Ako hosť na svadbe v skorom štádiu tehotenstva?

zienka21
17. júl 2019

Ahojte, idem si k vám po radu, dostali sme pozvanie na svadbu ktorá má byť 27.7 teda už onedlho, medzičasom som ale zistila ze som tehotná a dnes som v 7 týždni (6TT+3dní), je teda veríme že bude to naše prvé bábo takže nie som ešte vo všetkom z tohto "súdka" zbehlá, Preto si idem k vám po radu, môžem ísť normálne na tu svadbu (žiadny alkohol ani bajará zábava, je samozrejmosťou), alebo by ste mi neodporúčali? Ď.

nikiki29
17. júl 2019

Nevidím dôvod prečo neísť 🙂

markaterka
17. júl 2019

@zienka21 kľudne môžeš ísť, vieš koľko neviest je v takej situácii ako ty, a normálne sa bavia a celú svadbu si užijú. Takže ty ako hosť sa nemáš čoho obávať.

andreal1
17. júl 2019

Samozrejme ze môzes a aj ti odporucam ist sa zabavit nevidim dovod preco by si nesla

sapa20
17. júl 2019

Ahoj
Kľudne choď a uži si to .
Ja som sa zvrtla do rána v 7m a aj v 5m a pohoda.

zienka21
autor
17. júl 2019

Ďakujem teda, neviem obávam sa toho ze sme ešte len na začiatku aby sa dačo nestalo, po drobátku sme túžili už dlhooo a teraz keď to prišlo sa snažíme všetko čo by len trochu mohlo zle zrobiť obísť.. Však viete aby sme štastne vydržali a privítali na svete

fokuska
17. júl 2019

@zienka21 Ved sa spravaj uplne normalne. Je jedno ci je to praca, svadba, navsteva divadla, prechadzka v meste... ked sa citis dobre, tak ok. Ked ti pride zle alebo budes prilis unsvena alebo nieco, tak odidete.
Niet co riesit 🙂

simona2802
17. júl 2019

Určite môžete ísť 🙂 ja idem v októbri mojej sestre ako svedkyňa a budem v 36tt 🙂 samozrejme nebudem sa blaznit ani piť a odídeme skôr kedze Nevládzem poriadne nič robiť 🙂

renate43
17. júl 2019

Ja som 12+3 a budúci týždeň mám svadbu . Ja len dúfam že sa zmestim do šiat 😂. A hneď po svadbe dovolenka v egypte. Tehotenstvo neni choroba.. Treba si užiť kým sa dá. Prajem príjemnú zábavu 😉

daniella30
17. júl 2019

@zienka21 ja by som na tvojom mieste isla, ale urcite nejako divoko pri tancovani neskac, lebo 1. trimester je najdolezitejsi a najrizikovejsi. Normalne pomale pohyby a sladaky mozes. Urcite topanky nie na velmi vysokom opatku ak nie si zvyknuta, aby si pri tanci nemala bolesti chrbta. A ak by si sa zacala citit unavena alebo tak, radsej odid skor zo svadby.

daniella30
17. júl 2019

@sapa20 to je ale individualne, kolegyna tak skoro potratila v 6 m po diskotekovej noci. Musela ist do nemocnice. Dovtedy netusila, ze ma nepravidelnost plodovych blan a po tej diskoteke zacala krvacat.

co_co
17. júl 2019

@zienka21 jaaaj len sa chod zabavit, tehotenstvo nie je choroba, ja s kamoskou sme uplne v pohode behali po kopcoch a na turach asi este v siedmom mesiaci, takze bud v klude.

zienka21
autor
17. júl 2019

Ďakujeeem 🙂

sonicka96
17. júl 2019

Pravdaže choď ja som bola 4d pred pôrodom na svadbe a tancovala som ako keby som ani nebola tehotná 🤣🤣

1natasa1
17. júl 2019

@zienka21 samozrejme, že môžeš ísť na svadbu. Moja kamarátka je mesiac pred pôrodom a ešte teraz v sobotu bola normálne na oslave a sa zabávala. Možno ti bude trochu nevoľno, lebo to v prvých mesiacoch býva ale myslím, že to zvládneš.

