9. Týždeň a plod nerastie

deniska652
14. jún 2018

Baby, máte niektorá skúsenosť s tým že ste boli u lekára už druhý krat povedal Vám že ste v 9 týždni no plod je veľmi maly a nerastie? Švagriná bola teraz a povedal jej že musí ist na nejaké hĺbkové Sono do nemocnice že tam sa uvidí viac..

08snazilka80
14. jún 2018

No mne zaostáva plod s vývojom o týždeň a nedopadlo to dobre 😑

deniska652
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka_673
14. jún 2018

@deniska652 joooj, hadam to dopadne dobre, este je podla mna sanca na to, aby to dopadlo dobre

deniska652
autor
14. jún 2018

@08snazilka80 naozaj? A čo s tým bude ďalej lekár robiť ?

08snazilka80
14. jún 2018

@deniska652 no vieš to co sa stalo mne nemusí byť aj tento prípad... Ja som chodila každý týždeň na sono, kde mi zakaždým povedali ze zaostáva aj keď narástlo ale malinko... No az som dostala bolesti, krvácanie a srdiečko už nebilo... Ale treba veriť ze bude všetko dobre...

evalin88
14. jún 2018

Mne to hovorili az v 3.trimestri ze je maly pozadu o 3 tyzdne..ze nefunguje placenta.. Nakoniec sa narodil len mensi ale v 1.trimestri bol ok drzim palce.. Viem ake su to stresy

zuz0110
14. jún 2018

Lekar s tym nevie nic robit. Nevedia zasiahnut do vyvoja embrya. Na lepsom sone ho budu akurat vediet dokladnejsie pomerat. Embryo sa v tomto skorom obdobi musi delit a vyvyjat presne podla "tabulky". Ak sa nevyvyja, bohuzial je tam nejaka vada a vacsinou sa strati aj akcia srdca postupne. Ak sa niekomu z tohto podarilo uspesne tehotenstvo, bolo to skor technickou chybou (sona) alebo ludskou chybou (zlym zmeranim). Alebo potom zlym urcenim gestacneho veku, ale to u vas asi nie je problem, kedze medzi dvoma roznymi meraniami nenarastol tak ako mal.

siska53
14. jún 2018

@deniska652 mne vraveli,ze je akoby mensi na ten cas. A nakoniec mi upravovali tp o tyzden dopredu. Maly bol uplne ok.ked je embryo,je to moc malicke, neda sa ani presne zmerat. A vseobecne aj vaha neskor byva plua minus aj kilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre