icon

1. mesiac vysnívaného tehotenstva

kvietocek555
25. júl 2021

Ahojte, môžem radu? Začínam 5 týždeň tehotenstva a pár dní mi pobolieva pravý vaječník. Trošku sa obávam.
Dik za radu.

karhu
25. júl 2021

pichanie, tahanie a rozne ine neprijemne pocity su v tehotentsve prirodzene..ak by vsak bolest neprestavala, ci sa stupnovala, treba konzultovat s lekarom..

konikkon
25. júl 2021

@kvietocek555 mňa pobolieval asi prvé 3 mesiace. Je možné, že si práve z pravého vajecnika otehotnela. Je to úplne normálne.

zuzanka.zuzu
25. júl 2021

tym to zacalo, pokracovalo roztahovanim maternice, bolestou v krizach, specialna smakocinka bola otocenie babatka zac.3.trim.... a to mi ani neopuchali nohy, negrcala som prvu ligu ako ine, vedela som spat v podstate az do konca, cize ja si nestazujem 😀 ale podobnych pichnuti bude, nepanikar

luci_ba
25. júl 2021

@kvietocek555 asi do 13 tt som pociťovala stále pichanie, ťahanie, menstruacne bolesti. Pytala som sa na to dr. povedal citujem: To znamena že ste tehotná. Cize ak nekrvacas a nešpinis, bud v kľude.

kkovacovak
25. júl 2021

@kvietocek555 neboj sa ešte budeš cítiť rôzne divné bolesti ktoré ťa vystrašia viac 😄 Ako píšu baby, je to normálne ak sa to výrazne nestupňuje, v kľude to prestane a nekrvácaš. Pomaly sa ti začína meniť maternica

marianna_peskova
25. júl 2021

Je to normálne, niet sa čoho báť.