h_petra
17. júl 2019

Tak toto je TOP! 😁 Viedla u mňa otázka, či je možné v šiestom týždni šoférovať, ale toto ju rozhodne prekonalo! 😁

jelenec448
17. júl 2019

ja som v 12. týždni a chodím dokonca do práce...no neviem, či som normálna..🙈

h_petra
17. júl 2019

@jelenec448 presne aj ja! A si predstav, že ja v tej práci minimálne tri krát týždenne aj šoférujem! 😁
A aktuálne sme na dovolenke a dnes som na predstavení sokoliarov hladkala sovu a letel nado mnou orol 😁 myslíš, že v pohode?

jelenec448
17. júl 2019

No neviem, neviem..asi by sme mali len doma sedieť za sklom 😂😉

sapa20
17. júl 2019

@daniella30 tak v 6tt by som to nevidela tak kriticky. Niektoré baby ani nevedia ,že sú tehotné 😉

megyi1711
17. júl 2019

@zienka21 ked sa citis dobre tak kludne chod🙂 ja som sa vydavala v 5 mesiaci ...posledna som odchadzala s manzelom zo svadby rano o 4tej 😁bolo peckovo

daniell_ka
18. júl 2019

No...ako... dobre radšej nič :D chcela som niečo napísať ale napíšem len toľko.Tehotenstvo nie je choroba a čo sa má stáť ty neovplyvníš pokiaľ nebudeš skákať z 3m výšky.Nestresujte toľko lebo sa budete báť ísť aj na záchod. 😊

maciatkolulu
18. júl 2019

@zienka21 ty si ostala sedieť doma odkedy si zistila,že si tehotná? Čo na tej svadbe sa plánuje tetovať,či je na maledivach,či aký problém? Nie si dospelá,teda pardon,nie ste dospeli😂,keď neviete čo treba robiť ako tehotní? Keď máš potratit,tak môžeš ležať aj priamo v nemocnici s nohami hore a potratis. Ja nerozumiem otázke inak. Ak vám je dobré ako tehotným😆,tak robte to čo vám robí radosť a žite normálnym životom,papajte keď ste hladní a všetko na čo máte chuť,kakajte,keď vám treba,dovolenkujete keď sa na to cítite a bude všetko fajn,len nestrat úplne rozum,nemáš infekcne ochorenie,si len tehotná,pokiaľ nemáš doporučene lekárom ležať a nemáš žiadne problémy,tak reálne nerozumiem otázke. A zase kebyže máš problémy,tak si myslím,je zbytočne sa pýtať.... A v robote ako😉?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
candie251
18. júl 2019

Ak nemáš problémy tak kľudne chod. Ja som každé tehotenstvo krvácala tak ja by som nešla, ale podľa mňa môžeš ísť. Niektoré ženy nemaju s tehotenstvom žiadny problém a robia všetko.

mogaa
18. júl 2019

@zienka21 ty nie si chorá, ty si len tehotná....sa svadbu môžeš ísť, žiadny problém, dokonca môžeš aj tancovať a normálne sa baviť🙂to že si tehotná neznamená že musíš celé tehotenstvo preležať alebo presedieť doma na riti😉treba sa vyhýbať len športom ako napr.lyžovanie kde je riziko pádu alebo príliš intenzívnemu cvičeniu, ale tanec(pokiaľ nejde o akrobarický), plávanie, prechádzky sa len odporúčajú🙂pokiaľ nemáš žiadne problémy ako krvácanie, či bolesti alebo rizikové tehotenstvo z iných dôvodov, tak sa nejako nemusíš obmedzovať v bežnom živote....nie si chorá - len tehotná, tak sa teš na bábo😉a nestresuj čo všetko nemôžeš😉

tatisna
18. júl 2019

@zienka21 uži si kým môžeš a kým nezvracias 😆 samozrejme s mierou a bez alkoholu. Ja som sa vydávala v 5.mesiaci 😁

zienka21
autor
19. júl 2019

Áno ďakujem za všetky reakcie, samozrejme si vieme zvážiť, išlo mi len o názor keďže je to v takom veľmi rannom štádiu, len z opatrnosti aby sa zbytočne niečo nestalo, v pokročilejšom (bezpečnejšom) štádiu by som sa nepýtala 🙂

veronikuskars
19. júl 2019

Tehotenstvo nie je choroba, drz sa toho počas celych tých mesiacov ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre