoltu. Nájdete ho v obchode v troch rôznych odtieňoch a cena je 3,99 €.

    trend IT UP N°1 lak na nechty 

    Neónové farby sú teraz vyhľadávané a ja som sa potešila, keď som zbadala aj tento odtieň laku. Vyzerá skvelo letne a sviežo.

    Je to taký klasický lak, má dosť krátku štetinku a teda, ak chcete dosiahnuť vyššiu kryciu schopnosť, treba aspoň 2-3 vrstvy. Je obohatený o bio extrakt z morskej riasy, a tým zaručí UV ochranu nechtov. Lak je maličký, má 6 ml a cena je 1,49 €.

    A posledný kúsok na záver.

    trend IT UP Color Cube paleta očných tieňov 

    Paletka tieňov bola pre mňa najväčším orieškom. Nevedela som, čo očakávať a aká je. Pozrela som si aj niekoľko recenzií, a teda nečakala som veľa. Paletka je vyskladána letnými farbami, je pestrá, a teda môžete sa s ňou pri líčení vyhrať. Prvý dojem je, že je to taká detská paletka, ktorá nezvládne nič. Opak je však pravdou.

    Keď som vytvárala swatche paletky, len som v nemom úžase sledovala, čo sa mi na ruke vytvára. Pri swatchovaní tiene jemne prášili, no keďže sú všetky metalické, používala som ich namokro. Ostala som v úžase, veď uznajte samy.

    Deväť tieňov, ktoré mi priam vyrazili dych... Ale bola som zvedavá, ako sa budú správať na oku... A výsledok:

    Výsledok líčenia stojí za to, a ja som z paletky neskutočne prekvapená. Na oko som tiene nanášala na podkladovú bázu od Revlon a tiene len vrstvila. Pracovalo sa mi s nimi dobre, počas líčenia som nemala tiene napadané popod oko a celý deň držali na mieste. Žiadne zlievanie, opadávanie, ani vymiznutie tieňov.

    Cena paletky je 5,99 €, čo je podľa mňa skvelá cena, ak chcete vyskúšať niečo farebné a crazy. V dm nájdete ešte jeden variant, a tým je jej nude verzia. 

    Po líčení som fotky nijak neupravovala, nepridávala sýtosť, ani farebnosť. Nepotrebujem nikoho zavádzať. Jednoznačne sa paletka stala najväčším prekvapením z celého balíka.

    A čo oslovilo či prekvapilo vás?

    Za balík ďakujem dm Slovensko a firme trend IT UP. A za možnosť testovať ďakujem celému tímu Modrého koníka.

    Pekný večer.


    Tatiana 🖤🖤

    kamilacechova
    16. jún 2019    Čítané 130x

    Žiarivé novinky od Trend It Up

    Ahojte, pred pár týžďňami som dostala možnosť vyskúšať novinky od Trend It Up.

    Balíček prišiel krásne zabalený. Po otvorení mi hneď padla do oka paletka plná žiarivých letných farieb. Podľa swatchov vyzerala perfektne. Tak som ju začala testovať. Práca s ňou bola trocha náročnejšia, tiene v paletke prášia a na oku nie sú až také pekné, ako na swatchi. Treba však vydržať a skúšať. Ak vybudujete intenzitu, ktorú chcete, tak výsledný look vyzerá super. Úprimne, mám doma lepšie paletky, ale ani táto nie je na zahodenie. Použila som ju v kombinácii s ešte jednou, neutrálnejšou paletkou.

    Rozjasňovač je krásny. Takýto mi doma chýbal, preto ho teraz využívam neustále. Na líčenie do školy je super. Po čase je na tvári vidieť trblietky, no nevadí mi to. Rozmýšľam nad kúpou ešte ružového.

    Rúž a konturka využívam najviac. Úplne mi vyhovujú do mesta, či do školy. Zjedia sa, to je jasné. No nerobí mi problém ich znova aplikovať. Za tú cenu odporúčam, aj keď by som privítala viac odtieňov.

    Z čoho som milo prekvapená, je maskara a púder. Tie som hneď zaradila do mojej rutiny. Určite si ich ešte kúpim, hlavne maskaru, ktorá mi hneď sadla. Odporúčam ju skôr na dlhšie a hustejšie riasy.

    Tak a makeup. Ten som skúšala len párkrát, kedže mi odtieň nesadol. Krytie je stredné, čo je fajn, ale odrádza ma vôňa, ktorá mi nie je príjemná.

    Gél na obočie som podarovala sestre, spolu s lakom na nechty. Tá si ich pochvaľuje. Gél pekne vykreslí a zafarbí obočie. Čo sa týka laku na nechty, myslím si, že v rámci ceny je fajn. Klasický lak z drogérie. 

    smajcii
    16. jún 2019    Čítané 166x

    Letné Vianoce... s trend IT UP 🙂

    Stavím sa, že si poviete "Čo za čudný nadpis to tu vidím?" 🙂

    Ale skôr, než sa začnete diviť, skúste sa začítať a rada vám to vysvetlím 🙂 Ide totiž o to, že vonku nám konečne zavládlo leto a Modrý koník robí Vianoce aj počas neho 🙂

    Nie je to tak dávno, čo mi vedenie Modrého koníka urobilo veľkú radosť so správou, že si na testovanie výrobkov trend IT UP vybrali aj mňa. Touto cestou sa chcem zároveň veľmi pekne poďakovať za túto možnosť a napísať pár viet k danej dekoratívnej kozmetike 🙂

    Vzhľadom na pestrofarebné výrobky bolo toto testovanie veľmi zábavné, ale miestami aj kritizované práve kvôli farebnosti. Nie všetky oceníme tú istú farebnú paletku, ale o tom to predsa je, že sme každá iná a chceme sa v niečom odlišovať. Niektoré viac, iné zase menej 🙂 My sme dostali možnosť byť bláznivé, veselé a letne naladené práve vďaka farbám.

    Práve preto, prvé čo by som rada zrecenzovala, bude paletka krásnych letných tieňov na oči. Paleta ma celkom milo prekvapila, zo začiatku sa mi zdala málo pigmentovaná, ale po zapracovaní pôsobili farby na viečkach pomerne výrazne a fajn. Pri aplikácii nasucho sú tiene trošku sypkejšie, takže som sa musela najprv nalíčiť a až tak naniesť make-up, ale takto je to s väčšinou očných tieňov, takže koniec-koncov, žiadna novinka. Ináč veľmi chválim výdrž, pretože aj bez akéhokoľvek fixačného spreja vydržali v pôvodnom stave celých 12 hodín 🙂 Ešte by som rada dodala, že sa tiene dajú použiť aj namokro a vtedy sú ešte o niečo viac intenzívne, s krásnymi metalickými odleskami. Nepochybne však k výhodám líčenia namokro patrí aj to, že sa tiene nerozsýpu po celých lícach a pod očami 🙂

    S paletkou som počas týchto letných mesiacov nadmieru spokojná a hodnotím ju 10 bodmi z 10 🙂

    Ženská zvedavosť ma počas prvých dní testovania donútila siahnuť po najzákladnejšom prvku z celého balíčka, ktorý väčšina z nás používa bežne, a to po make-upe. Ako prvé mi udrelo do očí, že farebný odtieň nekorešponduje s mojou farbou pleti, avšak aj tak som mu dala šancu. Najprv som si ho nacapala na tvár v jeho pôvodnej farbe, ale naozaj som vyzerala veľmi čudne, keďže som asi tak o ďalšie 3 odtiene svetlejšia. Nakoniec som sa teda rozhodla, skúsiť ho zosvetliť zosvetľujúcimi kvapôčkami, ktoré mám doma 🙂  Po zosvetlení to už bolo trošku lepšie a ako tak mi sedel, na make-upe ma prekvapila pomerne slušná pigmentácia a krytie. Doposiaľ som bola spokojná so svojím pôvodným make-upom, no musím povedať, že ak by mi sadol svetlejší odtieň od tohto, tak sa po ňom reálne poobzerám. Na pleti totiž sedí naozaj príjemne, žiadna maska, ani mapky, dokonca mám pocit, že sa neotláča, respektíve oveľa menej, než môj pôvodný make-up, takže ho hodnotím naozaj dobre. Jediné, čo mi na ňom trošku vadí, je, že má taký tehlový podtieň. Keďže sa zvyknem rada "červenať", pretože mám precitlivenú pleť, občas vyzerám ako tehlička 😀 Preto by som mu dala takých 8 bodov z 10. 🙂

    Za to neotláčanie make-upu možno môže aj kompaktný púder, ktorý make-up naozaj dobre dopĺňa. Dokopy tvoria silnú dvojicu, pretože pri nanášaní make-upu som mala pocit, že si rozotieram mastnejší krém, avšak po zapudrovaní tento pocit zmizol a nemala som pocit nejakej mastnej alebo ťažkej pleti. Opäť ma však mrzelo, že sa mi odtieň 020 nehodí, ale kedže ide leto, tak je tu ešte šanca, že mi sadne perfektne 🙂

    Som s ním spokojná, vydrží na pleti naozaj dlho, bez nutnosti dopĺňania, a preto ho budem rada dopĺňať do svojej kozmetickej taštičky pravidelne, udeľujem mu 10 bodov.

    Ďalej som dala šancu farbe na obočie, ktorá má aplikátor podobný kefke na špirále. Vzhľadom na moje tenké a krátke obočie sa s ním aj patrične ťažko zaobchádza. Skúšala som ho použiť iba raz a dopadla som ako Marfuška, ani odtieňom sa mi táto farba nehodila, avšak neskôr som vymenila aplikátor za štetec a už to bolo nositelnejšie.

    Naozaj stačí máličko farby a môžu ju nosiť aj blondínky, po zapracovaní so štetcom farba pekne zbledne. Čo sa týka výdrže, perfektne drží, naozaj od rána do večera, je vodoodolná a dokonca má v sebe akoby chĺpky, ktoré pekne doplnia prázdnejšie miesta v obočí. Jedinou nevýhodou tejto farby je, že s ňou treba pracovať naozaj rýchlo, pretože po zaschnutí už nie je cesty späť 😀 Venujem jej 9 bodov.

    Čo sa týka špirály, tá sa mi veľmi nepozdáva. Vzhľadom na to, že mám krátke riasy, nevyhovuje mi hrubá kefka, pretože sa s ňou pomaľujem viac než je treba.  Takisto mi dosť polepila riasy, a to som si nanášala iba jednu vrstvu. Žiaľ, pre mňa vhodná nie je, ale iné by ju možno ocenili, ťažko povedať 🙂 Udeľujem jej 1 bod.

    Rúž v odtieni 020 má krikľavo červenú farbu, mne sa zdá, že odtieňom sa ťahá až kdesi k oranžovej, a tá sa naozaj nehodí každej žienke. Sama neviem, či sa hodí mne, ale každopádne vyskúšať som ho musela.


    Čo sa týka výdrže, rúž som si naniesla niekedy okolo jednej poobede, dvakrát som ho otlačila do servítky a naniesla ďalšiu vrstvu, opätovne som ho otlačila a vyrazila do ulíc, kde som si dopriala aj jedlo, aj pitie, a musím povedať, že už okolo druhej som si nanášala ďalšiu vrstvu (samozrejme, rúž mi nezliezol úplne celý, niečo ostalo, ale už som ho z vlastnej potreby potrebovala doplniť), takže tá výdrž je taká priemerná, ako klasický drogerkový rúž za zlomok ceny. Neurazí, ale ani neohúri (teda aspoň mňa nie). Milujem rúže, mám ich doma aspoň 30, nájdu sa medzi nimi také, ktoré sú podobné tomuto, ale aj také, ktoré majú výdrž aj 8 hodín. Priznám sa, že najradšej siaham práve po takýchto, s dobrou výdržou, preto ma hodinka trošku sklamala. Ďalšia vec, ktorá mi na rúži vadila, je, že sa veľmi otláča, bol všade. Osobne preferujem rúže, ktoré na perách vytvoria akoby pocit stiahnutia, resp. vysušených pier a neotláčajú sa. Každopádne rúž sa nosiť dá, ale treba ho mať stále so sebou a dopĺňať ho 🙂 Dala by som mu takých priemerných 5 bodov. 



    Pod rúž som používala aj kontúrovaciu ceruzku, priznávam, že kontúrky bežné nepoužívam, pretože sa odtieňom máloktorá hodí k rúžom, ktoré mám a zase mať doma 30 ceruziek by bol prehnaný luxus, preto si väčšinou robím kontúry so štetcom a patričným rúžom, ktorý idem použiť. Túto testovaciu som však vyskúšala a hodnotím ju veľmi dobre. Síce sa na prvý pohľad riadne odlišovala od farby rúžu, pretože bola viac menej malinová a rúž oranžovo-červený, dokopy však tvorili fajn kombináciu. Rúž sa nedostal za jej hranicu a preto splnila, čo mala, dokonca aj keď už rúž zliezol, kontúrka stále ostala, takže super a za mňa za 10 bodov 🙂

    Rozjasňovač je veľmi pekný, splní, čo má, len sa to veľmi nedá zachytiť na fotke :-/  Škoda je aj to, že som biela ako stena, zlatisté odlesky by lepšie ukázali na opálenej pokožke. Doposiaľ som bola zvyknutá len na práškové highlight-re, ale aj tieto krémové majú čosi do seba. No každopádne, zo skúseností sa mi lepšie pracuje práve s práškovými, pretože tieto krémové častokrát urobia viditeľné fľaky na pokožke, predovšetkým však na make-upe. Odhliadnúc od všetkého, ligotať sa ligoce, a preto splní, čo má. Dávam mu 7 bodov.

    Recenziu zakončím lakom na nechty, ktorý ma veľmi neohúril. Mala som už laky tejto značky, ale zdali sa mi lepšie ako tento v odtieni 020. Na mňa je veľmi málo pigmentovaný, robí šmuhy a potrebujete minimálne 3 vrstvy, aby vyzeral ako-tak dobre. Čo sa týka výdrže, tiež to nie je nič moc. Nalakovala som si ním nechty na nohách a už na druhý deň som mala lak ošúpaný, čo sa mi teda bežne na nohách nestáva, skôr na rukách. Jediné plus tohto laku vidím v objeme, je šikovný, maličký a zaručene ho spotrebujete skôr, než stihne stvrdnúť 🙂 Dala by som mu tak 2 body

    Na záver už len, ešte raz srdečná vďaka za možnosť testovania 🙂 🙂 

    sisa2103
    15. jún 2019    Čítané 247x

    TESTOVANIE KOZMETIKY TREND IT UP

    Ahojte. Tak toto je môj prvý článok ever. Rada by som preto poďakovala Modrému koníkovi a, samozrejme, aj dm drogérií, že ma vybrali do testovania produktov dekoratívnej kozmetiky trend IT UP. Bola to pre mňa naozaj príjemná výzva. A keďže je to už nejaký čas, čo v našich dm drogériách môžeme nájsť túto značku dekoratívnej kozmetiky, ktorá patrí k cenovo dostupným a prichádza mnohokrát s rôznymi lákavými produktami. Tak ako asi pre väčšinu z vás, ani pre mňa neboli niektoré z týchto produktov žiadnou novinkou. Dokonca niektoré už dlhšiu dobu používam. V balíčku, ktorý mi prišiel, sa však nachádzali aj veci, po ktorých by som asi ako bežný nákupca nesiahla a som vďačná, že som ich mohla vyskúšať a vystúpiť z mojej "komfortnej zóny". A niektoré z nich teda aj určite ďalej využijem. No, a keďže som obyčajná žena a mama, ktorá má na seba čas pár minút denne a do kabelky sa mi veľa kozmetiky nezmestí, tak ma aj veľmi zaujímalo, ako tieto produkty obstoja v teplý letný deň s deťmi.

    Čo obsahoval balík, ktorý mi prišiel?

    • Camou make-up a korektor 2v1 odtieň 020
    • Kompaktný púder Skin Supreme odtieň 020
    • Tekutý rozjasňovač Daily Dose of Glow odtieň 020
    • Gélová farba na obočie Fibre odtieň 020
    • Maskara Supercharged Pro Volume
    • Paletka očných tieňov Color Cube odtieň 020
    • Kontúrovacia ceruzka na pery Contour & Glide 
    • Rúž na pery Two Tone odtieň 020
    • N°1 lak na nechty odtieň 145

    1. PLEŤ

        Balíček na testovanie obsahoval make-up, púder a rozjasňovač. Tieto produkty som vyskúšala asi ihneď, ako mi zazvonil kuriér s balíkom, pretože pre mňa make-up a rozjasňovač patria asi k hlavným produktom z dekoratívnej kozmetiky, ktoré takmer denne používam.

        Najviac som sa tešila na make-up s korektorom v jednom, keďže ten, čo práve používam, nepatrí k najlacnejším a dúfala som, že mi sadne konečne aj nejaký iný z tých cenovo dostupnejších. Prvé sklamanie ale bolo, že mi prišiel v o niečo tmavšom odtieni (020), akoby som potrebovala (v tmavom asi pre väčšinu žien). Povedala som si, že to až tak nevadí a skúsim to nejako vyladiť. Ale po tom, ako som ho skúsila naniesť, som zistila, že na moju pleť vôbec sedieť nebude ani z hladiska konzistencie. Moja pleť a celkovo aj pokožka, je suchá a napriek tomu, že som použila hydratačný krém a podkladovú bázu, som ho nevedela pekne rozotrieť a zanechával mi fľaky. Z blízka to pôsobilo, akoby som ho mala veľa a miestami nerozotretý. A taktiež som mala pocit, akoby moja pleť pod ním vôbec nedýchala. Takže je možné, že prekrýva začervenania a nedokonalosti, no ak máte suchšiu pleť, inak bezproblémovú, a potrebujete ju iba jemne zjednotiť, tak odporúčam siahnuť určite po niečom inom, viac krémovom a "lahšom", hlavne na letné dni. 

         Čo sa týka púdru, tak ten obsahuje kukuričný škrob, ktorý dodáva pleti matný vzhľad a hoci v bežný deň púder nepoužívam, tak to neviem až tak dobre zhodnotiť, ale prišiel mi ako dobrý. A ako som už vyššie spomínala, mám suchú pleť, tak väčšina mi robí šupinky na tvári. Pri tomto som to nepozorovala a celkovo moju pleť zjednotil, a tak sem-tam na večerné líčenie, prípadne keď budem potrebovať, aby mi make-up dlhšie vydržal, ho určite využijem.

        No a posledná vec, ktorú fakt že veľmi rada používam a som rada, že som ju mohla otestovať, je rozjasňovač. Rozjasňovače sú rôzne a ja väčšinou na bežné denné líčenie používam ten vo forme púdru. Tento, čo mi prišiel, je tekutý, ale musím povedať, mne veľmi sadol. Hoci je mierne trblietavý, pokiaľ ho nanesiete pod make-up alebo naozaj vo veľmi malom množstve, tak vie krásne rozjasniť pleť a naozaj ho je vidno len v takých tých momentoch, kedy na vás zasvieti svetlo.

    2. OČI

        Na make-up očí mi v balíku prišla gélová farba na obočie, špirála a očné tiene. Na kozmetičku veľa času nemám a mám aj dosť citlivé oči, tak už dávnejšie som sa rozhodla tvarovať a maľovať si obočie doma. Preto ma veľmi potešila gélová farba. Táto gélová farba je vodoodolná a naozaj aj odolná voči oteru. Vydržala mi v horúčavách na obočí celý deň a zvládla aj sprchu, hoci po umytí tváre sa mi vytvorili trošku zhluky farby na obočí, ktoré išli dole iba odličovacím krémom, takže použitie na kúpalisko by som asi zvážila. No a za mňa jediná nevýhoda, alebo teda možno len ja si neviem s ňou vytvarovať obočie a vytieňovať. Preto som musela použiť aj ceruzku, ktorou som si načrtla obrysy a tie vyplnila gélovou farbou. 

        Balíček ďalej obsahoval špirálu a očné tieňe. Čo sa týka špirály, tak ja mám celkom dlhé riasy, a preto potrebujem iba zväčšiť objem, a to táto špirála splnila a riasy nezlepovala. Odkedy mi prišla, tak ja ju na bežný deň rada používam. Len škoda, že nie je aj vodoodolná, ešte tá by sa mi na leto hodila.

        No a posledná vec na oči, ktorú som skúšala, sú očné tiene. Priznám sa, že práve toto je ten produkt, ktorý ma prinútil vystúpiť z mojej "komfortnej zóny" a som za to vďačná, lebo asi by som po tak výrazných farbách v obchode nesiahla. Bola som však veľmi milo prekvapená a fakt sa mi to páčilo a pôsobilo to podla mňa celkom osviežujúco, ale zároveň jemne. S tieňmi sa ľahko pracuje, a hoci sa pri nanášaní trošku trúsia, mne to neprekážalo. V teplom letnom dni mi vydržali celý deň a príjemne oživili môj inak obyčajný outfit. A keď som si pozrela tú cenu v obchode, tak nie je o čom a pôjdem si ich zadovážiť aj v inej farbe. 

