3D ultrazvuk v 12tt - dá sa zistiť pohlavie?
Ahojte baby budúci týždeň budem 12tt a idem na vyšetrenie NB a NT bude sa dať zistiť už aj pohlavie ??
@baska1930 ma znamu a tej povedali uz vtedy ze to bude ASI dievcatko.. nakoniec mali pravdu ale nie vzdy to vidno a nie vzdy to tak nakoniec bude .. je to este skoro ..
pohlavie takto skoro ešte z ultrazvuku nie. Da sa zistiť z krvi tzv babygen ale stojí to cca 100€. Da sa pozrieť na internete, kde všade ho robia.
Aj ja som už vedela pri oboch deťoch po tomto usg. Ale od čoho to závisí neviem. Možno skôr od toho ako to ma dr "napozerane" a aký je odbornik na všetky tie veci okolo, lebo reálne to dieťatko je ešte malicke ,čiže ešte nie je nejaký problém s tým, že by bolo zle otocene a skryvalo sa, jedone ak by bolo niekde napr. "V rohu" maternice 😀
@baska1930 ja som nevedela do ôsmeho mesiaca, proste syn vždy zadkom otočený, potom som už vedieť nechcela ale povedal doktor :D ale na začiatku sa smial že to bude isto chlapec, mal pravdu ale bola to skôr predtucha ako to čo videl. Bola som u troch gynekológov a nikdy ani jeden nevidel 🙂 :D ale môžeš veriť že bábätko bude dobre otočené a bude pekne vidieť čo to je 🙂
Nám v 20týždni povedali, že to bude dievčatko, v 30 týždni sa malý obrátil hlavičkou nadol a z dievčatka bol chlapček 😂😂😂😂
Ja som bola v piatok na sono 10 týžden + 1 deň a už mi aj pohlavie povedal na bežnom vyšetrení 😂
Ešte sa mi smial, ze to ani nezažil, aby vedel takto skoro pohlavie
Bolo presne rozcapene, tak som to aj sama videla, som zvedavá, ci to aj ozaj tak zostane 🤔😍
@prskavka2223 Ak chces vedieť pohlavie choď ku grochalovi.
V pohlavi sa pomýlia aj doktori čo to robia dlho, nie ženy z konika