icon

Ake špinenie je v tehotenstve v norme?

alex_zalez
12. sep 2019

Zeny som v 6tt, konkretne 39den, cize 5+4. Prave som so vsimla, ze trosku spinim. Vytok je svetlohnedy... z priznalov mam len bolesti prs a sem tam ma zaboli podbrusko ako pred mrchou.. a teraz toto.. nechcem nic podcenit

sims122
12. sep 2019

@alex_zalez ak nechces nic podcenit tak chod na vysetrenie 🙂 nemusi byt nic ale radsej by som sa spoliehala na lekara ako na diskusie... mala som v 9tom to iste a dali mi radsej duphaston

masenkamedvedova
12. sep 2019

Ahoj žiadne špinenie nie je v norme ale to ta nestrasim teraz len nemala by som svedomie to napísať opak. Ako píše vyššie treba skontrolovať náhodou keby to tmavlo. ♥️

tosomja
12. sep 2019

Chod zajtra k dr, skontroluje, dá tabletky.

janulka2811
12. sep 2019

Ja som ešte v 10 TT netušila že som tehotná a MS som mala úplne normálne. 6tt je ešte príliš skoro niečo riešiť z hľadiska prírody... Vydrž do prvej poradne.

sonnenshein
12. sep 2019

@alex_zalez Ja spinim od cca 6tt, teraz 9+2, usg, krv, vsetko v poriadku, nevedia z coho to je, ale mimco prosperuje, srdiecko bije, rastie uplne podla tabuliek, takze mam len viac odpocivat.

alex_zalez
autor
12. sep 2019

Volala som lekarovi, kedze nezijem na slovensku, vraj podl mojho opisu to je v norme a telo sa cisti po poslednom cykle

siusen2
12. sep 2019

Ja na tvojom mieste idem radsej ku doktorovi alebo rovno na pohotovost.na kontrolu.nechcem ta strasit .Tam nasadili mi lieky a bola som na pozorovani.keby som nesla mohla som oto prist lebo.som mala hematon.a bola som 7tt.a teraz mam krasneho 3mes.chlapca

selest
12. sep 2019

Podla mojej lekarky kazdu bolest ci spinenie ta musi vidiet lekar. Nie ze niekto ti tu napise ze takto je to v norme lebo ona to tak.mala a bolo to ok. Tu ti nikto do brucha nevidi

selest
12. sep 2019

@alex_zalez kde v zahranici? Tak to si radsej najdi sukromne lekara co ta riadne vysetri. 2x som spinila a tiez mi tvrdili taketo veci a jasne ze trepali . Treti x som to uz nenechala na nahodu a isla som k sukromnej. Ta nic nezanedbala a vdaka tomu mam maleho. Nemusi ti byt nic a moze to byt nieco