    3. PERY

        Keby som si mohla vybrať jeden jediný produkt z dekoratívnej kozmetiky, ktorý by som mohla použiť, tak u mňa by to bol určite rúž. Pretože práve farba rúžu je to, čím dokážeme zo seba vyčariť každý deň inú ženu a taktiež dokáže dokonale vyjadriť našu náladu. 

        Rúž aj ceruzku na pery som testovala počas celého dňa. Farba rúžu, ktorá mi prišla, je podľa mňa naozaj krásna. A vlastne rúž vo všetkých odtieňoch červenej patrí medzi moje obľúbené, pretože dokáže aj z úplne neobyčajneho outfitu a šedej myšky vyčarovať sebavedomú ženu, ktorú si každý všimne. Rúž pozostáva z dvoch odtieňov a už keď som ho naniesla, tak dodal mojím perám objem a na perách zopár hodín zvládol. Samozrejme, po jedle som si ho musela upraviť, ale pitie zvládol na jednotku. Dokonca, keď som si ho po nanesení jemne odtlačila do vreckovky, tak aj bez odtlačkov na pohári. Určite však mám doma aj lepší, ale ten ma teda vyšiel aj oveľa, oveľa drahšie, a preto ho aj šetrím, len na špeci príležitosti. Takže ja hodnotím tento rúž ako vydarený produkt tejto značky a určite tento odtieň nebude môj posledný. 

        A, samozrejme, k dokonalým perám patrí aj vyššie spomínaná ceruzka na pery. Ceruzku od tejto značky používam už dlhšiu dobu a mám ju dokonca vo viacerých farbách. Ľahko sa s ňou dajú pery vytvarovať, aj vydrží, a hlavne je vysúvacia, čiže aj keď niekam cestujete, nestane sa vám, že ju nebudete môcť použiť, lebo ste zabudli strúhatko. 

    4. NECHTY 

        Ako som už  spomínala, že nemám veľmi čas na kozmetičku, respektíve nikdy sa neviem dopredu objednať, lebo neviem, či v ten daný deň to budem stíhať. Nie som veľmi na plánovanie, veci v mojom živote prichádzajú spontánne, tak to isté platí aj o manikúre a pedikúre. A ak aj vy patríte k ženám, čo sa starajú o svoje nechty doma, tak vás určite bude zaujúmať táto časť článku.

        Lak od značky trend IT UP nebol pre mňa žiadnou novinkou, keďže patrí asi medzi cenovo najdostupnejšie na trhu a občas ho majú aj pri pulte vo výpredaji za pár centov (priznávam, vtedy neodolám a vždy si nejaký kúpim), tak som ho zaregistrovala takmer ihneď po príchode tejto značky na náš trh. Laky tejto značky mi vyhovujú aj preto, že ich “potrebujem” mať asi v každej farbe, ale aj pre ich super malé balenie, ktoré zbalíte hoc aj do vačku (lebo veď vždy v tú najnevhodnejšiu chvíľu sa z neho odlupne) a hlavne sa mi ho podarí aj minúť a nemusím po dvoch rokoch vyhadzovať staré zaschnuté laky. A teda aspoň aj trošku šetrím naše prostredie 🙂. 

        Čo ma ale prekvapilo, je farba laku. V obchode by som asi po tejto farbe nesiahla, lebo  mám radšej výraznejšie farby a moje nechty neprekypujú krásou, čize mi aj viac sedia, ale táto farba bola naozaj veľmi pekná, taká výrazná lososová. Na jednej strane výraznejšia a stačil mi jeden náter, ale aj jemná a podľa mňa úplne tip top na leto. A keďže môjmu mužovi sa podarilo vyliať mi trištvrtinu laku ešte predtým, ako som ho vyskúšala (no čo už s tými mužmi, niekedy ťažko s nimi, ale ešte ťažšie bez nich), tak určite po ňom siahnem aj v obchode. 

        No a a na záver, čo sa týka toho, koľko lak vydrží? Ja, bohužial, neobsedím a nechty si lakujem medzi tým, ako upratujem alebo varím obed, takže u mňa lak vydrží tak pol hodinu a už ho mám niekde otlačený, odlupnutý a podobne. Preto používam zhodou okolností jednu superko vec, tiež od značky trend IT UP, ktorá však nebola zahrnutá v testovacom balíčku. A tou je vrchný gel lak, ktorý schne na dennom svetle a nechty mi vydržia nalakované týždeň až dva na rukách, a na nohách aj mesiac. Momentálne používam tento gel lak, ktorý nechtom zároveň dodáva matný efekt.

        Pre mňa sú tieto laky jedny z najlepších, čo sa týka pomeru ceny, kvality a balenia a určite ich budem používať aj naďalej.

          Kozmetiku trend IT UP v konečnom dôsledku hodnotím ako kozmetiku značky, ktorú sa oplatí vyskúšať a samy zistíte, ktoré produkty vám sedia. Dúfam, že vám moja recenzia aspoň trošku uľahčí rozhodovanie. 

    Ďakujem za prečítanie a vaše reakcie. Prajem vám, žienky, krásny deň plný farieb a pekných zážitkov, lebo nikdy nič nie je len čierno-biele (teda asi okrem zebry). 

    diankadida
    14. jún 2019    Čítané 238x

    Testovanie kozmetiky značky trend IT UP

    Pár dní pred mojími 24. narodeninami som si našla v pošte na Modrom koníku správu s obsahom, že som bola vybraná na testovanie kozmetiky značky trend IT UP.  Neverila som vlastným očiam, pretože doteraz som ešte nikdy nič nevyhrala, ale raz to predsa prísť muselo. Nedočkavo a plná očakávaní som čakala na Pána kuriéra a veru, dočkala som sa. Zásielku som prevzala, hneď otvorila a tešila som sa na jednotlivé testovanie produktov. 

    Balík bol naozaj štedrý a nachádzali sa v ňom nasledujúce produkty: 

    1. Lak na nechty
    2. Rúž na pery a ceruzku na kontúrovanie pier
    3. Gélová farba na obočie 
    4. Make-up a korektor 2v1
    5. Tekutý rozjasňovač 
    6. Kompaktný púder 
    7. Paletka očných tieňov
    8. Maskara

    ...tak a poďme testovať!

    Lak na nechty

    Za manikúru vďačím mojej 8-ročnej susedke Barborke. Musím ju pochváliť, je veľmi šikovná, sama by som to lepšie nedala.


    Moje mini lámavé nechtíky sa po vyše roku tešia laku na nechty, a hneď 3 vrstvy mi dala, vraj nech to dobre vidno z diaľky. Odkedy som na materskej, vôbec si nechty nelakujem, a to z toho dôvodu, že denne umývam riady snáď miliónkrát. Prikladám fotku po dvoch slušných kôpkach riadu a zatiaľ sa lak nelúpe a má aj krásnu, letnú farbu, ako Barborka povedala, "taká barbinovská farba''. 

    Rúž na pery 

    O nás ženách sa hovorí, že máme mnoho tvárí. Vieme byť zvodné, všedné, odvážne, nesmelé, naštvané ako fúrie či prítulné. Častokrát svoju náladu dávame najavo nielen svojím správaním či oblečením, ale dokáže sa to odzrkadliť aj na našom líčení. A práve jedným z výrobkov, ktorými dokážeme dotvoriť celkové líčenie a dať najavo svoju náladu, je aj rúž.


