1. trimester - MUDr. Grochal
Ahojte bol niekto?
Ahoj aj ja každé tehu každý trimester.Najlepsi odborník akého poznám.Urcite odporúčam a tie € stoja zato!
@dididudu ahoj a je to take iste ako v 2trimestry? Ja som bola len v druhom a tretom.. a prosim ta v ktorom tt si volala? Kedze on ma terminy obsadene aj na mesiac dopredu
@badimeria ahoj dakujem tiez som bola unho ale teraz pri druhom by som chcela ist aj v 1trimestry 🙂
Bola som pri prvom aj druhom tehu na 1. a 2. Screening. Objednavala som sa hned po potvrdeni tehotenstva, pri druhom tehu dokonca hned po pozitivnom teste. tam nie je na co cakat, termin zrusis lahko, ale ziskas tazko. A na druhy - v 20tt som sa objednala hned v ten den po tom utz v 12tt.
@leniel dakujem pekne 10 dni mi meska zajtra idem doktorovi a potom hned volam 🙂 mne to teraz vychadza cca 6tt
Ano každé sono je rovnaké tak isto ako v 12tt tak aj v 20 aj v 30.. volala som hneď ako bilo srdiečko cize okolo 7 tt treba vždy radšej skôr zavolať
prosím vas žienky máte kontakt na Mudr.Grochala kde sa dá objednať?Ďakujem
Co je na ňom také úžasné prosím vás? Však každý odborný lekár kroty ma 4D ultrazvuk vám dopodrobna pozrie dieťa ci on ma niečo naviac.?
@dididudu ahoj mozrm sa opytat ci ti vedel povedat aj pohlavie alebo az neskor?
@primadona na google najdes.. maju aj svoju stranku
Povedal mi na 90% v 12tt ze dievčatko a v 20tt mi to len potvrdil
@dididudu dakujem pekne 🙂

Ano bola som 12tt a 20tt