Ako hosť na svadbe v skorom štádiu tehotenstva?
Ahojte, idem si k vám po radu, dostali sme pozvanie na svadbu ktorá má byť 27.7 teda už onedlho, medzičasom som ale zistila ze som tehotná a dnes som v 7 týždni (6TT+3dní), je teda veríme že bude to naše prvé bábo takže nie som ešte vo všetkom z tohto "súdka" zbehlá, Preto si idem k vám po radu, môžem ísť normálne na tu svadbu (žiadny alkohol ani bajará zábava, je samozrejmosťou), alebo by ste mi neodporúčali? Ď.
@zienka21 kľudne môžeš ísť, vieš koľko neviest je v takej situácii ako ty, a normálne sa bavia a celú svadbu si užijú. Takže ty ako hosť sa nemáš čoho obávať.
Samozrejme ze môzes a aj ti odporucam ist sa zabavit nevidim dovod preco by si nesla
Ďakujem teda, neviem obávam sa toho ze sme ešte len na začiatku aby sa dačo nestalo, po drobátku sme túžili už dlhooo a teraz keď to prišlo sa snažíme všetko čo by len trochu mohlo zle zrobiť obísť.. Však viete aby sme štastne vydržali a privítali na svete
Určite môžete ísť 🙂 ja idem v októbri mojej sestre ako svedkyňa a budem v 36tt 🙂 samozrejme nebudem sa blaznit ani piť a odídeme skôr kedze Nevládzem poriadne nič robiť 🙂
Ja som 12+3 a budúci týždeň mám svadbu . Ja len dúfam že sa zmestim do šiat 😂. A hneď po svadbe dovolenka v egypte. Tehotenstvo neni choroba.. Treba si užiť kým sa dá. Prajem príjemnú zábavu 😉
@zienka21 ja by som na tvojom mieste isla, ale urcite nejako divoko pri tancovani neskac, lebo 1. trimester je najdolezitejsi a najrizikovejsi. Normalne pomale pohyby a sladaky mozes. Urcite topanky nie na velmi vysokom opatku ak nie si zvyknuta, aby si pri tanci nemala bolesti chrbta. A ak by si sa zacala citit unavena alebo tak, radsej odid skor zo svadby.
@sapa20 to je ale individualne, kolegyna tak skoro potratila v 6 m po diskotekovej noci. Musela ist do nemocnice. Dovtedy netusila, ze ma nepravidelnost plodovych blan a po tej diskoteke zacala krvacat.
Pravdaže choď ja som bola 4d pred pôrodom na svadbe a tancovala som ako keby som ani nebola tehotná 🤣🤣
Tak toto je TOP! 😁 Viedla u mňa otázka, či je možné v šiestom týždni šoférovať, ale toto ju rozhodne prekonalo! 😁
ja som v 12. týždni a chodím dokonca do práce...no neviem, či som normálna..🙈
@jelenec448 presne aj ja! A si predstav, že ja v tej práci minimálne tri krát týždenne aj šoférujem! 😁
A aktuálne sme na dovolenke a dnes som na predstavení sokoliarov hladkala sovu a letel nado mnou orol 😁 myslíš, že v pohode?
@daniella30 tak v 6tt by som to nevidela tak kriticky. Niektoré baby ani nevedia ,že sú tehotné 😉
No...ako... dobre radšej nič :D chcela som niečo napísať ale napíšem len toľko.Tehotenstvo nie je choroba a čo sa má stáť ty neovplyvníš pokiaľ nebudeš skákať z 3m výšky.Nestresujte toľko lebo sa budete báť ísť aj na záchod. 😊
Ak nemáš problémy tak kľudne chod. Ja som každé tehotenstvo krvácala tak ja by som nešla, ale podľa mňa môžeš ísť. Niektoré ženy nemaju s tehotenstvom žiadny problém a robia všetko.
@zienka21 ty nie si chorá, ty si len tehotná....sa svadbu môžeš ísť, žiadny problém, dokonca môžeš aj tancovať a normálne sa baviť🙂to že si tehotná neznamená že musíš celé tehotenstvo preležať alebo presedieť doma na riti😉treba sa vyhýbať len športom ako napr.lyžovanie kde je riziko pádu alebo príliš intenzívnemu cvičeniu, ale tanec(pokiaľ nejde o akrobarický), plávanie, prechádzky sa len odporúčajú🙂pokiaľ nemáš žiadne problémy ako krvácanie, či bolesti alebo rizikové tehotenstvo z iných dôvodov, tak sa nejako nemusíš obmedzovať v bežnom živote....nie si chorá - len tehotná, tak sa teš na bábo😉a nestresuj čo všetko nemôžeš😉
Áno ďakujem za všetky reakcie, samozrejme si vieme zvážiť, išlo mi len o názor keďže je to v takom veľmi rannom štádiu, len z opatrnosti aby sa zbytočne niečo nestalo, v pokročilejšom (bezpečnejšom) štádiu by som sa nepýtala 🙂

Nevidím dôvod prečo neísť 🙂