Ako prebieha kyret v 6 tt?
Ahojte som v 6tt bohuzial plodovy vak je prazdny.Idem na cistenie,lekar mi povedal ze mi da injekciu a zaspim,trva to 10-15minut
Prosim vas,existuje injekcia ktora vas uspi?Nie je to len oblbovak?Velmi tomu nerozumiem
Dakujem za rady
@dora31 nebudeš to vôbec cítiť ako spomínali vyššie zobudis sa,až na izbe mne to robili v 10 týždni tt.ale tiež,si myslím že skoro v 6 týždni ťa posielaju už na kyret
@dora31 ahoj, picha sa “oblbovacka” z toho budeš taká, že nebudeš moc vnímať a nebudeš si pamätať ani salu ( ja som si nepamätala) 😄 a potom ti dajú anestézu na operačnej sále, cez žilu a to už nebudeš vedieť nič o sebe až sa zobudis na izbe po zákroku 🙂
@baccio tiež si myslím, že dosť skoro.. u mna čakali myslím, že do 9tt.. ale tak možno jej klesalo hcg?
@denullllka no mne vravel ze len mi da injekciu a budem spat💁🏻
@denullllka mne uz ani test neukazal ciarku vcera
@dora31 to je divne, podľa mna ti dajú normálne anestézu o tom ti lekár nevravel ? Lebo nepočula som, že by sa dávala len injekcia po ktorej zaspis 🤷🏽♀️🙈
A nechceš pockat, či sa nevyčistis sama a prirodzene? Nezmenšuje sa ten vak? Lebo u mna bol problem že bol prázdny ale zvacsoval sa stále aj hcg mi neklesalo..
@denullllka nie vravel len o injekcii,nerada by som bola keby mi dali len oblbovak vsak to budem citit
@dora31 a kde ti to budú robiť ? Pozerala som že si z Tt?
@denullllka v TT🙂
@dora31 je moc skoro hovoriť že to nie je ok. To ti nenavrhol kontrolne sono o týždeň dva?
Mne terminy vždy skákali a v 6 tom týždni jediné čo doktor videl bola vyššia maternica a že mala bodka ktorá sa ani na vak nepodobá....... mám 3 zdravé deti a spinenie a bolesti som mala na začiatku pri všetkých.
Ja byť na tvojom mieste ak som si nie 100%ista by som žiadala o týždeň kontrolné sono.
Samozrejme v prípade že celé zle v priebehu toho týždňa tak smer lekár.
@dora31 napísala som ti správu 🙂
@dora31 mne tiez robili v 6tt, dostanes kanylu spustia infuziu nadychnes sa cez masku rajskeho plynu ani nevies kedy zaspis, necitis nic akurat sa po 10 min. zobudis a budes mat akoby menstruaciu. Chvilu polezis a poobede ides domov. Rano bud na lačno a zober si so sebou trochu jedla pitia na potom ked sa preberies. Nejaku nocnu koselu prezuvky, gatky a vlozky. Dobre by bolo keby pre teba prisli. Doma potom oddychuj lez aspon den, dva a nekup sa len sprchuj.
@dora31 ahoj, viem ti dat presne info, dnes som to absolvovala... ja som bola 10tt, ale podla sona 6tt, od zaciatku som mala velky posun, tak som tiez tusila, ze to nie je dobre. Po prichode na izbu mi zaviedli kanylu, na posteli ma doviezli do saly, tam som si prelahla na operacny “stol”, dali mi do kanyly 2 injekcie - po jednej sa mi mala tocit hlava, po druhej brat na spanie a potom mi dali masku na dychanie. Preberali ma hmed na operacke, ale to si nepamatam, uz az na izbe. Asi pol hodky od prebratia mi dali do zadku injekciu na stiahnutie maternice a cca za necele 3 hodky od zakroku som mala prepustaciu spravu. Ak mas nejake otazky, kludne mi napis.
Baby tak vraj mi pichnu Propofol je to na kratkodobe uspanie-len injekcia cez kanylu.Predoperacne od vas chceli?Vraj mi ho netreba
@dora31 ahoj, mrzí ma,ako sa u teba tehotenstvo javí 😔. ...a áno,zaspíš asi na 15min....jednu ruku som mala rozpazenu a len do žili mi pichli nejakú bielu látku.....už hneď na začiatku,ako mi ju podávali som začala cítiť únavu a potom si už pamätám len ako ma na izbe preberali, nemala som ani kanylu a ani som nekrvacala,akurát čo som sa z postele postavila,tak len trochu a ináč nič ..
@mimka11111 hej takto mi to aj doky opisal-mala si aj predoperacne?
Ja som mala aj predoperačné ( EKG, krv) a zákrok v pohode. Necítiš nič, prebrala som sa až na posteli, po 3 hodinách som išla domov.
@dora31 áno,krv a EKG
@denullllka dáva sa normálne anetestikum do žily, je to už bežný postup a najrýchlejši spôsob uspania.

@dora31 ahoj! Je mi to ľúto... ☹ Oni voľačo pichnú do žili a zaspíš,preberieš sa až po zákroku väčšinou už na izbe. Prichystaj sa na krvácanie.... Drž sa!