    Priznám sa, že odkedy som MAMA, rúž až tak často nepoužívam, hoci ich mám doma niekoľko. Teraz som mala možnosť otestovať tento červený. Farba je fakt odvážna. Rúž podľa mňa oživí každý obyčajný outfit a povýši ho o level vyššie.


    Čo sa môjho líčenia týka, tak ráno vstanem, nalíčim sa a ďalej cez deň už nemám čas na dolaďovanie make-upu. Takže radšej volím dlhotrvajúci make-up aj rúž. Tento síce nevydrží pol dňa, ale v porovnaní s cenou je to obstojné. 

    Gélová farba na obočie 

    Prišiel rad aj na gélovú farbu na obočie. Je to fakt bomba. Musím sa priznať, že na tento produkt som bola veľmi zvedavá, keďže je to pre mňa taká novinka. Pred jej použitím som mala veľký rešpekt aj obavy, lebo som videla už kadejaké hrôzostrašné fotografie, ktoré kolujú na internete o farbení obočia. Doteraz som používala len ceruzku, ktorú som na obočí vytieňovala so štetcom. Tak som sa odvážila predsa len skúsiť túto farbu. Super sa s ňou pracuje vďaka kefke (podobnej maskare na mihalnice). Farba sa po uschnutí zafixuje a opticky obočie vyplní. Vydrží celý deň bez rozmazania, odtlačenia a je odolná voči vode. Ako stvorená na letné dni. Navyše je obohatená o panthenol, takže obočie ešte krásne aj vyživuje. Splnila všetky moje očakávania nadmieru a v mojom teste obstála na výbornú. Vrelo odporúčam pre tmavšie typy obočia. 

    MAKE - UP & CONCEALER 2IN1 CAMOU 


    - make-up a korektor v jednom 
    - stredne vysoká krycia schopnosť 
    - podľa mňa vhodný skôr na normálnu až mastnú pleť, pretože ja mám normálnu, miestami až suchú pleť a nevyhovuje mi. Robia sa mi z neho šupinky. A taktiež mi nevyhovuje odtieň, keďže som bledý typ, vyzerá na mne srandovne...

    Tekutý rozjasňovač DAILY DOSE OF GLOW


    - má jemnú, krémovú textúru 
    - vhodný na rozžiarenie a zvýraznenie lícnych kostí, poprípade dekoltu

    Kompaktný púder SKIN SUPREME


    - jemnučký a hladký 
    - krásne zjednotí, zmatní pleť a pekne sa vstrebe do make-upu pokiaľ sa dôkladne zapracuje púdrenkou alebo štetcom. 

    Bohužiaľ odtieň 020 mne nevyhovuje, tak prikladám fotku len ako kontrastuje na mojej ruke. Konzistencia make-upu je super. Ani príliš hustý, ani riedky, taká zlatá stredná cesta, by som povedala. ️️️

    Paletka očných tieňov COLOR CUBE 

    Hrá všetkými farbičkami. Obsahuje 9 krásnych farebných odtieňov s trblietkami. Netrúsia a neprášia sa. Vyskúšala som ich na mojej obetavej sestričke.

    Tiež sme použili aj maskaru, za mňa taká klasická, ktorou sa nedá nič pokaziť, a gélovú farbu na obočie.



    Tak, a to by bolo z môjho testovania všetko, milé mamičky, nemamičky, ale aj budúce mamičky. Každá žena túži vyzerať krásne, ale najdôležitejšie je predovšetkým to, aby sme sa cítili krásne najmä vo vnútri. Niekedy je viac menej. Inokedy zas nie je na škodu sa trochu v líčení aj odviazať a skúsiť niečo nové.  

    "Šťastná žena = krásna žena''

    Netreba na to zabúdať, dôležité je to, čo z vás vyžaruje a farbičky už len podčiarknú vašu krásu.

    Dnes sa pozrieme na zúbky tomuto mejkapu od Trend It Up, ktorý som dostala v rámci testovania. Začnem s negatívom a potom sa vrhnem na jeho pozitíva. Jediné negatívum🔸 jeho odtieň, ktorý je na mňa príliš tmavý a do oranžova. Myslím si, že väčšina žien to má tak isto. Neviem, možno k opálenej pokožke sadne lepšie 🤷‍♀, aj keď pri malom nanesenom množstve a s korektorom svetlého žltého podtónu nevyzeral úplne zle. V opačnom prípade ho budem musieť miešať s iným odtieňom alebo ho spotrebujem iným spôsobom, napr.ako podklad pod swatche či líčenia len na instagram 🤔. A teraz tie pozitíva, keďže ma aj milo prekvapil:
    🔸stredné krytie, hoci je označený ako vysokokrycí, 🔸 jednoduché nanášanie a "blendovanie", napriek tomu, že mejkap je hutnej konzistencie,
    🔸 zdravá, rozžiarená a prirodzená pleť (odhliadnúc od odtieňa),
    🔸žiadna maska na tvári, nemám pocit, žeby upchával pleť a pleť by nedýchala,
    🔸nefľakatí, vydrží 5-6 hodín v skvelej forme, no treba prepudrovať.
    Určite je to mejkap vhodný pre tie menej náročné za skvelú cenu.
    #test_dm22 #recenzia

    ewwita
    Správa bola zmenená    10. jún 2019    

    #test_dm22 #recenzia
    💅lak na nechty Trend It Up
    Naozaj krásna farba👍
    Foto je urobená na treti den od nalakovania,ale ja mám svoje spevnené gel-lakom,tak mi laky vydrzia dlhsie🙂

    (2 fotky)

    Prvým produktom, ktorý by som rada zrecenzovala je paletka očných tieňov Color Cube od značky Trend It Up.
    Na ruke vyzerajú krásne pigmentované, no keby ich nevrstvím, vôbec tak nevyzerajú. 🤨 Uvidíme akú výdrž budú mať tieto tiene, keď ich použijem v líčení. Pri swatchovaní ma najviac sklamal ružový a fialový tieň, ktoré som musela neskutočne vrstviť. Ak nie, päťkrát, tak vôbec 😖 A naopak ten červený s odleskami bronzu ma veľmi milo prekvapil. Ten sa nanášal úžasne a ihneď som dosiahla požadovanú pigmentáciu.😍😍 Ostatné tiene stačilo dvakrát navrstviť. Celú paletku hodnotím ako priemerne dobrú. Pigmentácia je taká stredná, ale nečakala som veľa. Tiene neprášia, ale aj keby, mne to nejak neprekáža, pokiaľ by pigmentácia paletky bola výborná. Celkovo paletku hodnotím na 3/5. Neurazí, neohúri.
    #test_dm22 #recenzia

    Prvý príspevok venujem tomu, čo balíček na testovanie od Trend IT UP obsahoval:
    🔹2IN1 Camou Makeup&Concealer, odtieň 020
    🔹Skin Supreme Compact Powder, odtieň 020
    🔹Daily Dose of Glow Fluid, odtieň 020
    🔹Color Cube Eye Shadow Palette, 020
    🔹Supercharged Mascara Pro Volume
    🔹Fibre Brow Gel Filler, odtieň 020
    🔹Contour & Glide Lipliner, odtieň 483
    🔹Two Tone Lipstick, odtieň 020
    🔹Lak na nechty No1, odtieň 145
    Všetko vidíte na foto. Testujem ho už vyše týždňa, prvé dojmy sú super. Niečo sedí viac, niečo menej. Detailnejšie recenzie prinesiem v priebehu tohto týždňa na každý jeden produkt. A celé to zhrniem v článku. Máte sa na čo tešiť, baby 😍 #test_dm22 #testujem_dm22 #recenzia

    marse
    10. jún 2019    Čítané 216x

    Trend IT UP - testovanie

    Veľmi som sa potešila, že som bola vybratá na testovanie kozmetiky trend IT UP. 

