icon

3D ultrazvuk v 12tt - dá sa zistiť pohlavie?

baska1930
8. apr 2019

Ahojte baby budúci týždeň budem 12tt a idem na vyšetrenie NB a NT bude sa dať zistiť už aj pohlavie ??

miss_sixty11
Autor odpoveď zmazal
lucka12399
8. apr 2019

@baska1930 ma znamu a tej povedali uz vtedy ze to bude ASI dievcatko.. nakoniec mali pravdu ale nie vzdy to vidno a nie vzdy to tak nakoniec bude .. je to este skoro ..

miss_sixty11
8. apr 2019

pohlavie takto skoro ešte z ultrazvuku nie. Da sa zistiť z krvi tzv babygen ale stojí to cca 100€. Da sa pozrieť na internete, kde všade ho robia.

ellieellie
8. apr 2019

Ano, mne pri oboch doktor povedal na NT ultrazvuku v 12tt pohlavie 🙂

liliana2222
8. apr 2019

Aj ja som už vedela pri oboch deťoch po tomto usg. Ale od čoho to závisí neviem. Možno skôr od toho ako to ma dr "napozerane" a aký je odbornik na všetky tie veci okolo, lebo reálne to dieťatko je ešte malicke ,čiže ešte nie je nejaký problém s tým, že by bolo zle otocene a skryvalo sa, jedone ak by bolo niekde napr. "V rohu" maternice 😀

baska1930
autor
8. apr 2019

Dakujem

deti95060810
9. apr 2019

Nie...veľakrát sa zmýlia...

bobula46
9. apr 2019

@baska1930 ja som nevedela do ôsmeho mesiaca, proste syn vždy zadkom otočený, potom som už vedieť nechcela ale povedal doktor :D ale na začiatku sa smial že to bude isto chlapec, mal pravdu ale bola to skôr predtucha ako to čo videl. Bola som u troch gynekológov a nikdy ani jeden nevidel 🙂 :D ale môžeš veriť že bábätko bude dobre otočené a bude pekne vidieť čo to je 🙂

blontimka
10. apr 2019

@baska1930 ano. Ale u grochala prípadne iného odborníka.... Inak len veľmi tazko

denisam80
10. apr 2019

Nám v 20týždni povedali, že to bude dievčatko, v 30 týždni sa malý obrátil hlavičkou nadol a z dievčatka bol chlapček 😂😂😂😂

noemi155
13. apr 2019

Ja som bola v piatok na sono 10 týžden + 1 deň a už mi aj pohlavie povedal na bežnom vyšetrení 😂
Ešte sa mi smial, ze to ani nezažil, aby vedel takto skoro pohlavie
Bolo presne rozcapene, tak som to aj sama videla, som zvedavá, ci to aj ozaj tak zostane 🤔😍

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
prskavka2223
5. jan 2023

Ahojte dievcata a maminky, idem si k vam po nazor 🙂, boli sme na 3D v 16tt a povedala nam doktorka, ze vidi dievcatko, urcite niektora to mate uz v oku ci to vidite aj vy 🙂 dakujeeeem

blontimka
5. jan 2023

@prskavka2223 Ak chces vedieť pohlavie choď ku grochalovi.
V pohlavi sa pomýlia aj doktori čo to robia dlho, nie ženy z konika

bababibi
18. apr 2024

@prskavka2223 co ste mali nakoniec to dievčatko? Ďakujem ❤️