    Čarovný balíček obsahoval veľa zaujímavého a pre mňa aj čo-to nového. Nelíčim sa už tak výrazne, tak sa priznám, že niektoré produkty som ani nevedela, ako správne použiť a maturovala som nad nimi. Berte, prosím, toto ako recenziu od obyčajnej maminy, žienky a nie mejkap blogerky, čo v tom vie chodiť.

    Nech sa páči, vstúpte do môjho priestoru, ako vidím tieto produkty Ja:

    Pre mňa, čo celý život používam iba balzam, maximálne lesk na pery, to bola veľká výzva. Navyše, takej krikľavej červenej farby. Pery mám tiež nie práve hollywoodske, takže sa priznávam, že som ho nosila a testovala iba doma. Sýtosť farby je naozaj veľmi dobrá. Čo sa týka výdrže, tak pitie zvládlo, aj keď na pohári ostal viditeľný otlačok. Jedlo už zvládlo menej, ale čo-to ostalo, čo bolo možno spôsobené takou sýtou červenou farbou. Nevysušoval. Pre mňa by bol celkom prijateľný, ale určite siahnem po inom odtieni.

    Gélová farba na obočie

    Musím uznať, že ja som bola stará škola v tomto, používam dlho-predlho iba obyčajnú ceruzku, ale toto ma naozaj milo prekvapilo. Konzistencia fajn. Odtieň sadol. Najprv som sa s tou kefičkou musela naučiť robiť (menšia verzia kefičky od riasenky), ale nakoniec to išlo. V tomto teple musím naozaj uznať, že vydržalo na obočí ako pribité. Dokonca aj sprchu vydržalo. Ja osobne vymením ceruzku za tento produkt. Som nadšená.  

    Lak na nechty z tejto rady by som zaradila ako bežný lak z tých lacnejších značiek.
    Veľa nevydrží. Rýchlo sa ošúpe. Je potrebné dať aspoň dve vrstvy a ešte vrchný bezfarebný. 

    Mejkap, púder a rozjasňuje fluidum

    Mejkap hodnotím fajn, pekne splynul, ľahko sa rozotiera. Neurobí masku.

    Púder zafixuje, ale po hoďke-dvoch ho treba znova použiť. Ale dá sa a určite ho kúpim!

    A ten zázrak, fluidum, rozjasňuje až moc, keď ho dáte veľa. Pre mňa, ako obyčajnú ženu, to nie je potrebný produkt. Popravde si ho ani správne neviem naniesť, zrejme na lícne kosti smerom hore. Ale kto používa takého vecičky, tak fajn. Len tiež rýchlo zlezie dole.

    Paletka očných tieňov
    Zaujímavé, pestré farby. V tomto teple moc nevydržia. Treba určite použiť bázu pod očné tiene. Po čase sa mi zlievali do čmuhy, a tým vybledli. Nie som fanúšik takýchto silných farieb a papagajovych odtieňov, ale kto má rád výrazne, určite sa poteší.

    Kontúrovacia ceruzka na pery
    Výdrž je klasická, pitie aj jedno jedlo vydrží. Neskôr sa začne rozpíjať a zalievať, ale svoju prácu urobí. Krátkodobo, ale urobí. Krásna sýta farba.

    Špirála na mihalnice

    Mám krátke a ešte aj riedke mihalnice, často siaham po zahusťujúcich a predlžujúcich špirálach, aby aspoň trochu bolo vidieť, že mám riasy. Takže som bola skeptická. Nakoniec som bola ale napodiv celkom príjemne prekvapená. Je pravda, že v týchto teplách sa otlačila, ale to asi každá, ktorá nie je vodeodolná. Takže hodnotím kladne 🙂

    Výrobkov na testovanie bolo vcelku dosť. Osobne mňa zaujali: gél na obočie, mejkap, púder a rúž ( kúpim si v inom odtieni 🙂)


    Určite nebudem používať: paletku na oči, kontúrku a fluidum.

    To je čisto môj pohľad na tieto veci a verím, že budete radi skúšať veci z tejto rady a každá z vás si tam nájde niečo to svoje.

    🙂 Marse

    ewwita
    Správa bola zmenená    9. jún 2019    

    #test_dm22 #recenzia
    Pokračujem v testovaní kozmetiky Trend It Up🎀🎀🎀
    Make-up🌸
    Tekutý rozjasňovač🌸
    Tiene🌸
    Špirála🌸
    🎀🎀🎀
    *Make-up sa dobre nanášal,pekne prekryl drobné nedostatky,mam zmiešaný typ pleti a som spokojná,akurát by som siahla po tmavšom odtieni🙂
    *Rozjasňovač je úplne perfektný-ten mi sadol z celého balíčka najviac,na leto ako stvorený👌
    Z paletky tienikov som siahla po cyklamenovej farbe-po celom dni sa vôbec nerozmazali,ani "nezhlukli"do záhybov viečka🙂 tiež by som ale siahla po iných farbach🙂 a mne osobne tam chýbal aplikátor,ktorý nieje súčasťou paletky.
    *Špirála ma tiež prekvapila,nakoľko roky používam tu istu značku, špirála Trend mi urobila pekne dlhé,husté riasy-urcite odporúčam👍

    (2 fotky)
    kajkach
    6. jún 2019    Čítané 209x

    Skúšame dm kozmetické produkty

    Už nejaký deň skúšam prípravky od dm trend IT UP. Prvý deň spacifikovala lak na nechty moja malá, z ktorého má nesmiernu radosť. Až teraz sa jej začal lúpať, čo je super. Už ho dnes znova vyťahovala a natierala si nechty 🙂

    Ďalej som sa pustila hromadne do skúšky všetkých produktov. Prvé miesto získavajú a najlepším produktmi z celého tohto balíčka sú pre mňa rúž a linka na pery, tie majú čestné miesto v mojej kabelke. Rúž pekne drží na perách takmer celý deň, neotláča sa moc, čo je veľké plus. Vydržal mi na celom našom výlete, cca 5 hodín, bez nejakej úpravy, ešte aj sestra sa ma pýtala, či som nič nejedla - nepila celý deň :D 

    Tretie miesto u mňa obsadili tiene. Jemne sa natierajú a netrúsia sa, balenie je super do štvorca, čo kvitujem, parádne sa mi zmestia do kufríka. Určite by som preferovala zemitejšie farby. Púder by bol dobehol ako daľší na pretekoch, no na mňa bol odtieň, ktorý bol poslaný, dosť tmavý, no príjemný na nosenie.

    Čo sa týka make-upu, ten by bol podľa mňa na piatom mieste z celej rady produktov. Nanáša sa fajn, no krytie je slabé, nezakryl moc vyrážky a dokonca ani jemné pehy. Inak pocitovo je ľahký, ak chcete len niečo jemné, ako len zjednotiť pleť, môže byť toto váš make-up. No ja som na to dosť náročna.

    Čo sa týka rozjasnovača, tam som nejaký veľký efekt nevidela, sem tam nejakú ligôtku.

    A posledný do cieľa by došiel gél na obočie. Farba v tube je svetlá a nanesením stmavne, pocitovo veľmi ťažké až zlepené obočie. Ako som veľmi dúfala v tento produkt, skúškou som zistila, že to nie je nič pre mňa a ostanem pri tieňoch na obočie. Keď som ho zle naniesla, chcela som si to opraviť, ale už to nešlo a nevyzeralo pekne.

    Takže make-up a gél som opravila svojimi vecami. Moja pleť je väčšinou bez nejakých vyrážok. No mám pehy ako cez sitko, znamieka, ktoré si občas chcem zakryť, a preto používam make-up ktorý to prekryje. Avšak väčšinu času sa nelíčim, keďže mám rada, keď je moja pleť svieža. Posledné dni som sa však vyhádzala, asi z paradajky, takže som mala aspoň možnosť otestovať krytie make-upu.

    Žiadna, ani tá najlepšia značka, nemá všetky produkty stopercentné, no vždy v niečom vyniká. U mňa zažiaril rúž a linka, kvalitou, trvácnosťou a neskutočne mám rada túto farbu. V jednom však sa všetky produkty spájali, a to tou trvácnosťou. Nemusela som si nejako nič naprávať, na výlete všetko držalo tam, kde má. Všetky produkty už pekne spinkajú v kozmetickom kufríku a čakajú na ďaľšie príležitosti zažiariť.

    #test_dm22
    💄💄💄
    Pravdupovediac rúže vôbec nepoužívam uprednostňujem lesky na pery,ale samozrejme tento "makulienkový" rúž sme otestovali💋príjemná konzistencia, dobre na nanašal,ale určite by som siahla po inom odtieni,ak by som sa rozhodla použivat rúže💄

    Dnešné líčenie s paletkou tieňov a takisto rozjasňovač so zlatými odleskami v akcii. 🙂

    Rozjasňovač je veľmi pekný, splní čo má len sa to veľmi nedá zachytiť na fotke :-/ ale ináč je fakt super, škoda len, že som biela ako stena, zlatisté odlesky lepšie ukážu na opálenej pokožke.

    #test_dm22

    (3 fotky)

    Včerajšie celodenné testovanie, kontúrky, rúžu a farby na obočie dopadlo takto 🙂

    Rúž v odtieni 020 má krikľavo červenú farbu, mne sa zdá, že odtieňom sa ťahá až kdesi k oranžovej, a tá sa naozaj nehodí každej žienke. Sama neviem či sa hodí mne, ale každopádne vyskúšať som ho musela.

    Skúste mi prosím poradiť, môžem ho nosiť? 🤔🤔🤔

    Čo sa týka výdrže, rúž som si naniesla niekedy okolo jednej poobede, dvakrát som ho otlačila do servítky a naniesla ďalšiu vrstvu, opätovne som ho otlačila a vyrazila do ulíc, kde som si dopriala aj jedlo aj pitie a musím povedať, že už okolo druhej som si nanášala ďalšiu vrstvu (samozrejme rúž mi nezliezol úplne celý, niečo ostalo, ale už som ho z vlastnej potreby potrebovala doplniť ) , takže tá výdrž je taká priemerná, ako klasický drogerkový rúž za zlomok ceny. Neurazí, ale ani neohúri (teda aspoň mňa nie) 🙂 milujem rúže, mám ich doma aspoň 30, nájdu sa medzi nimi také, ktoré sú podobné tomuto, ale aj také, ktoré majú výdrž aj 8 hodín. Priznám sa, že najradšej siaham práve po takýchto s dobrou výdržou, preto ma hodinka trošku sklamala. Ďalšia vec, ktorá mi na rúži vadila je, že sa veľmi otláča, bol všade 😀 osobne preferujem rúže, ktoré na perách vytvoria akoby pocit stiahnutia, resp. vysušených pier a neotláčajú sa. Každopádne rúž sa nosiť dá, ale treba ho mať stále so sebou a dopĺňať ho 🙂

    Pod rúž som použila aj konturovaciu ceruzku, priznávam, že kontúrky bežné nepoužívam, pretože sa odtieňom máloktorá hodí k rúžom, ktoré mám a zase mať doma 30 ceruziek by bol prehnaný luxus 😀 preto si väčšinou robím kontúry so štetcom a patričným rúžom, ktorý idem použiť. Túto testovaciu som však vyskúšala a hodnotím ju veľmi dobre. Síce sa na prvý pohľad riadne odlišovala od farby ružu, pretože bola viac menej malinová a rúž oranžovo-červený, dokopy tvorili fajn kombináciu. Rúž sa nedostal za jej hranicu a preto splnila čo mala, dokonca aj keď už rúž zliezol, konturka stále ostala, takže super 🙂

    Ďalej som dala šancu farbe na obočie má aplikátor podobný kefke na špirále, preto sa s ním aj patrične ťažko zaobchádza, keďže obočie mám tenké a krátke. Skúšala som ho použiť iba raz a dopadla som ako Marfuška, ani odtieňom sa mi táto farba nehodila 😀 avšak včera som vymenila aplikátor za štetec a už to bolo nositelnejšie, ako som už písala, výdrž farby je naozaj fajn, vydrží celý deň bez úprav 🙂

    Prvá fotka je po nanesení, druhá asi po dvoch hodinách a posledná po štyroch, kde už (z rúžu) neostalo nič 😀

    #test_dm22

    (3 fotky)

    Tešíme sa na testovanie🙂💅💄🎀
    #test_dm22

    (2 fotky)

    Ahojte, tote je moje dnešné líčenie. Rovnaký look som už robila (s inou paletkou), preto som sa ho rozhodla vyskúšať aj s touto. Ako prvý som použila makeup. Odtieň je príliš tmavý, no aj tak som ho chcela otestovať. Zatiaľ vyzerá na pleti dobre, mal jemný lesk, čo sa mi páči. Na pleti sa pekne zamkol aj vďaka púdru. Krycia schopnosť je celkom fajn. Povedala by som, že stredná. Určite nezakryje všetko. Púder super spolupracuje s makeupom. Je jemnučký a pekne zmatní pleť. Ďalej som použila rozjasnovač, ten vytvára zlatisté odlesky. Keď sa pozriem do malého zrkadla, vidím skôr trblietky ako celistvý lesk. A poďme konečne na paletku. Swatche vyzerajú super, no na viečku to nie je také jednoduché. Tiene v paletke prášia a sú suché. Po nanesení je pigmentácia skvelá, no keď som sa snažila tieň vyblendovať farba zmizla. Najlepšie je ich nanášať prstom uz na vyblendované tiene. Vtedy budú vyzerať super. Tiene, ktoré mám na viečku samozrejme opadali, preto je lepše urobiť najprv oči. Čo sa týka maskary tá sa mi zdá dobrá. Veľmi nemám rada veľké kefky, ale dá sa naučiť s ňou pracovať. Mám prirodzene dlhé riasy, preto mi maskara sadla. Pekne predĺži a dodá objem. Ja si zvyknem po maskare riasy prečesať čistou kefkou. Fotky nie sú upravované. Ak máte otázky, kľudne sa pýtajte. Majte krásny deň 💛
    .
    Kamila

    #test_dm22

    (2 fotky)

    Ahojte, včera som skúšala 2tónový rúž a konturovaciu ceruzku na pery. Sice je konturka viac do ružova, chcela som ich vyskušať spolu. Ceruzka na nanášala super, je pekne mäkká a dajú sa s ňou krásne vykresliť pery. Čo sa týka výdrže, nemá problém vydržať celý deň. Okraje ostali ostré. Ďalej rúž. Kedže je 2tónový mal by opticky zväčšiť pery. To som si nevšimla. Avšak po nanesení na pery je príjemny, no je potrebné ho odtlačiť do vreckovky. Ak to urobíte vydrží krásne 4-5 hodín. Počas dňa som pila aj jedla, tak je jasné, že z vnútra pier rúž postupne zmizol. Nič tragické. Je možné ho znova aplikovať, bez problémov. Majte krásny deň 💄😊
    .
    Kamila

    #test_dm22

    Ženská zvedavosť ma ešte pred oficiálnym začiatkom testovania prinútila siahnuť po najzákladnejšom prvku z celého balíčka, ktorý väčšina z nás používa bežne, a to po make-upe. Ako prvé mi udrelo do očí, že farebný odtieň nekorešponduje s mojou farbou pleti, avšak aj tak som mu dala šancu. Najprv som si ho nacapala na tvár v jeho pôvodnej farbe, ale naozaj som vyzerala veľmi čudne, keďže som asi tak o ďalšie 3 odtiene svetlejšia (darmo v Poprade máme toho slnka extrémne málo 😀 ) Nakoniec som sa teda rozhodla, skúsiť ho zosvetliť zosvetľujúcimi kvapôčkami, ktoré mám doma 🙂 Po zosvetlení to už bolo trošku lepšie a ako tak mi sedel, na make-upe ma prekvapila pomerne slušná pigmentácia a krytie. Doposiaľ som bola spokojná so svojím pôvodným make upom, no musím povedať, že ak by mi sadol svetlejší odtieň od tohto, tak sa po ňom reálne poobzerám. Na pleti totiž sedí naozaj príjemne, žiadna maska, ani mapky, dokonca mám pocit, že sa neotláča, respektíve oveľa menej než môj pôvodný make-up, takže ho hodnotím naozaj dobre 🙂
    Za to neotláčanie možno môže aj kompaktný púder, ktorý make-up naozaj dobre dopĺňa. Dokopy tvoria silnú dvojicu, pretože pri nanášaní make-upu som mala pocit, že si rozotieram mastnejší krém, avšak po zapudrovaní tento pocit zmizol a nemala som pocit nejakej mastnej alebo ťažkej pleti. Zatiaľ oba výrobky hodnotím veľmi dobre, škoda len toho, že som oveľa svetlejšia od odtieňov, ktoré som dostala :-/

    #test_dm22

    (3 fotky)
    kamilacechova
    Správa bola zmenená    29. máj 2019    

    Ani sama tomu stále nemôžem uveriť. Aj na mňa sa konečne usmialo šťastie. Zúčastnila som sa súťaže o produkty značky TREND IT UP od DM, práve tu na Modrom koníkovi. 🙂 Bola som veľmi sťastná, keď mi prišiel mail s oznámením o výhre. Mojou úlohou je teraz predstaviť Vám ich produkty. Zatiaľ som ich ešte netestovala, avšak napíšem Vám aspon môj prvý dojem. Snáď Vás to bude baviť. 🙂
    .
    .
    Balíček prišiel krásne zabalený, produkty boli uložené v taštičke od DM. Prvý produkt, ktorý ma hneď zaujal bola určite paletka tieňov. Obsahuje krásne farby, na moje prekvapenie swatche vyzerajú super. Uvidíme ako budú pracovať s viečkom. Druhým produktom je maskara. Ja osobne mám radšej tenšie a umelé kefky, no nechám sa prekvapiť. Čo sa týka obočia dostala som gél na obočie, ktorý obsahuje aj malé "chĺpky". Ide o odtieň 020, na mňa bude asi svetlý. Vyskúšame uvidíme. Ďalšim produktom je makeup 2in1 v odtieni 020. Kedže som ešte bledá tak je príliš tmavý, skúsim ho používať v lete alebo ho podarujem sestre. K makeupu samozrejme patrí aj púder. Ide o kompaktný púder znova v odtieni 020. Na dotyk je pekne jemne zomletý. Aj keď ide o tmavší odtieň možno mi bude sedieť. Vrámci pleťovky mi poslali aj tekutý rozjasňovač v odtieni 020. Skúsim ho použiť pod makeup alebo zmiešať s makeupom, ktorý teraz používam. Rozjasňovač má odlesky do zlata.Čo sa mi páči je určite konturka na pery v odtieni 483, ide o automaticku ceruzku. Na jej skúšanie sa teším. Skúsim ju skombinovať s rúžom two tone v odtieni 020. Ten určite využijem najviac 🙂 . Posledným produktom je lak na nechty v odtieni 145. Lak bohužial podarujem ďalej, kedže si nechty nelakujem a ani nemôžem kvôli škole. Samozrejme Vám k tomuto príspevku prikladám aj fotografie. Majte krásny deň. 🙂

    Kamila

    #test_dm22

    (9 fotiek)

    Predčasný darček k narodeninám mi pán kuriér dnes priniesol 🍹🎂🎁
    Po 23 rokoch svojho života som prvý krát niečo vyhrala a teším sa.
    Som rada, že si môžem otestovať pre mňa novú značku kozmetiky Trend It Up. Skoda len, že v balíku nebol make-up na, ktorý som sa tešila z hľadiska denného využitia asi najviac. Nevadí budem pracovat s tým, čo mám.
    Som veľmi zvedavá na gélovú farbu na obočie, to je pre mňa taká novinka 😅

    #test_dm22

    Čo to asi je, čo to asi je? 🙂

    Vraj Vianoce sú v decembri, hovorili ... ešte, že existuje koník a robí Vianoce aj v máji 🙂

    Ďakujem za možnosť testovania a teším sa až to všetko vyskúšam 🙂

    #test_dm22

    (2 fotky)

    Ženy a dekoratívna kozmetika k sebe tak akosi patria ;) Každá sme však iná a každá volíme iný štýl make-upu. Ktoré líčenie vystihuje vás? Odmena 3 srdiečka je istá 💙

    A) Prirodzené, jemné líčenie
    B) Výraznejšie líčenie
    C) Striedam to podľa príležitosti či nálady
    D) Som rada, keď si ráno umyjem zuby ;)

    Zapojte sa do testovania dekoratívnej kozmetiky trend IT UP: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-trend-it-up-5f18v2/ 🙂

    #test_dm22